Palautteita kaukohoidoista

Tuumiskelin syksyllä 2018, miten voisin rohkaista ihmisiä uskaltautumaan kaukohoitoon. Mieleeni tuli jakaa palautteita. Tässä niitä sinulle lueskeltavaksi. Sydämelliset kiitokset näitä lähettäneille! Mielelläni otan palautteita jatkossakin vastaan julkaistavaksi.

Muistathan kuitenkin, että sillä ei ole merkitystä, aistitko hoidossa jotain vai et. Miten olosi muuttuu elämässä, sillä on merkitystä. Suuri osa ihmisistä nimittäin ei aisti hoidon aikana mitään. Ja osa ihmisistä kokee seuraavana päivänä negatiivisia tunteita, ärtymystä, surua tai muuta, jotka kertovat, että hoito nosti asioita pintaan. Tämä voi pelästyttää, jos ei tiedä, että tällainen voi kuulua asiaan ja on arvokasta, kun vanhat jutut purkautuvat. Niinpä luota siihen, että saat jokaisessa hoidossa juuri sitä ja sen verran kun olet valmis vastaanottamaan!

Alla vielä video, joka johdattaa helmikuun kaukohoitoon. Näin voit maadoittua eli voimistaa yhteyttäsi maan energiaan, avata energiat ylös kosmokseen sekä laittaa vielä arkkienkeli Mikaelin sinisen viitan valon suojaksi sekä jatkaa hoitoon intuitiotasi seuraten.


Ässän palaute elokuun kaukohoidosta:
Otin eilen hoidon vastaan nukkumaan mennessäni ja minulla oli mukana siinä muutama myös healing-kivi. Lonkkani on ollut kesän aikana kipeä ja olin asetellut molempien lonkkieni päälle kivet hoidon alkaessa. Oli aika jännä tunne hoidon alettua, kun tunsin aivan kuin pienen töytäisyn oikealta puolen lonkan sivusta. Kehoni ihan keinahti sivusuunnassa hieman. Muutenkin koin voimakasta virtausta.

Lämmin kiitos!
Halit, Ässä

Hannan palaute kesäkuun kaukohoidosta:
Kiitos Sanni!
Alussa piti rauhoittua oikein tietoisesti, kun meinasi olla vähän kiirettä ennen hoitoa. Näin kultaista ja violettia valoa jossain kohtaa pidemmän aikaa ja oikein suloiselta tuntui hoito, kiitos!

Lopussa koko keho värähteli ja poisti kuonaa. Se tulee minulle kuin koira pudistelisi turkkiaan. Nyt on hyvä työstää tätä ja nauttia juhannuksesta täällä Saariselällä, jonne hyttysetkään eivät ole vielä osanneet. Ihanaa juhannusta Sinulle!
Kiitoksin Hanna

Sarin palaute kesäkuun kaukohoidosta:
Moi Sanni!
Kiitos vielä hoidosta. Sain hoidon aikana vahvan yhteyden korkeampaan minääni, jolta tuli neuvoja ja rohkaisua. Minusta myös purkautui itkun kautta jotakin pois ja mahdollisesti hoidettiin hampaitani. Ainakin tunsin ongelmahampaissani väreilyä. Tunsin muutenkin energian virtaavan vahvasti kehossani.

Ihanaa ja lämmintä kesää! Sari

Sadun palaute toukokuun kaukohoidosta:
Ihanainen Sanni! Sydämellinen kiitos maanantain hoidosta.

Otin hoidon vastaan melko myöhään, vasta nukkumaan mennessäni, kun olin ensin rauhoitellut levotonta mieltä ja oloani etenkin kaikesta jääkiekkohumusta.

Päästyäni peiton alle painoin pääni tyynyyn eikä mennyt kauaakaan, kun vasemmalle puolelleni nousi kirkas kristallinen valo, joka tuntui syleilevän minua värähdellen kehoni vasemmalta puolen, sydämen päältä.

Lumoava tunne! aivan kuin joku sytyttäisi sisälleni valoa ja samaan aikaan varjellen, että olen suojassa.

Sen jälkeen nukahdin lähes heti ja varmasti hymy huulillani.

Olen viime päivät kuulostellut oloani ja tuntuu kuin jotain olisi liikahtanut sisälläni ja kun vielä luen mitä olet kirjoittanut hoidosta niin tulee ihan suorastaan pakahduttavan hyvä olo ja kyyneleet nousevat pintaan.

Päällimmäisenä suuri kiitollisuus hoidosta ja siitä että autat minua löytämään sydänavaintani!

Kiitos, kiitos, kiitos! Ihanaa helatorstaita ja alkavaa kesää sinulle Sanni! Lämmin halaus Sadulta

Helenan palaute toukokuun kaukohoidosta:
Moi Sanni, kiitos!

Aloin jo perjantaina laskeutumaan tähän hoitosessioon ja vietin rauhallisen viikonlopun. Olen jo pitkään ajatellut ja tuntenut, että tahtoisin laskea menneestä irti…se vaan ei aina ole niin helppoa…ja ei myöskään tapahdu yhdellä kertaa vaan on välillä tavattoman hidasta puuhaa. Minun kohdalla tilan ja hiljaisuuden suominen itselle on auttanut ymmärtämään erilaisten asioiden syy-yhteyksiä.

Olipa toden totta mielenkiintoista…hoidon alkuun tuntui jänniä ikäänkuin vihlaisuja eri puolilla kehoa…ja jossain vaiheessa hoitoa en enää tuntenut esim. kehoni rajoja (tätä on tapahtunut aiemminkin eli tiedän mitä on olla samaa energiaa kaiken kanssa). Nukahdin 🙂 varmaan puolen tunnin kohdalla….

Kiitos, että sain osallistua. Osallistun mielelläni toistekin.

Nautitaan tästä vehreästä keväästä ja luodaan tänäänkin hyvää huomista…
t. Helena

Soilin palaute toukokuun kaukohoidosta:
Hei Sanni!
Toukokuun kaukohoidossa tunsin vahvaa kehollista hoitoa. Mintunvihreä valo täytti ensin aurani ja kirkas valo koko kehoni sisältä päin. Myös sydäntä hoidettiin voimakkaasti. Sain vaaleanpunaisen viitan tai jonkinlaisen asun.
Kiitos, olen kiitollinen. Soili

Merjan palaute huhtikuun kaukohoidosta:
Hei Sanni,
Kiitos hoidosta!
Ja kiitos enkeleiden huolenpidosta! Ihanaa, otan sen kiitollisena vastaan. Kiitos illan isännille. Näin vilauksen Rafaelista alussa, mutta sitten alkoikin tuo alla mainittu myllytys ja siinä oli pitelemistä. Oli kyllä melkoista menoa, varsinkin ensimmäinen puoli tuntia. Enpä olisi ikinä voinut kuvitella enkelihoidon olevan näin voimallinen. Ensimmäinen puoli tuntia ilmeisesti revittiin vanhaa tai jotain voimalla ulos. Se oli yhtä tapahtumaketjua, vähän kuin kaitafilmin raitaa, eivätkä kaikki kuvat ja sen tapahtumat olleet niin kivoja tai helppoja. Mutta loppu menikin keveämmin ja olin lopulta nukahtanutkin. Heräsin puhelimen soittoon 21.35.

Ilmeisesti tapasin juuri ennen nukahtamistani Merlinin, ainakaan hän ei ollut kukaan tuntemistani ja tapaamistani enkeleistä tai muista tutuistani. Tosin en tiedä miltä hän näyttää, mutta luulen tämän hoikan vähän vekkulimaisen ja hiukset sekaisin (kuin olisi haronut niitä miettiessään sekaisin) miehen olleen hän, kun nimi Merlin tuli jostain siihen hetkeen.

Koin hienon hetken myös, kun vasempaan rikkinäiseen silmääni (verkkokalvon repeämä) tuli kirkkaan kullanvihreän timantin tapainen säde. Se oli kaunis ja säkenöivä ja näen sen sieluni silmin edelleenkin. Kuin taikasauvasta lähetetty timanttisäde.
Mahtavaa! Kiitos! Merja

Soilin palaute huhtikuun kaukohoidosta:
Kiitos! Voimallinen hoito jälleen! Sain paljon hoitoa ihan fyysisesti. Lisäksi varsinkin chakroja hoidettiin ja päivitettiin, erityisesti sydän chakraa. Sieltä kuului ihan oikeasti vinkunaa!
Käväisin myös omassa lapsuudessani ja sain tärkeän viestin sitä koskien.
Kultaisia ja hopeisia hileitä satoi päälleni.
Sateenkaari. Tulilohikäärmeet polttivat pois kehoon varastoituneita traumoja. Olen niin kiitollinen!
Rakkaudella Soili

Veeran palaute maaliskuun kaukohoidosta:
Maaliskuun hoitoteemana oli rakkaus. Odotin siis vaaleanpunaista olemista ja hengailua ihanissa energioissa innokkaasti. Ihanat olivat energiat, ihana oli vain olla ja hengailla, kunnes poikani tuli keskeyttämään liitelyni soittamalla täysillä Lordin Hard Rock Hallelujaa ja Would you love a monstermania. Se siitä liitelyhetkestä.

Rakkaus on jännä juttu. Se sisältää kaiken, eikä vain jotakin, mikä sattuu sopimaan sillä hetkellä kuvioihin. Sitä me olemme täällä harjoittelemassa. Sitä ainakin minä olen Todella saanut tuon viimekertaisen hoidon jälkeen harjoitella. Tunnen, kuinka asioita nousee pintaan vauhdilla hyväksyttäväksi ja rakastettavaksi.  Ei mitään väliä mikä mieli, kellonaika tms. Rakkaus on ja pysyy. Kysymys on: pysynkö minä?

Sanni on mestari saamaan asioihin liikettä. Ainakin minulla on kahden hoitokerran jälkeen alkanut todella tapahtua asioita. Iso kiitos siitä!
Rakkaudella Veera

Veeran palaute helmikuun kaukohoidosta:
llmoittauduin kaukohoitoon, koska koin tarvitsevani paljon valoa, lämpöä, lempeä ja iloa tähän kevääseen. Samalla ilmoitin kaksi poikaani mukaan hoitoon.

Hoitoa edeltävä päivä oli tulvillaan viestejä ja merkkejä sieltä sun täältä. Useimmat viesteistä liittyivät jotenkin feminiinisen ja maskuliinisen energioiden tasapainottumiseen. Katseeni kiinnittyi mm. talon katolla höyryävän putken päällä istuvaan harakkaan, joka hetken katolta alas tähyiltyään lähti lentoon.

Itselläni hoito keskittyi lähinnä tasapainotukseen, rakkauteen ja rauhaan. Hoidossa tunsin, kuinka kultainen valo laskeutui ylhäältä läpi kehoni alas maahan. Alhaalta nousi rakastavaa, hopeista energiaa ylöspäin. Nämä energiat tasapainottuivat keskenään. Koin hoidon hyvin voimallisena. Odotin näkeväni ja kuulevani kaikenlaista, mutta yllättäen tunsinkin vain hyvin syvää rauhaa. Vajosin niin syvään rauhan ja olemisen olotilaan, että kuuleminen ja näkeminen, tai ylipäätänsä mikä hyvänsä, tuntui olevan ihan eri ulottuvuudessa kuin tämä tunne. Kaikessa tyhjyydessään olotila sisälsi kaiken. Se oli paras oivallus ja lahja, minkä olisin juuri nyt voinut saada.

Poikieni lyhytsanaiset kommentit hoidosta tiivistävät minunkin kokemukseni ehkä parhaiten:
10v.” Mä vaan chillasin”
5v. “Mä en tehny mitään”

Pojissani olen huomannut hoidon jälkeen aika hauskojakin muutoksia. Vanhempi poikani on perusluonteeltaan iloinen ja sopeutuvainen kun taas nuorempi enemmän tulta ja tappuraa. Nyt vanhempi poikani on alkanut näyttää enemmän myös kiukun ja turhautumisen tunteita kun nuoremmassa on alkanut nousta joustavampia ja säyseämpiä puolia esiin. Erittäin tervetulleita muutoksia, kiitos! 😀
Iso kiitos ihanasta ja paljon antavasta hoidosta Sannille, valon auttajille, omille oppaille ja enkeleille! Veera

Tiinan palaute helmikuun kaukohoidosta:
Koin ihan ihmeellisen miniunen, jossa olin joen rannalla. Vesilintuja oli paljon, metsänreunassa muitakin eläimiä. Hirvi tuli luokseni ja puhui minulle ja pyysi, että voinko rapsuttaa häntä korvien välistä. Paarmat  kun purivat häntä ilkeästi sieltä. Sitten hirvi asetti päänsä niin, että yletyin rapsuttamaan häntä. Hän vielä ohjeisti, “että siitä, eiku vähän alempaa, vähän  korvaanpäin ym. ” Puhe oli ihankuin olisi ihmiselle puhunut, miesääni oli tällä hirvellä.
Terkuin Tiina
Sannin kommentti: helmikuun hoidossa hoidettiin erityisesti työasioita. Tuntuu siltä, että Tiinalle on auennut tai aukeamassa eläinkommunikaatio! Ihan mahtavaa!

Ellun palaute kaukohoidoista 28.2.2019
Tuntuu siltä, että nämä kaukohoidot ovat kuorineet pois kerroksia, jotka ovat olleet minun ja maailman välissä. Jotenkin kaikki muurit, joita olen kasannut suojakseni ovat liukenemassa pois. Työasia selvisi tänään ja sain paremman työn kuin olin osannut toivoa!
Kiitos kiitos kiitos! Ellu

Virpin palaute tammikuun kaukohoidosta:
Eilen illalla vastaanottaessani hoitoa, tuli syvä rauhan ja rakkauden tunne. Tunsin kihelmöintiä päässäni kun annoin kristallisen valon laskeutua koko aurani, kehoni läpi. Tuli myös voimakas tunne että kaikki järjestyy, paremmin kuin osaan edes aavistaa.
Rakkaudella, Virpi

Tainan palaute joulukuun kaukohoidosta:
Tuli hoito perille! Viileä hoito kipeälle (murtuneelle) kyljelle sai minut havahtumaan, että olenkin isommassa hoidossa.
Kiitos! Terveisin Taina

Sadun palaute joulukuun kaukohoidosta:
Aamulla hoidon jälkeen herätessäni tunsin kehossani ja mielessäni suurta kiitollisuutta ja tyyneyttä, aivan ihanaa! Kiitos, kiitos, kiitos! Satu

Nanan palaute marraskuun kaukohoidosta:
Minulle tuli rentoutunut ja levollinen olo eilisen hoidon myötä. Olen nukkunut tosi huonosti viime aikoina mutta nyt heräsin vasta aamulla herätyskellon soittoon. Nukuin siis kuin tukki. Hoidon aikana alkanut vatsan kipristelykin oli kadonnut yön aikana. Valoisin ja hyvin mielin siis tähän päivään!
Mukavaa viikon jatkoa sinulle ja joulun odotusta! Nana

Tiinan palaute marraskuun kaukohoidosta:
Koin olevani upeassa metsässä korkealla mäellä, jossa värit olivat uskomattomat. Tunsin pienenlaista kipua vasemmassa rinnassa ja jalassa (jalanpohja) ja minulla oli tunne että jotain vanhaa poistettiin. Oli valtavan tasapainoinen olo ja syvä rauhan tunne.
Kiitos! Terveisin Tiina

Anskun palaute lokakuun kaukohoidosta:
Koin hoidon alussa pistelyä reisissä ja päässä tuntui painava olo. Minulla oli hoidossa mukana ruusukvartsi, ja jossain vaiheessa tuli fiilis, että pitää mennä pitkälleen ja laittaa ruusukvartsi kolmannen silmän päälle. Aloin heti itkeä (se on minun tapani reagoida energioihin). Sitten tuntuikin korkeaa energiaa ja näin enkelin, ihan kuin kolmas silmäni olisi jotenkin avautunut. Myös kurkkuchakraa putsattiin.

Pyysin ylipäänsä poistamaan tukoksia, mutta erityisesti kaikkea, mikä estää tasapainoista rakkaussuhdetta ja omien tarpeideni jämäkkää ilmaisua. Olen myös uuden edessä, sillä aloitan uuden työn ja ehkä myös muutan. Kiitos sinulle hoidosta!

Anskun kanssa viestiteltiin vielä hoidon jälkeen, sillä hän kertoi 4 päivää myöhemmin, että muuttokin toteutuu.

Mervin palaute lokakuun kaukohoidosta:
Olin ensimmäisen kerran kaukohoidossa 30.10.
Kokemus oli voimaannuttava. En kokenut mitään järisyttäviä
tuntemuksia kehossani/mielessäni, mutta aistin kyllä rakkaudellisen
ilmapiirin, jonka enkelit toivat mukanansa. Koin rauhaa ja
levollisuutta, jota tarvitsen kyllä nykyisessä elämäntilanteessani.
Enkelin kosketus tuntui pienoisena värähtelynä kehossani. Kun pyysin
voimakkaampaa kosketusta, sen myös sain.
Olen tietoinen siitä, että olen vasta oman polkuni alussa näissä
enkelikokemuksissani. Olen myös ymmärtänyt, että vaikka enkelipolun
alussa en tuntisikaan mitään, yhteys on kuitenkin avattu.
Harjoittelemalla saan vahvistusta. Parhaillaan luen sinun kirjaasi
“Enkeleiden matkassa”. Kiitos siitä Sanni!
Terv. Mervi

Ellun palaute lokakuun kaukohoidosta:
Otin hoidon vastaan illalla ja olin siinä vaiheessa niin väsynyt, etten kauaa kestänyt valveilla. Tuli lämmin olo. Tuntui, että siinä alussa oltaisiin menty kohti avaruutta. Näkyi tähtiä ja yötaivasta. Ja sitten ehkä yksisarvisia, mutta ei kovin selkeitä hahmoja.
Kiitos vielä hoidosta ja mukavaa päivää! 🙂 T: Ellu