Kirjat

 Esikoisteostani Enkeleiden matkassa – miten etenet omalla enkelipolullasi kirjoitin seitsemän vuotta. Sydämessäni on suuri ilo ja riemu, sillä kirja on huippusuosittu ja siitä myydään uutta painosta!

Toinen kirjani Enkelit arjessa – miten elää enkeleiden kanssa ilmestyi helmikuussa 2019. Kirja on itsenäinen jatko ensimmäiselle kirjalleni Enkelit arjessa. Tämänkin kirjan kustantajana on Viisas Elämä. Voi tätä riemua ja iloa!

Kirjoittaessani kolmannen enkelikirjani Enkelit ystävinä – miten otat vastaan rakkauden viimeistä kappaletta näin voimakkaan näyn:

“Näen näyn, että tämä kirja ei olekaan pelkästään itsenäinen enkelikirja, vaan että tästä ja kahdesta aiemmasta kirjastani Enkeleiden matkassa (2018) ja Enkelit arjessa (2019) muotoutuu enkelitrilogia! Ennen tätä huikeaa kokemusta en sitä ollut ajatellut.” Enkeleiden seurassa ihanat yllätykset ovat arkipäivää – lämpimästi tervetuloa ystävyyteen näiden huikeiden valo-olentojen sekä koko valon maailman kanssa toivottaa Sanni

Kirja ilmestyi 8.2.2020 Minä Olen messuilla ja sen myynti on ollut loistavaa! Toivottavasti sinäkin ostat omasi ja koko trilogian, sillä kirjat voimistavat toisiaan. Alla suora lainaus Enkelit ystävinä kirjasta:

Enkelit ystävinä kirjan Sivulla 159 arkkienkeli Gabriel viestii näin:
Jokainen kirja on ainutlaatuinen kokonaisuus ja se on tarkoituskin, että kirjoja voi lukea vain jonkun osan tai kaikki yhdessä. Kuitenkin jos lukee kaikki kolme, energiat ja kaikki muukin ikäänkuin kumuloituu. Koska enkelikirja on vahva energeettinen työkalu, joillekin voi jopa riittää se, että kirjat ovat yöpöydällä ja sitä kautta avaavat enkeliyhteyttä. Toki ystävyyteen enkeleiden kanssa kuuluu myös säännöllinen yhteydenpito, kuten ihmisystävienkin kanssa.

Toivomme enkelitrilogian ja Sannin rohkeuden tulla näkyväksi näissä asioissa avaavan sinua, rakas lukija meille, ilolle, valolle ja rakkaudelle. Ennen kaikkea toivomme, että uskallat olla se valo, joka sinä oikeasti olet. Sydämelliset kiitokset Sanni, kaikki muut kirjaan osallistuneet ja lukija yhteisistä hetkistämme! Rakkaudella arkkienkeli Gabriel.

Kirjaa täydentävät loistavasti
upeat Ilon ja Intuitio-korttimme.
Suosittelen myös meditaationi ja enkelimeditaationi.

Kurssit ja retriitit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: