Tilaustyöt

On suuri ilo ja kunnia saada maalata tilaustöitä! Palaute näistä on ollut suorastaan ylistävää. Kuvassa maalaan hoitolaan Helsinkiin neljättä tilaustyötä.

Maalaan tilaustyönä sinulle tai sille, jolle taulu tulee upeaa, korkeavärähteistä energiaa. Sitä kanavoin valon maailmasta, esimerkiksi arkkienkeleiltä. Käytän maalatessa myös näkijän lahjaani. Näin taulu tukee etenemistä ja avautumista omalle sydämensä viisaudelle, auttaa eteenpäin elämänpolullasi tai maadoittaa unelmasi energioita. Tai kaikkea tätä tai jotain ihan muuta, mitä toivotkaan.

Voit myös tulla katsomaan, kun maalaan taulusi! Maalatessa näin sanoitan ääneen sitä, mitä maalaan. Maalaamisen katsominen on voimallinen matka. Yhden tilaustyön maalauttajan mukaan kokemus oli:

“Jäätävä kokemus, en olisi ikinä uskonut, miten voimauttavaa ja eheyttävää on katsella taulun maalaamista.”

Yleensä saan tilaustyöhön vapaat kädet, kun on sovittu koko, hinta ja keskusteltu mm. väreistä. Maalaan Voimatauluja, Sielunkuvia, Elämänpolkua  ja muitakin aiheita. Sinun ei tarvitse tietää, mikä näistä olisi juuri sinulle vaan voit antaa vapaat kädet kanavoida juuri sinulle tai sille, jolle taulu tulee.

Tekniikkana on öljy-, akryyli- tai sekatekniikka. Tällöin maalin lisäksi voi tauluun tulla muutakin (kuten hiekkaa, glitteriä tms). Huomaathan, että öljyvärityö kuivuu vähintään 2 viikkoa, akryylitaulun saa heti mukaan.

Maksat ja ostat taulun vain, jos olet siihen tyytyväinen. Teoksen osamaksusta voi myös keskustella.

Valmis taulu kuvataan ja kuvia voidaan käyttää myös tulevissa tuotteissa, internetissä ja muissa julkaisuissa, ellei asiakas toivo muuta.

Kuvia tilaustöistä:

Yllä: Ikuisesti avautuva ruusu

Yllä: Hattusaaressa Kolilla maalattu teos tilaajan ollessa läsnä.

Yllä: Kotonani Kivenlahdessa maalattu teos tilaajan ollessa läsnä.

Sannan palaute tilaustyöstä: 
Sanni maalasi minulle tilaustyönä huikean unelmataulun. Taulu on maalattu sopimaan täydellisesti minun energioihini ja sain tauluun heti vahvan kontaktin. Taulun energiat hoitavat ja tukevat minua omassa elämässäni ja koen, että saan siitä voimaa.  Taulu on lisäksi todella kaunis ja upea. Suosittelen lämpimästi oman taulun teetättämistä tilaustyönä.
Halein Sanna

Olen niin onnellinen ja innoissani tilaustöitä ja maalaamisesta! Ota rohkeasti yhteyttä! Rakkaudella Sanni

Tauluja myynnissä:
Sannin taiteesta:
Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä:
Maalaamistani näet: https://www.facebook.com/Sanni-Nevalainen-Artist-of-Light-108794274167178.