Ystävämme lohikäärmeet -kurssi

Olin eilen eli 24.2. Eranova Kirjakaupassa esittelemässä kirjaani Enkelit ystävinä. Tuossa kirjassa on kerrottu lohikäärmeistäkin. Yllätykseni oli melkoinen, kun he meditaatiossa olivat esillä enkeleiden ohella todella voimakkaasti – ja osallistujatkin olivat tästä ihan innoissaan. Illalla juttelin lohikäärmeneuvoston kanssa ja he pyysivät minua pitämään kurssin kanssaan.

Päätin tarttua tarjoukseen ja niinpä tässä se nyt sitten tulee, Ystävämme lohikäärmeet Kokemusperäinen kurssi, jolla tutustutaan lohikäärmeisiin ja tehdään yhteistyötä näiden mahtavien universumin puhdistusjoukkojen kanssa sekä tutustutaan omaan lohikäärmeeseen. Suosittelen lämmöllä, jos energioiden tehopuhdistus, laajeneminen ja yhteistyö näiden mahtavien olentojen kanssa kiinnostaa! Kurssiin ei kuulu kirjallista materiaalia.

Lohikäärmeneuvosto pyysi minua myös kirjoittamaan: Erityisen hyvin kurssi sopii myös ihmisille, jotka suhtautuvat lohikäärmeisiin pelokkaasti tai epäillen, sekä tietysti niille, jotka haluavat syventää yhteyttään heihin.

Kurssi siirtyi Korona-viruksen vuoksi kesäkuulle ja se pidetään kokonaan ulkona sään salliessa. Otathan mukaan eväät, juotavaa ja istuinalustan, jalkaan kallioilla kävelyyn sopivat kengät sekä varalle lämmintä ja tuulenpitävää vaatetta sekä halutessasi kirjoitusvälineet.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: