Meditaatiot

Kun valmistuin Rentoutusohjaajaksi Suomen Hypnoosiohjaajaksi, minulla oli unelma. Tehdä meditaatio, josta moni saisi apua. Ja kuinkas kävikään: nyt meditaatioita on jo 9! Ilokseni myös palaute näistä on ollut loistavaa. Kuuntelen näitä itsekin, joten suosittelen lämmöllä säännöllistä kuuntelua.

Jokaisessa meditaatiotuotteessa on 2 eri meditaatiota. Ne saattavat sinut rentoihin tunnelmiin ja syvemmälle itseesi.

Voit ostaa tuotteet kauttani, osoitteesta https://kauppa.viisaselama.fi tai kuunnella meditaatioita äänikirjapalveluissa (Storytel, BookBeat yms.)

Meditaatiot:
Aamumeditaatiot —
Lempeä herätys päivään
. Herättelee uuteen päivään ja auttaa luomaan upean päivän.
Iltameditaatiot Rentoutus iltaan ja uneen. Auttaa sinua rentoutumaan illalla ja nukkumaan hyvin.
UUTUUS: Nuku hyvin -meditaatiot — Koko perheelle
Ilon meditaatio avaa sinua ilolle ja intuitiolle. Harmaus ja tylsyys – heippa!
Oma voima ja Elämänpolku -meditaatiot kuljettavat sinua syvemälle omaan voimaasi. Kuljet myös eteenpäin elämänpolullasi.
Syvärentoutus Kiitos-meditaatio on tehopakkaus, joka auttaa kehoasi rentoutumaan ja kiitollisuuden asennetta lisääntymään ja muokkaa mielesi rakenteita. 

Enkelimeditaatiot:
Enkelimeditaatio Rakkaus on oma suosikkini. Sen avulla voit päästä oikeasti rakkaudellisempaan suhteeseen itseesi ja sitä kautta olla sitä muillekin.
Enkelimeditaatio Paraneminen on huippusuosittu. Meditaatiossa päivitetään kehon rakennepiirustuksia, yhdistytään parantaviin energioihin ja saadaan parantajaenkeleiden hoitoa.
Meditaatio-tallenne Tie Runsauteen on ihana enkelimeditaatio, joka kuljettaa syvälle itseesi. Auttaa irtipäästämään ja runsauteen.

Säännöllisyys meditaatioiden kuuntelussa tuo tuloksia. Rakkaudellisia, ihania ja merkityksellisiä kuunteluhetkiä!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: