Ystävämme lohikäärmeet -kurssi

Lohikäärmeet, universumin tehopuhdistusjoukot ja upeat suojelijat voivat todella helpottaa elämääsi. Pyynnöstäsi ne voivat henkisten lakien alaisina polttaa erittäin tehokkaasti vanhoja energioita. Lisäksi ne ovat ihan mahtavia tyyppejä muutenkin.

Monella ihmisellä on vanha, pelottavakin kuva lohikäärmeistä. Tämäkin voi olla syy tulla kurssille, päivittämään tietouttaan.

Kurssille valmistautumisena voi kutsua Quan Yinin vaaleanpunaista lohikäärmettä, tai muita vaaleanpunaisia lohikäärmeitä ja/tai kultaisia lohikäärmeitä ja pyytää heitä polttamaan pois vanhoja siteitä. Tätä ei tietenkään tarvitse tehdä, mutta näin voi saada vähän esimakua kurssista.

Olen pitänyt lohikäärmekurssin kerran vuodessa muutaman vuoden ajan. Jatkoa seuraa tämän itsenäisen voimallisen ja hauskan kurssin muodossa, jonka kanavoin kokonaan ja suoraan lohikäärmeiltä ja valon maailmalta. Voit tulla mukaan, oletpa vasta kiinnostunut lohikäärmeistä tai onpa sinulla jo vahva yhteys heihin. Useat osallistujat ovat olleet kaikilla Lohikäärmekursseillani, koska ne ovat aina niin erilaisia ja juuri mukana olevalle ryhmälle kanavoituja.

Kurssilla tutustutaan laajasti lohikäärmeisiin lohikäärmeneuvoston myötävaikutuksella. Heitä on monenlaisia. Lohikäärmeiden on helppo päästä matalampiin energioihin ja usein on niin, että lohikäärmeet aloittavat puhdistuksen ja enkelit ja ylösnousseet mestarit jatkavat.

Kurssi avaa tai syventää yhteyttä omaan lohikäärmeeseesi, kultaisiin lohikäärmeisiin, vaaleanpunaisiin lohikäärmeisiin, tuli- ja vesilohikäärmeisiin (ja jos aikaa riittää, myös muihin elementtien ja elementtien yhdistelmien lohikäärmeisiin), lohikäärmeneuvostoon ja moneen muuhun riippuen ryhmän toiveista ja tarpeista. Päivitämme chakrat ja kehot tehokkaasti näiden mahtavien olentojen avustuksella eli saat myös superpuhdistuksen kurssilla. Opettelemme pyytämään lohikäärmeitä avuksemme jokapäivisessä elämässämme. Mukana kurssilla on myös olla arkkienkeleitä ylösnousseita mestareita, joilla on omat lohikäärmeensä.

Suosittelen lämmöllä kurssia, jos energioiden tehopuhdistus, laajeneminen, rakkaus ja yhteistyö näiden mahtavien olentojen kanssa kiinnostaa! Elämä voi olla täynnä yllättäviä ja hauskoja tapahtumia heidän kanssaan!

Lisää lohikäärmeistä olen kertonut kirjassani Enkelit ystävinä. Suosittelen lämmöllä lukemaan tämän!

Lämpimästi tervetuloa kurssille toivottaa Sanni

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: