Palautteita kaukohoidoista

Tuumiskelin syksyllä 2018, miten voisin rohkaista ihmisiä uskaltautumaan kaukohoitoon. Mieleeni tuli jakaa palautteita kaukohoidoista. Tässä niitä sinulle lueskeltavaksi. Sydämelliset kiitokset palautteita lähettäneille! Mielelläni otan näitä jatkossakin vastaan julkaistavaksi.

Virpin palaute tammikuun kaukohoidosta:
Eilen illalla vastaanottaessani hoitoa, tuli syvä rauhan ja rakkauden tunne. Tunsin kihelmöintiä päässäni kun annoin kristallisen valon laskeutua koko aurani, kehoni läpi. Tuli myös voimakas tunne että kaikki järjestyy, paremmin kuin osaan edes aavistaa.
Rakkaudella, Virpi

Tainan palaute joulukuun kaukohoidosta:
Tuli hoito perille! Viileä hoito kipeälle (murtuneelle) kyljelle sai minut havahtumaan, että olenkin isommassa hoidossa.
Kiitos! Terveisin Taina

Sadun palaute joulukuun kaukohoidosta:
Aamulla hoidon jälkeen herätessäni tunsin kehossani ja mielessäni suurta kiitollisuutta ja tyyneyttä, aivan ihanaa! Kiitos, kiitos, kiitos! Satu

Nanan palaute marraskuun kaukohoidosta:
Minulle tuli rentoutunut ja levollinen olo eilisen hoidon myötä. Olen nukkunut tosi huonosti viime aikoina mutta nyt heräsin vasta aamulla herätyskellon soittoon. Nukuin siis kuin tukki. Hoidon aikana alkanut vatsan kipristelykin oli kadonnut yön aikana. Valoisin ja hyvin mielin siis tähän päivään!
Mukavaa viikon jatkoa sinulle ja joulun odotusta! Nana

Tiinan palaute marraskuun kaukohoidosta:
Koin olevani upeassa metsässä korkealla mäellä, jossa värit olivat uskomattomat. Tunsin pienenlaista kipua vasemmassa rinnassa ja jalassa (jalanpohja) ja minulla oli tunne että jotain vanhaa poistettiin. Oli valtavan tasapainoinen olo ja syvä rauhan tunne.
Kiitos! Terveisin Tiina

Anskun palaute lokakuun kaukohoidosta:
Koin hoidon alussa pistelyä reisissä ja päässä tuntui painava olo. Minulla oli hoidossa mukana ruusukvartsi, ja jossain vaiheessa tuli fiilis, että pitää mennä pitkälleen ja laittaa ruusukvartsi kolmannen silmän päälle. Aloin heti itkeä (se on minun tapani reagoida energioihin). Sitten tuntuikin korkeaa energiaa ja näin enkelin, ihan kuin kolmas silmäni olisi jotenkin avautunut. Myös kurkkuchakraa putsattiin.

Pyysin ylipäänsä poistamaan tukoksia, mutta erityisesti kaikkea, mikä estää tasapainoista rakkaussuhdetta ja omien tarpeideni jämäkkää ilmaisua. Olen myös uuden edessä, sillä aloitan uuden työn ja ehkä myös muutan. Kiitos sinulle hoidosta!

Anskun kanssa viestiteltiin vielä hoidon jälkeen, sillä hän kertoi 4 päivää myöhemmin, että muuttokin toteutuu.

Mervin palaute lokakuun kaukohoidosta;
Olin ensimmäisen kerran kaukohoidossa 30.10.
Kokemus oli voimaannuttava. En kokenut mitään järisyttäviä
tuntemuksia kehossani/mielessäni, mutta aistin kyllä rakkaudellisen
ilmapiirin, jonka enkelit toivat mukanansa. Koin rauhaa ja
levollisuutta, jota tarvitsen kyllä nykyisessä elämäntilanteessani.
Enkelin kosketus tuntui pienoisena värähtelynä kehossani. Kun pyysin
voimakkaampaa kosketusta, sen myös sain.
Olen tietoinen siitä, että olen vasta oman polkuni alussa näissä
enkelikokemuksissani. Olen myös ymmärtänyt, että vaikka enkelipolun
alussa en tuntisikaan mitään, yhteys on kuitenkin avattu.
Harjoittelemalla saan vahvistusta. Parhaillaan luen sinun kirjaasi
“Enkeleiden matkassa”. Kiitos siitä Sanni!
Terv. Mervi

Ellun palaute lokakuun kaukohoidosta:
Otin hoidon vastaan illalla ja olin siinä vaiheessa niin väsynyt, etten kauaa kestänyt valveilla. Tuli lämmin olo. Tuntui, että siinä alussa oltaisiin menty kohti avaruutta. Näkyi tähtiä ja yötaivasta. Ja sitten ehkä yksisarvisia, mutta ei kovin selkeitä hahmoja.
Kiitos vielä hoidosta ja mukavaa päivää! 🙂 T: Ellu