Enkelikurssit

Huippusuosittuja Enkelikursseja arkkienkeleiden ja valon maailman mestareiden kanssa on useita. Mitä näille osallistuminen voikaan sinulle antaa ja sinussa avata? Rakkautta, rauhaa, iloa, toivoa, tasapainoa, luottamusta… tai mihin valitsetkaan keskittyä ja mitä tarvitset?

Jos kaipaat voimallisempaa yhteyttä arkkienkeleihin ja valon maailmaan, suosittelen sinulle kahden illan uutuutta, Enkelikurssia Sinä olet Valo. Kurssi avaa ja vahvistaa enkelityöskentelyäsi vieden sen seuraavalle tasolle. Kurssilla avaat ja voimistat yhteyttä arkkienkeleihin ja valon maailmaan sekä omiin korkeampiin osiisi eli sieluun ja korkeimpaan minään. Kurssi on päivitetty versio huippusuositusta Enkelikurssista. Saamme upeaa ja voimallista hoitoa, tutustumme useaan mahtavaan arkkienkeliiin, esimerkiksi Äiti Maa, Rafael, Mikael, Metatron, Sandalfon, Gabriel, universaali enkeli Maria ja Samuel. Myös yksisarviset ovat mukana. Päivitämme mm. portinvartijasi, jolloin kanavointi kurssin jälkeen on turvallista ja ihanaa. Lisää kurssista voit lukea alempaa sivulta.

Muita upeita ja syvämuuntavia kursseja ovat mm:
Rakkauskurssi enkeleiden kanssa
Enkelikurssi Oma Voima ja värähtelytaajuuden nostaminen
Enkelihoitajakoulutus
Ystävämme lohikäärmeet
Uutuutena Jooga.
Retriittejä kuvaamaan ei minulla edes ole sanoja, niin voimallisia ja ihania ne ovat.

Suosittelen ennen kurssia luettavaksi enkelikirjojani.

Enkelikurssi Sinä olet Valo: Olen pitänyt Enkelikursseja vuodesta 2007 alkaen. Enkeleiden pyynnöstä olen suurimmassa osassa kursseja luopunut etukäteisohjelmasta. Jokainen kurssi on omanlaisensa kokonaisuus juuri kyseessä olevalle ryhmälle. Saat juuri sitä, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan! Kanavoin kurssin harjoitukset suoraan valon maailmalta kurssilla. Palaute, jota olen tästä saanut on ihan huikeaa.

Ryhmän energia on käsittämättömän voimallista. Saat juuri sitä, mitä tarvitset. Jos sitä toivotaan, kurssilla voidaan myös harjoitella kanavointia. Yleensä kurssin antina kiitollisuus elämää kohtaan lisääntyy, värähtelytaajuus kasvaa, rakkaus itseä kohtaan lisääntyy. Olet enemmän sydämessäsi ja toimit sieltä käsin. Mitä voimallinen, ihana ja elävä suhde enkelikuntaan voikaan sinulle tuoda ja antaa?

Kurssilla saat paljon tietoa valon auttajista. Puhdistumme vanhasta säteilevien auttajien avulla ja otamme vastaan uutta. Näin sinun on helpompi luoda unelmasi todeksi ja uskaltaa olla entistä enemmän oma, upea itsesi, tehden yhteistyötä enkelimaailman ja korkeimman ja puhtaimman valon auttajien kanssa. Kurssilla haetaan myös vahvaa, toimivaa yhteyttä Äiti maahan, onhan tämä perusta kaikelle enkelityöskentelylle.

Kurssilla tulet tietoiseksi portinvartijastasi. Kurssilla ja sen jälkeen on näin ihanaa ja turvallista olla yhteydessä valon maailmaan. Arkkienkeli Mikael on voimakkaasti läsnä koko kurssin suojelijana ja arkkienkeli Gabriel vastaa enkeleiden puolelta tästä kurssista. Nämä kaksi mahtavaa enkeliä, kuten myös universaali enkeli Maria ja arkkienkeli Rafael ovat vahvasti läsnä koko kurssin ajan. Yhteytesi heihin ja moneen muuhun syvenee. Teemme myös harjoituksia, joiden tekoa on helppo jatkaa kurssin jälkeen. Tämä johtaa siihen, että yhteydenpitosi korkeimpiin ja puhtaimpiin valo-olentoihin luonnistuu jatkossa vieläkin helpommin.

Kursseilla saadaan aktivointeja ja vihkimyksiä (esim. kultaisen liekin vihkimys, auringon vihkimys  ja/tai muita uusia ihania henkimaailman lahjoja) sekä fantastisia enkelityökaluja, joilla yhteydenpito korkeisiin valon auttajiin entisestään helpottuu. Oma värähtelytasosi kohoaa näiden myötä.

Jos tulet mukaan jälkikäteen tallenteen avulla, energia on yhtä kirkasta ja selkeää näinkin.

Tätä kurssia kannattaa kerrata, koska elämme voimakkaassa muutosvaiheessa. Yksi kertaaja on mukana jo yhdeksättä kertaa! Ja hänen mukaansa jokainen kerta kannattaa, on ihmeellinen, aivan erilainen kuin aiemmat ja juuri siinä hetkessä sitä, mitä tarvitaan.

Sanat eivät riitä kuvaamaan näitä kursseja. Tule itse kokemaan tämä! Lämpimästi tervetuloa säteilevälle ja elämää muuttaville kursseille toivottaa Sanni

Alla on luettavaksesi palautteita kursseista.

Pirjon palaute Enkelikurssista:
Hei Sanni,
Kiitos ihanasta kurssista. Luulin tietäväni aika paljon enkeleistä, mutta huomasin että opittavaa on vielä paljon. Pääsin kyllä hyvään alkuun kurssilla. Oli aivan mahtavat energiat kahden päivän aikana. Tykkäsin paljon kun teit jokaiselle kysymyksiä. Huomasin asioita itsestäni. Työstän niitä nyt ja kaikkia kurssin anteja. Ja hyvä että ostin ne kirjat. Toisena päivänä minulle tuli yhtäkkiä sellainen voimakas rakkauden aalto ympärilleni. Se oli ihan mahtavaa. En ole sellaista aiemmin kokenut. Odotan kovasti sitä maalauskurssia syksyllä. Kiitos Sanni että olet!
T. Pirjo

Ingen palaute Enkelikurssista:
Hei!
Enkelikurssi oli hieno. Nyt tuntuu kun olisin minä itse itsessäni. Olen omalla polulla vaikka tekisin mitä vaan. Kun aiemmin tuntui usein, että olen yksin, niin kurssilla tuli sellainen mielikuva, että kävelen niityllä ja selän takana on iso porukka. Kaikki tukemassa ja auttamassa minua, enkä ole enää yksin omalla polulla.
Ystävällisiä terveisiä, Ingeltä

Liisan palaute Enkelikurssista:
Muistin enkelikurssin avulla miten saa yhteyden omaan sieluun.Se onkin tärkeä taito koska sielu on aina iloinen ja hassu ja täynnä rakkautta minua kohtaan!
Kurssi muistutti minua myös valon soturiudesta!Ja siitä että minä olen valo ja rakkaus.
Rakkaudella Liisa

Katjan palaute Enkelikurssista:
Heips!
Kiitos taas Sanni ihanasta kurssista! Jotain ihmeellistä kursseillasi aina tapahtuu, joka vahvistaa omaa polkua ja itseä. 

Kiitos myös teille ihanat kanssakulkijat, joiden kanssa oli turvallista olla ja asioita kokea!
Terveisin, Katja

Helenan palaute Enkelikurssista:
Hei Sanni!
Kiitos vielä kerran todella voimallisesta ohjauksesta ja kanavoinnista, hyvin suunnitellusta kurssista. Oli niin hyvä ja turvallista olla siinä muiden ihanien kurssilaisten mukana.
Ja maalaamasi taulut, pakko sanoa Vau – mikä energia niistä välittyy. En ole koskaan kokenut vastaavaa. Kiitos Rakkauden voimaa III taulusta. Se on nyt kodissani arvoisessaan paikassa ja silmittelen sitä joka aamu herätessäni ja ilta yöunille käydessäni. Koen syvää rauhaa ja selkeyttä sen äärellä.
Kurssin jälkeen olen huomannut, että minuun on kohdistunut toisilta ihmisiltä rakkaudellisia tekoja!

Odotan torstaista kaukokanavointiasi.
Kaunista kesäiltaa toivottaen Helena

Lean palaute Enkelikurssista:
Hei Sanni,
Kurssi oli upea: Siinä oli käytännön harjoitteita, joita voi ottaa heti käyttöön. Myös kurssikaverit antoivat kurssille sisältöä omine kokemuksineen, puhumattakaan ihanasta opettajasta :)! Lämmöllä, Lea

Jaakon palaute Enkelikurssista:
Hei,
Kiitos paljon kurssista! Sain sieltä paljon Valon voimaa ja vahvistusta omalle polulle.
Aurinkoista kesää toivottaen, Jaakko

Elinan palaute Enkelikurssista:
Kiitos Sanni ihanasta kurssista, kiitos kurssilaisille ja suuret kiitokset tietysti myös enkeleille ja muille auttajille! Tässä tunnustelen vielä kurssin vaikutuksia. Tuntuu, että uusi maailma raottaa minulle oveaan ja sieltä virtaa rakkautta, iloa, valoa ja runsautta. Ennen kurssia mietin, että saanko yhteyttä enkeleihin. Olen kiitollinen, että se onnistui ja enkelit vastasivat ihanasti. Äitini soitti myöhemmin ja kysyi, että mitä teimme kurssilla. Hänellä oli tullut vahva virtaamisen tunne yläkehoon, kun minä olin kurssilla.

Kaikkea hyvää ja ihanaa myös Sinulle! Ja mukavaa alkanutta viikkoa toivottaa Elina

Aven palaute Enkelikurssista:
Kiitos kaikesta! Elämä on muuttunut hyvällä tavalla paljon Enkelikurssin jälkeen! Toiveeni oli oppia näkemään enkelit. Kurssilla näin heidät ja sen jälkeen se on myös onnistunut!

Eilen koin kipua päässäni. Pyysin avuksi enkeleitä ennen nukkumaan menoa. He tulivat paikalla ja näin heidät ja juttelin heidän kanssaan. Tänään aamulla oli kaikki kunnossa ja olo on hyvä!

Olet ihana, Sanni! Olen niin kiitollinen ja iloinen tästä kaikesta!
KIITOS! KIITOS! KIITOS! KIITOS KAIKESTA!!! Ave

Kurssit ja retriitit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: