Joogaretriitti

Sydämellisesti tervetuloa Lempeälle Jumalatar joogaretriitille 26-28.4. Elämyspoukamaan, Porvoon Emäsaloon! Ohjaan retriitin yhdessä joogaopettaja, mantramuusikko Petra Strengin kanssa.

Tutustuimme Viisas Elämän kautta ja tunsimme toisiimme heti sielunsiskoutta. Molemmille oli kristallinkirkasta, että haluamme luoda yhdessä uutta. Tämä joogaretriitti on ensimmäinen yhteinen luomuksemme tällä matkalla.

Mitä viikonloppu tarjoaa? Tälle retriitille on helppo tulla, koska ohjaamamme jooga on lempeää, kuuntelevaa, rentoa ja rentouttavaa. Keskitymme henkisyyteen, sielun, kehon ja mielen yhdistämiseen ja tasapainottamiseen. Sanni kanavoi joogat ja kaikki ohjelman omalta osaltaan suoraan valon maailmalta. Petra työskentelee oman äänen ilmaisun ja musiikin kautta. Äänestä voi nauttia kuunnellen ja levätä parantavassa hoivassa ja lempeydessä. Puhumme kurkkuchakran merkityksestä ja äänen käytöstä. Mitä tahtoo, mitä tuntee. Mitä kurkkuchakran aukeaminen tarkoittaa, kun se voimistuu ja tasapainottuu. Miltä sydämessä tuntuu, miten saa sen ihmisten ilmoille. Omaa ääntä rohkaistaan kokeilemaan mantraten ja laulaen. Laulutaitoa tai kokemusta laulamisesta tai mantraamisesta ei retriitillä tarvita. Laulamiseen ei myöskään tarvitse osallistua, vaan voi myös vaan kuunnella.

Joogaharjoituksissa tuemme kehollisuuttamme kuunnellen ja läsnä ollen. Virtaava hengitys ja meditaatio tukevat harjoitusta. Jumalatar teema retriitillä vie syvemmälle naiseuden ihmeisiin. Keskustelemme eri jumalattarien ilmentymistä ja symboliikasta sekä tutustumme heihin.

Jumalatar-joogassa pääsemme suoraan kokemaan henkimaailman parantavaa läsnäoloa joogatessamme. Saamme ihanaa ja rakkaudellista hoitoa. Tämä tukee omassa kehossa viihtymistä.

Ihana ympäristö ja kaunis merellinen luonto tukee retriittiä. Puitteet ovat upeat ja kutsuvat nauttimaan tekemisestä ja olemisesta.

Lisää Elämyspoukamasta:
https://elamyspoukama.fi/

Viikonloppu on syvästi muuntava matka sisimpääsi.

Alustava ohjelma:

26.4. perjantaina
17.00-18.00 Majoittuminen
18.00 Retriitin avaus
18.30 Ruokailu
19.30-21.00 Ilta-ohjelma. Hoivaava jooga ja rumpurentoutus.
Otathan evästä mukaan, jos haluat vielä illalla syödä jotain.

27.4. lauantai
8.15 Aamiainen
9.00-11.00 Lempeä Jumalatar-jooga ja jumalattariin tutustumista.
11.00-12.00 vapaa-aikaa tai aika reflektoinnille oman kirjoittamisen kautta.
12.00 Lounas
13:00 Sanni kanavoi henkimaailmaa luonnossa, lyhyt kävely sään salliessa.
Tästä siirrytään sisälle ja jatketaan Sannin kanavoimalla meditaatiolla Sielun laskeuttaminen kehoon.
15.00 mahdollisuus kahviin/teehen. Nostamme kortteja ja vapaata keskustelua.
16.00 Petra ohjaa meditaatiivista joogaa mantrojen kera teemana kurkkuchakra ja äänenkäyttö.
18.00 Päivällinen
19.00-20.00 Ilta-ohjelma musiikin äärellä laavulla sään salliessa. Lämmintä vaatetta päälle (toppatakki, pipo, hanskat, toppahousut jne). Halutessasi voit ottaa oman rummun mukaan. Rummutusta ja suomalaisia voimalauluja.
20.00-22:00 Rantasaunat
Otathan evästä mukaan, jos haluat vielä illalla syödä jotain.

28.4. sunnuntaina
8.15. aamupala
9.00-10.30 Lempeä Jumalatar-jooga ja pitkä äänimaljarentoutus.
Jumalatar rituaali, tulevaisuuden toiveet.
Retriitin päättäminen ja pyhän tilan sulkeminen.
12.15 Lounas
13.00 Kotiinpaluu

Elämme hetkessä ja intuition johdattamina, joten ohjelma saattaa elää vielä retriitin aikanakin.

Pukeuduthan joogaan ja meditointiin sopivasti rentoihin ja joustaviin vaatteisiin sekä otat lämmintä vaatetta rentoutuksia varten. Kävelylle sinne sopivat ulkoiluvaatteet, pysähdymme myös meditoimaan ulkona. Lauantai-illan laavulla oloa varten tarvitset lämpimät vaatteet, sillä istumme sään salliessa tunnin ulkona.

Jos haluat saunomaan ja/tai uimaan, otathan mukaan sopivat varusteet. Pyyhe ja laudeliina tulevat talon puolesta.
Jos sinulla ei ole omaa joogamattoa tai vilttiä, ilmoitathan tästä kiitos etukäteen. Meillä on muutamia tarjolla.

Retriitin hinta on 399 e. Hinta sisältää:

  1. Ruokailut, lauantai-illan saunan ja majoituksen kahden hengen huoneessa 222 e (sis alv:t). Mahdollisuus saada yhden hengen huone lisämaksulla 50 e (sis alv:n). Nämä maksetaan Elämyspoukamaan viimeistään 22.4. mennessä. Tästä lähetetään erikseen sähköpostilinkki. Jos et tarvitse majoitusta, retriitille voi osallistua myös ilman. Kysy lisää.
  2. Ohjelma ja joogaohjaukset 177 e (sis alv:n 10 %) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja toimii sitovana varausmaksuna retriitille. Maksuohjeet tulevat sähköpostitse.

Lämpimästi tervetuloa retriitille! Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Sanni, sanni.nevalainen@gmail.com, puh. 044-2778 654
Petra, petra.streng@gmail.com, puh. 040-418 9974.

Varaus- ja peruutusehdot
Ennen kuin ilmoittaudut kurssille, pyydämme sinua tutustumaan varaus- ja  peruutusehtoihimme, jotka koskevat kaikkia retriittiläisiä.

Valon Voima & Ilo -yrityksen varaus- ja peruutusehdot:

Hinnasto ja ehdot

Petrasta:
Petra on kuvataiteilija, laulaja-lauluntekijä ja joogaohjaaja (KRI) Hän toimii laajalti taiteen ja hyvinvoinnin kentällä. Petra fasilisoi erilaisia tapahtumia joogaan, ääneen ja taiteeseen liittyen. Petran rakkaus mantraan syntyi jo yli 20 vuotta sitten hänen asuessaan Berliinissä. Siitä lähtien mantra on kulkenut hänen mukanaan elämän kaikissa vaiheissa. Petra on ohjannut mantrameditaatiota vuosia ja nähnyt miten harjoitukset ovat auttaneet ihmisiä monin tavoin. Petra on kirjoittanut aiheesta kirjan: Mantra – Tie sanojen salaisuuksiin (Viisas Elämä 2023).

Sannista:
www.valonvoimaa.fi.