Maalauskurssit

Kuva Kopparnäsistä aiemmalta maalauskurssilta. Rantakalliot ja voimallinen luonto tukevat luovuuden virtaa.

8-9.6. Kopparnäsin intuitiivinen ulkomaalauskurssi Luonnon Lumo on yksi kesän kohokohtia. Samana viikonloppuna olen kolmena edellisenä vuonna pitänyt intuitiivisen maalaamisen retriitin mökillämme Tammisaaren saaristossa. Nyt on uuden aika, joten rakas, voimallinen ja ihmeellinen Kopparnäs Inkoossa on tämän kesän ulkomaalauskurssimme kurssipaikka. Perille pääsee autolla. Kopparnäsissa on myös katoksia, mutta toivottavasti sää on suosiollinen upeilla rantakallioilla maalaamiseen. Kyytimahdollisuus. Lähtö Espoon Kivenlahdesta kello 10 molempina päivinä, myös Tolsan juna-asemalta (tai mistä sovitaan) voi tulla mukaan.

Kopparnäsissä aloitetaan molempina päivinä kello 11. Lopetamme, kun olemme valmiit, viimeistään molempina päivinä kello 17.30. Otathan mukaan eväät ja runsaasti juotavaa.

Intuitiivisen maalaamisen kursseilla heittäydytään maalaamaan ja luomaan. Näin avataan luovuutta ja uskallusta muuallakin elämässä. Yhteinen meditaatio ennen maalaamista johdattelee intuition kuiskeeseen, luovuuden avautumiseen ja vapautumiseen.

Näitä kursseja voi luonnehtia seikkailukursseiksi, joiden alussa ei tiedä, minne matka kuljettaa. Kurssi avaa ja voimistaa intuitiota sekä auttaa sinua elämään entistä aidompana, omana itsenäsi. Aiempaa maalauskokemusta tai muitakaan ennakkotaitoja ei tarvita, rohkeasti mukaan vain!

Kurssin kesto on 2 päivää. Maalaat omilla tarvikkeilla. Tarvikkeista keskustelen mielellään kanssasi ennen kurssia. Saat myös sähköpostitse tarvikelistan, kun kurssimaksu on maksettu. Kurssimaksu on 185 euroa sis. alv 24 %.

Kurssilla maalataan molempina aamu- ja iltapäivinä. Välissä on lounastauko. Sinulla voi olla jo näkemys, mitä haluat maalata ja montaako työtä. Jos näin, toimi sen mukaan. Muuten kurssilla maalataan yleensä yhteensä neljää taulua. Näillä kursseilla on ihan huikeaa, uskaltaudu rohkeasti mukaan! Kun intuitio ja luovuus virtaavat entistä vapaammin, näkyy se myös muualla elämässäsi, joten siltäkin kantilta lämpimästi tervetuloa maalaamaan!

Intuitiivisen maalaamisen kurssit ovat myös osa Intuitiivisen maalaamisen koulutusohjelmaa. Siitä voit lukea lisää http://valonvoimaa.fi/intuitiivisen-maalaamisen-koulutus/.

Pidän myös yksityismaalauskursseja ja työpajoja.

Sydämelliset kiitokset Maalaa enkeleiden kanssa kurssin kurssipalautteista! Julkaisen niitä, josko ne rohkaisisivat sinuakin uskaltautumaan mukaan maalaamaan!

Pauliinan kurssipalaute:
Kiitos Sanni kurssista. On vaikeaa pukea sanoiksi sitä mitä kurssilla kokee. Kaksipäiväinen kurssi ei kestä ainoastaan yhdessä viettämäämme aikaa vaan ulottuu myös päivien välille. Yhdessä Sannin luomassa energian tilassa on uskomatonta maalata. Aivan eri asia kuin maalata yksin.

Sanni luo ihanan tilan ja meditaatiot johdattelee itsensä ja maalaamisen äärelle. Aika kuluu kuin siivillä hyvässä ja turvallisessa seurassa. Olen kahden maalaus kurssin aikana kehittynyt niin maalaajana kuin ihmisenä, kiitos Sannin. En malta odottaa seuraavaa maalaus kurssia. Koen myös, että kurssi on tietynlainen matka syvälle itseen jonne pääsen sukeltamaan maalaamisen avulla.
Pauliina

Susannan kurssipalaute:
Hei!
Kurssilla oli syvällinen vaikutus. Sain rohkeutta maalaamiseen niin, että uskallan heittäytyä ilman, että miettisin lopputulosta. Nautin joka hetkestä ja annan vaan mennä! Tapahtui myös syvällisempää puhdistumista ja se jatkuu vieläkin, seuraavana päivänä kurssin loppumisesta. Tunnen, että olen jollain lailla myös erilaisissa energioissa, kun kurssille tullessa.

Suosittelen! Kiitos! Terveisin Susanna

Tuijan kurssipalaute:
Hei Sanni!
Kiitos taas! Kurssisi ovat niin kauniita ja kohottavia: saa todella kokea ilon ja valon voiman – sen huikean energian, jossa olla ja jonka saa vielä lähtiessä mukaansa.

Ihanaa jatkoa! t. Tuija

Katjan kurssipalaute:
Kurssilla oli lämminhenkinen, välittävä ja taianomainen ilmapiiri. Sanni olet ohjaajana inspiroiva ja heittäytymiseen ja oman intuition kuulemiseen kannustava. Kiitos paljon, voin
lämpimästi suositella kaikille maalauksesta kiinnostuneille!
Terveisin Katja