Meditaatiot

Kun valmistuin Rentoutusohjaajaksi Suomen Hypnoosiyhdistyksestä, minulla oli unelma. Tehdä äänituote, josta moni saisi apua. Ja nyt meditaatioita ja rentoutuksia on jo 10! Ilokseni myös palaute näistä on ollut loistavaa. Suosittelen lämmöllä säännöllistä kuuntelua, kun tahdot muutosta elämään.

Jokaisessa tuotteessa on 2 eri meditaatiota. Ne saattavat sinut rentoihin tunnelmiin ja syvemmälle itseesi.

Voit ostaa tuotteet kauttani, osoitteesta https://kauppa.viisaselama.fi tai kuunnella  äänikirjapalveluissa (Storytel, BookBeat yms.)

Meditaatiot ja rentoutukset:
Uutuus: Rentoutus kohti mielenrauhaa 
Aamumeditaatiot —
Lempeä herätys päivään
. Herättelee uuteen päivään ja auttaa luomaan upean päivän.
Iltameditaatiot Rentoutus iltaan ja uneen. Auttaa sinua rentoutumaan illalla ja nukkumaan hyvin.
Nuku hyvin -meditaatiot — Koko perheelle
Ilon meditaatio avaa sinua ilolle ja intuitiolle. Harmaus ja tylsyys – heippa!
Oma voima ja Elämänpolku -meditaatiot kuljettavat sinua syvemälle omaan voimaasi. Kuljet myös eteenpäin elämänpolullasi.
Syvärentoutus Kiitos-meditaatio on tehopakkaus, joka auttaa kehoasi rentoutumaan ja kiitollisuuden asennetta lisääntymään ja muokkaa mielesi rakenteita. 

Enkelimeditaatiot:
Enkelimeditaatio Rakkaus on oma suosikkini. Sen avulla voit päästä oikeasti rakkaudellisempaan suhteeseen itseesi ja sitä kautta olla sitä muillekin.
Enkelimeditaatio Paraneminen on huippusuosittu. Meditaatiossa päivitetään kehon rakennepiirustuksia, yhdistytään parantaviin energioihin ja saadaan parantajaenkeleiden hoitoa.
Meditaatio-tallenne Tie Runsauteen on ihana enkelimeditaatio, joka kuljettaa syvälle itseesi. Auttaa irtipäästämään ja runsauteen.

Säännöllisyys meditaatioiden kuuntelussa tuo tuloksia. Rakkaudellisia, ihania ja merkityksellisiä kuunteluhetkiä!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: