Ystävämme lohikäärmeet -kurssi

Olin 24.2.2020 Eranova Kirjakaupassa esittelemässä kirjaani Enkelit ystävinä. Tuossa kirjassa on kerrottu lohikäärmeistäkin. Yllätykseni oli melkoinen, kun he meditaatiossa olivat esillä enkeleiden ohella todella voimakkaasti – ja osallistujatkin olivat tästä ihan innoissaan. Illalla juttelin lohikäärmeneuvoston kanssa ja he pyysivät minua pitämään kurssin kanssaan.

Itsenäistä jatkoa seuraa tämän kurssin muodossa.

Kurssilla tutustutaan lohikäärmeisiin ja tehdään yhteistyötä näiden mahtavien universumin puhdistusjoukkojen kanssa. Lohikäärmeiden on helppo päästä matalampiin energioihin ja usein on niin, että lohikäärmeet aloittavat puhdistuksen ja enkelit ja ylösnousseet mestarit jatkavat.

Kurssilla tutustutaan omaan lohikäärmeeseen. Päivitämme chakrat ja kehot tehokkaasti näiden mahtavien olentojen avustuksella. Opettelemme pyytämään lohikäärmeitä myös avuksemme jokapäivisessä elämässämme. Mukana kurssilla on myös arkkienkeleitä ja ylösnousseita mestareita.

Suosittelen lämmöllä kurssia, jos energioiden tehopuhdistus, laajeneminen, rakkaus ja yhteistyö näiden mahtavien olentojen kanssa kiinnostaa! Kurssiin ei kuulu kirjallista materiaalia.

Lämpimästi tervetuloa kurssille toivottaa Sanni

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: