Ystävämme lohikäärmeet -kurssi

Toivon sydämestäni, että sinullekin vahvistuu (tai jo on) upea suhde näihin käsittämättömän voimallisiin rakkauden olentoihin eli lohikäärmeisiin! Lohikäärmeet, universumin tehopuhdistusjoukot ja upeat suojelijat voivat todella helpottaa elämääsi.

13.2. on vuosittainen, itsenäinen Ystävämme lohikäärmeet kurssi. Se avaa tai syventää yhteyttä omaan lohikäärmeeseesi, kultaisiin lohikäärmeisiin, vaaleanpunaisiin lohikäärmeisiin, tuli- ja vesilohikäärmeisiin (ja jos aikaa riittää, myös muihin elementtien ja elementtien yhdistelmien lohikäärmeisiin). Lisäksi tutustumme lohikäärmeneuvostoon ja moneen muuhun rakkauden ilmentymään riippuen ryhmän toiveista ja tarpeista. Näiden upeiden ystävien kanssa voimme seikkailla turvallisesti.

Päivitämme chakrat ja kehot tehokkaasti näiden mahtavien olentojen avustuksella eli saat myös superpuhdistuksen ja hoitoja kurssilla.

Tutustumme laajasti lohikäärmeisiin lohikäärmeneuvoston myötävaikutuksella. Lohikäärmeiden on helppo päästä matalampiin energioihin ja usein on niin, että lohikäärmeet aloittavat puhdistuksen ja enkelit ja ylösnousseet mestarit jatkavat.

Suosittelen lämmöllä kurssia, jos energioiden tehopuhdistus, laajeneminen, rakkaus ja yhteistyö näiden mahtavien olentojen kanssa kiinnostaa! Elämä voi olla täynnä yllättäviä ja hauskoja tapahtumia heidän kanssaan!

Kanavoin kurssin kokonaan ja suoraan lohikäärmeiltä sekä valon maailmalta, joten voi olla, että ohjelma poikkeaa edellä kuvatusta.

Lisää lohikäärmeistä olen kertonut kirjassani Enkelit ystävinä. Lue lisää kokemuksistani sieltä.

Pidän kurssin Zoomin kautta. Mukaan voi tulla online tai tallenteen avulla. Kurssin hinta on 130 euroa, kertaajille eli aiemmin samalla kurssilla mukana olleille 95 euroa.

Vuoden 2023 kurssilla tutustuttiin omaan lohikäärmeeseen, tuli- ja maalohikäärmeisiin, avattiin lohikäärmelinjoja Aurinkolohikäärmeiden ja suuren keskusauringon lohikäärmeiden kanssa ja päivitettiin kaikki chakrat eri lohikäärmeiden kanssa. Koko kurssin kantavana teemana oli sydämen avaaminen ja puhdistaminen, jotta rakkaussuhde itseesi ja sitä kautta ystävyys ja yhteistyö lohikäärmeiden ja kaiken kanssa voisi syventyä. Sokerina pohjalla saimme käydä Lohikäärmevuorella, joka on käsittämättömän voimallinen ja pyhä paikka. Niin oli vaikuttavaa, että itkin liikutuksen kyyneliä, sydän oli niin auki tästä ilosta ja kunniasta. Siellä ei nimittäin paljon ihmisiä ole käynyt. Ja nyt koko ryhmämme kutsuttiin sinne. Ja paljon, paljon muuta.

Johannan palaute vuoden 2023 kurssista:
Hei,
Oli ihana kurssi kiitos! Sinne Lohikäärmevuorelle olisin voinut jäädä ikuisiksi ajoiksi. Näin, että lohikäärmeet istuivat ympäri tilaa ”lattialla” kehässä minun ympärilläni. Istuin keskipisteessä ja minun edessä ja takana olivat isot ja lempeän rakastavat lohikäärmeet. Tämä takanani oleva otti minut syliinsä. Istuin hänen sylissä ja hänen rakastavat kädet olivat ”tiukasti” minun ympärilläni. Se oli NIIN RAKASTAVA SYLI etten olisi siitä ikinä halunnut pois lähteä!

Minä katosin jossain kohtaa ennen puoliväliä, kuulin ääntä mutten sanoja. Kurssin lopun jälkeen hain esiin tämän Lohikäärmevuori kohdan, mistä mainitsit sähköpostissasi, sillä se meni minulta ensimmäisellä kerralla ohi. Onneksi hain sen!

Mielenkiintoinen yhteensattuma … tein eilen pitkän ja vahvan matkan Gold and Silver Violet Flame lohikäärmeen kanssa. Etenkin kämmenet, jotka olivat sydämeni päällä, säkenöivät todella vahvasti.

Ihanaa oli oppia, mihin kaikkeen sitä voi lohikäärmeitä pyytää. Lämmöllä Johanna.

Sydämellisesti tervetuloa tälle ihmeellisen upealle ja voimalliselle kurssille toivottaa Sanni

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: