Ystävämme lohikäärmeet -kurssi

Olin 24.2.2020 Eranova Kirjakaupassa esittelemässä kirjaani Enkelit ystävinä. Tuossa kirjassa on kerrottu lohikäärmeistäkin. Yllätykseni oli melkoinen, kun he meditaatiossa olivat esillä enkeleiden ohella todella voimakkaasti – ja osallistujatkin olivat tästä ihan innoissaan. Illalla juttelin lohikäärmeneuvoston kanssa ja he pyysivät minua pitämään kurssin kanssaan.

Niinpä pidin kesällä 2020 ensimmäistä kertaa Ystävämme lohikäärmeet, kokemusperäisen kurssin. Ja jatkoa seuraa nyt tämän kurssin muodossa.

Kurssilla tutustutaan lohikäärmeisiin ja tehdään yhteistyötä näiden mahtavien universumin puhdistusjoukkojen. Lohikäärmeiden on helppo päästä matalampiin energioihin ja usein on niin että lohikäärmeet aloittavat puhdistuksen ja enkelit jatkavat sitten tästä. Kurssilla tutustutaan myös omaan lohikäärmeeseen. Päivitämme chakrat ja kehot näiden mahtavien olentojen avustuksella. Opettelemme pyytämään lohikäärmeitä myös avuksemme jokapäivisessä elämässämme. Mukana kurssilla on myös arkkienkeleitä ja ylösnousseita mestareita.

Suosittelen lämmöllä kurssia, jos energioiden tehopuhdistus, laajeneminen ja yhteistyö näiden mahtavien olentojen kanssa kiinnostaa! Kurssiin ei kuulu kirjallista materiaalia.

Lämpimästi tervetuloa kurssille toivottaa Sanni

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: