Kirjat ja kortit

Voi tätä iloa ja riemua! Viisas Elämä on julkaissut minulta kolme enkelikirjaa eli Enkelitrilogian (Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä), muistikirjan Rakkauden polulla sekä yhteistyönä Katja Frangen kanssa tehdyt Ilon ja  Intuitio-kortit.

Mikä upeinta, palaute on näistä kaikista ollut aivan käsittämättömän loistavaa. Voit lukea palautteita sivun alalaidasta.

Kolmas enkelikirjani, Enkelitrilogian itsenäinen päätösosa Enkelit ystävinä on julkaistu helmikuussa 2020.

Toinen kirjani Enkelit arjessa – miten elää enkeleiden kanssa, ilmestyi helmikuussa 2019. Kirja on itsenäinen jatko ensimmäiselle kirjalleni Enkeleiden matkassa ja Enkelitrologian toinen osa.

Enkeleiden matkassa, ensimmäinen kirjani on huippusuosittu ja siitä on myynnissä jo toinen painos. Kirja ilmestyi vuonna 2018. Tätä kirjaa kirjoitin seitsemän vuotta ja se on Enkelitrilogian itsenäinen aloitusosa.

Ilon kortit, Intuitio-korttien itsenäiset jatkokortit ovat nyt myynnissä!

Intuitio-kortit ovat edelleen kestosuosikki. Intuitio-kortit syntyivät minun ja Katja Frangen yhteistyössä. Kahden naisen ystävyydestä syntyivät upeat, värikkäät ja toimivat kortit, joista on tullut valtavasti positiivista palautetta. Korteissa on minun maalaukseni, joihin Katja on kirjoittanut tekstit.

Rakkauden polulla -muistikirjani  ilmestyi helmikuussa 2019. Sinulla on ihan huikea mahdollisuus päästä kirjan kanssa Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin ja täyttää kirja sillä, mitä haluat muistella. Täytä kirja hyvää mieltä tukevilla asioilla. Leiki ja hulluttele!

Voit ostaa näitä kaikkia tuotteita suoraan minulta, halutessasi myös omistuskirjoituksella. Hintaan lisätään posti- ja postituskulut.

Palaute Enkelitrilogian jokaisesta osasta on ollut aivan loistokasta ja ihanaa! Sydämelliset kiitokset niitä lähettäneille!

Mariannen palaute:
Hei! Tartuin Sanni Nevalaisen kirjoittamaan Enkeleiden matkassa -kirjaan kirjakaupassa. Tarvitsin voimaa ja lohtua vaativassa elämäntilanteessa, ja jokin tässä kirjassa puhutteli minua. Ryhdyin lukemaan kirjaa päivittäin ja tekemään harjoituksia, jotka tuntuivat tilanteessani sopivilta. Kahlasin kirjan läpi muutamassa viikossa, ja hankin pian myös trilogian kaksi muuta osaa. Koen saaneeni kirjoista suuresti apua.

Kirjojen innottamana olen osallistunut myös Sannin järjestämälle kurssille, jonka koin hyvin voimakkaana kokemuksena. Tilanteeni on menossa parempaan suuntaan ja olen optimistinen, että asiat järjestyvät. Erityisesti nyt, kun maailmantilanne on hyvin rauhaton, olen erittäin kiitollinen näistä apuvälineistä, joiden avulla kykenen edistämään omaa ja perheeni hyvinvointia.

Suuret kiitokset sinulle Sanni kirjojen kirjoittamisesta sekä kustantamolle niiden julkaisusta! Ystävällisin terveisin, Marianne

Toivottavasti ostat pian omasi, jos joku osa puuttuu, sillä kirjat voimistavat toisiaan. Alla suora lainaus Enkelit ystävinä kirjasta:

Enkelit ystävinä kirjan Sivulla 159 arkkienkeli Gabriel viestii näin:
Jokainen kirja on ainutlaatuinen kokonaisuus ja se on tarkoituskin, että kirjoja voi lukea vain jonkun osan tai kaikki yhdessä. Kuitenkin jos lukee kaikki kolme, energiat ja kaikki muukin ikäänkuin kumuloituu. Koska enkelikirja on vahva energeettinen työkalu, joillekin voi jopa riittää se, että kirjat ovat yöpöydällä ja sitä kautta avaavat enkeliyhteyttä. Toki ystävyyteen enkeleiden kanssa kuuluu myös säännöllinen yhteydenpito, kuten ihmisystävienkin kanssa.

Toivomme enkelitrilogian ja Sannin rohkeuden tulla näkyväksi näissä asioissa avaavan sinua, rakas lukija meille, ilolle, valolle ja rakkaudelle. Ennen kaikkea toivomme, että uskallat olla se valo, joka sinä oikeasti olet. Sydämelliset kiitokset Sanni, kaikki muut kirjaan osallistuneet ja lukija yhteisistä hetkistämme!Rakkaudella arkkienkeli Gabriel

Kiitollisena, ihania lukuhetkiä toivottaen, palautteista kiittäen ja sydän pullollaan rakkautta Sanni

Kirjoja ja kortteja täydentävät loistavasti meditaationi: Ilon meditaatio, Oma Voima ja Elämänpolku ja Syvärentoutus Kiitos -meditaatio sekä
Enkelimeditaationi:
Enkelimeditaatio Rakkaus,  Tie Runsauteen meditaatio sekä Enkelimediaatio Paraneminen.

Sivun kuva on Minä Olen messuilta enkelimeditaationi jälkeen 9.2.2019. Kuva: Julia Alakulju.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: