Enkelikurssit

Enkelikursseja ovat mm. Arkkienkelikurssi Enkeleiden matkassa,  Elämäntehtävä ja Sielunsuunnitelma, Eteenpäin elämänpolulla, Rakkauskurssi enkeleiden kanssa,
Enkelikurssi Oma Voima ja värähtelytaajuuden nostaminen,
Aarrekarttatyöpaja enkeleiden kanssa,
Enkelihoitajakoulutus, Enkeliopettajakoulutus sekä Maalaa enkeleiden kanssa kurssit.

Arkkienkelikurssi Enkeleiden matkassa järjestetään ensimmäistä kertaa syksyllä 2021 ja se korvaa suositun Enkelikurssin, joka voimistaa myös yhteyttä sieluun eli ns. perusenkelikurssin.

Kurssi on yleensä kahtena iltana ja avaa ja voimistaa yhteyttä lähimpään arkkienkeliin sekä muihin upeisiin valon auttajiin. Arkkienkelit Mikael, Rafael, Gabriel, Metatron, Zadkiel, Sandalfon, Samuel sekä universaali Enkeli Maria tulevat tutuksi tämän kurssin aikana, mahdollisesti tutustumme muihinkin valon auttajiin, jos toiveita on. Kurssi avaa yhteyttä omiin korkeampiin tasoihin, voimistaa yhteyttä enkeleihin ja  auttaa oivaltamaan omaa elämäänsä syvemmin.

Olen pitänyt enkelikursseja vuodesta 2007 alkaen. Enkeleiden pyynnöstä olen luopunut etukäteisohjelmasta. Jokainen kurssi on omanlaisensa kokonaisuus juuri kyseessä olevalle ryhmälle. Kanavoin kurssin kyseisessä hetkessä. Palaute, jota olen tästä saanut on ihan huikeaa. Kurssilla saat juuri sitä, mitä tarvitset.

Enkelikurssilla vahvistat tai luot omaa yhteyttä valon enkeleihin, arkkienkeleihin, yksisarvisiin ja ylösnousseisiin mestareihin. Tämä voi tuoda sinulle huikeita, ikimuistoisia kokemuksia ja auttaa sinua oivaltamaan elämääsi laajemmin. Kurssilla on vahvana myös yhteys omaan sieluun. Miten sitä vahvistaa, miten kuulla oma ohjauksensa ja miten näin kulkea omaa ainutlaatuista elämänpolkuaan. Voit myös saada valtavasti selkeyttä omaan elämääsi ja sen suuntaan.

Kurssilla saat paljon tietoa kaikista edellä mainituista valon auttajista. Puhdistumme vanhasta säteilevien auttajien avulla ja otamme vastaan uutta. Näin sinun on helpompi luoda unelmasi todeksi ja uskaltaa olla entistä enemmän oma, upea itsesi, tehden yhteistyötä enkelimaailman ja korkeimman ja puhtaimman valon auttajien kanssa. Kurssilla haetaan myös vahvaa, toimivaa yhteyttä äiti maahan, onhan tämä perusta kaikelle enkelityöskentelylle. Tarvittaessa pyydämme saada tarkastella myös sielunsuunnitelmaa ja elämäntehtävää. Näihin voi myös pyytää kurssilla muutoksia.

Kurssilla tulet tietoiseksi portinvartijastasi. Kurssilla ja sen jälkeen on näin ihanaa ja turvallista olla yhteydessä valon maailmaan. Arkkienkeli Mikael on voimakkaasti läsnä koko kurssin suojelijana ja arkkienkeli Metatron vastaa koko enkelikoulustani. Niinpä nämä kaksi mahtavaa enkeliä, kuten myös universaali enkeli Maria ovat vahvasti läsnä koko kurssin ajan. Yhteytesi heihin ja moneen muuhun syvenee. Teemme myös harjoituksia, joiden tekoa on helppo jatkaa kurssin jälkeen. Tämä johtaa siihen, että yhteydenpitosi korkeimpiin ja puhtaimpiin valo-olentoihin luonnistuu jatkossa vieläkin helpommin.

Kursseilla saadaan aktivointeja ja vihkimyksiä (esim. kristallikehovihkimys, auringon vihkimys  ja/tai muita uusia ihania henkimaailman lahjoja) ja fantastisia enkelityökaluja, joilla yhteydenpito korkeisiin valon auttajiin entisestään helpottuu. Oma värähtelytasosi myös kohoaa näiden myötä. Näin olet entistä positiivisempi ja uskallat entistä enemmän luottaa siihen, että elämä kantaa.

Arkkienkeli Metatron vastaa enkeleiden puolelta kurssista.  Tämä mahdollistaa, että saat juuri ne aktivoinnit, työkalut ja valo-olentoihin tutustumiset, jotka ovat juuri sinulle korkeimmaksi parhaaksi. Niinpä kurssin ohjelma vaihtelee ryhmittäin. Saat kuitenkin aina perusteellista ja ihanaa enkelihoitoa sekä työkaluja ja harjoituksia, joilla voit kurssin jälkeen vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin ja muihin korkeisiin valon auttajiin. Peruskurssilta eli Arkkienkelikurssi Enkeleiden matkassa saat myös sähköpostitse kirjallisen materiaalin, mutta emme käy sitä ollenkaan yhdessä läpi. Koko aika käytetään ihan oikeasti vahvistamaan ja avaamaan yhteyttä.

Useimmat pitävät kuitenkin tärkeimpänä yhteyden avautumista ja voimistumista omaan sielun energiaan ja siihen, että tämä laskeutuu kehoon. Tämä onkin yksi kurssin tärkeimmistä teemoista. Näin elät entistä aidompana sieluna, säteillen omaa valoasi kehossasi, enkelit ja koko valon maailma tukenasi.

Kertaajat ovat tervetulleita mukaan puoleen hintaan seuraavalle ja sitä seuraavalle samalle kurssille.

Sanat eivät riitä kuvaamaan näitä kursseja. Tule itse kokemaan tämä! Lämpimästi tervetuloa kurssille toivottaa Sanni

Alla on luettavaksesi palautteita kursseista. Sydämelliset kiitokset niitä lähettäneille!

Pirjon palaute Enkelikurssista:
Hei Sanni,
Kiitos ihanasta kurssista. Luulin tietäväni aika paljon enkeleistä, mutta huomasin että opittavaa on vielä paljon. Pääsin kyllä hyvään alkuun kurssilla. Oli aivan mahtavat energiat kahden päivän aikana. Tykkäsin paljon kun teit jokaiselle kysymyksiä. Huomasin asioita itsestäni. Työstän niitä nyt ja kaikkia kurssin anteja. Ja hyvä että ostin ne kirjat. Toisena päivänä minulle tuli yhtäkkiä sellainen voimakas rakkauden aalto ympärilleni. Se oli ihan mahtavaa. En ole sellaista aiemmin kokenut. Odotan kovasti sitä maalauskurssia syksyllä. Kiitos Sanni että olet!
T. Pirjo

Ingen palaute Enkelikurssista:
Hei!
Enkelikurssi oli hieno. Nyt tuntuu kun olisin minä itse itsessäni. Olen omalla polulla vaikka tekisin mitä vaan. Kun aiemmin tuntui usein, että olen yksin, niin kurssilla tuli sellainen mielikuva, että kävelen niityllä ja selän takana on iso porukka. Kaikki tukemassa ja auttamassa minua, enkä ole enää yksin omalla polulla.
Ystävällisiä terveisiä, Ingeltä

Liisan palaute Enkelikurssista:
Muistin enkelikurssin avulla miten saa yhteyden omaan sieluun.Se onkin tärkeä taito koska sielu on aina iloinen ja hassu ja täynnä rakkautta minua kohtaan!
Kurssi muistutti minua myös valon soturiudesta!Ja siitä että minä olen valo ja rakkaus.
Rakkaudella Liisa

Katjan palaute Enkelikurssista:
Heips!
Kiitos taas Sanni ihanasta kurssista! Jotain ihmeellistä kursseillasi aina tapahtuu, joka vahvistaa omaa polkua ja itseä. 

Kiitos myös teille ihanat kanssakulkijat, joiden kanssa oli turvallista olla ja asioita kokea!
Terveisin, Katja

Helenan palaute Enkelikurssista:
Hei Sanni!
Kiitos vielä kerran todella voimallisesta ohjauksesta ja kanavoinnista, hyvin suunnitellusta kurssista. Oli niin hyvä ja turvallista olla siinä muiden ihanien kurssilaisten mukana.
Ja maalaamasi taulut, pakko sanoa Vau – mikä energia niistä välittyy. En ole koskaan kokenut vastaavaa. Kiitos Rakkauden voimaa III taulusta. Se on nyt kodissani arvoisessaan paikassa ja silmittelen sitä joka aamu herätessäni ja ilta yöunille käydessäni. Koen syvää rauhaa ja selkeyttä sen äärellä.
Kurssin jälkeen olen huomannut, että minuun on kohdistunut toisilta ihmisiltä rakkaudellisia tekoja!

Odotan torstaista kaukokanavointiasi.
Kaunista kesäiltaa toivottaen Helena

Lean palaute Enkelikurssista:
Hei Sanni,
Kurssi oli upea: Siinä oli käytännön harjoitteita, joita voi ottaa heti käyttöön. Myös kurssikaverit antoivat kurssille sisältöä omine kokemuksineen, puhumattakaan ihanasta opettajasta :)! Lämmöllä, Lea

Jaakon palaute Enkelikurssista:
Hei,
Kiitos paljon kurssista! Sain sieltä paljon Valon voimaa ja vahvistusta omalle polulle.
Aurinkoista kesää toivottaen, Jaakko

Elinan palaute Enkelikurssista:
Kiitos Sanni ihanasta kurssista, kiitos kurssilaisille ja suuret kiitokset tietysti myös enkeleille ja muille auttajille! Tässä tunnustelen vielä kurssin vaikutuksia. Tuntuu, että uusi maailma raottaa minulle oveaan ja sieltä virtaa rakkautta, iloa, valoa ja runsautta. Ennen kurssia mietin, että saanko yhteyttä enkeleihin. Olen kiitollinen, että se onnistui ja enkelit vastasivat ihanasti. Äitini soitti myöhemmin ja kysyi, että mitä teimme kurssilla. Hänellä oli tullut vahva virtaamisen tunne yläkehoon, kun minä olin kurssilla.

Kaikkea hyvää ja ihanaa myös Sinulle! Ja mukavaa alkanutta viikkoa toivottaa Elina

Aven palaute Enkelikurssista:
Kiitos kaikesta! Elämä on muuttunut hyvällä tavalla paljon Enkelikurssin jälkeen! Toiveeni oli oppia näkemään enkelit. Kurssilla näin heidät ja sen jälkeen se on myös onnistunut!

Eilen koin kipua päässäni. Pyysin avuksi enkeleitä ennen nukkumaan menoa. He tulivat paikalla ja näin heidät ja juttelin heidän kanssaan. Tänään aamulla oli kaikki kunnossa ja olo on hyvä!

Olet ihana, Sanni! Olen niin kiitollinen ja iloinen tästä kaikesta!
KIITOS! KIITOS! KIITOS! KIITOS KAIKESTA!!! Ave

Kurssiaikatauluihin
Aarrekarttatyöpaja enkeleiden kanssa
Elämäntehtävä ja sielunsuunnitelma
Enkelikurssi oma voima ja värähtelytaajuuden nostaminen 
Rakkauskurssi enkeleiden kanssa
Enkelihoitajakoulutus
Enkeliopettajakoulutus
Maalaa enkeleiden kanssa kurssit
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: