Ystävämme lohikäärmeet -kurssi

Lohikäärmeet, universumin tehopuhdistusjoukot ja upeat suojelijat voivat todella helpottaa elämääsi. Pyynnöstäsi ne voivat henkisten lakien alaisina polttaa erittäin tehokkaasti vanhoja energioita ja pistää vauhtia moneen asiaan ja tilanteeseen. Lisäksi ne ovat ihan mahtavia tyyppejä muutenkin.

Olen pitänyt lohikäärmekurssin aina alkuvuodesta neljän vuoden ajan. Voit tulla mukaan vuoden 2023 kurssille tallenteen avulla. Suurin osa kurssilaisista on mukana näin ja kokemukset ovat aivan mahtavia. Suosittelen myös käymään tallenteen läpi useampaan kertaan, näin saat siitä reilusti iloa ja hyötyä pidemmän aikaa.

Kanavoin kurssin kokonaan ja suoraan lohikäärmeiltä ja valon maailmalta. Voit tulla mukaan, oletpa vasta kiinnostunut lohikäärmeistä tai onpa sinulla jo vahva yhteys heihin. Useat osallistujat tulevat kertaamaan Lohikäärmekursseilleni, koska ne kaikki ovat niin erilaisia. Monella ihmisellä voi vielä olla vanha, pelottavakin kuva lohikäärmeistä. Tämäkin voi olla syy tulla kurssille, päivittämään tietouttaan.

Kurssilla tutustutaan laajasti lohikäärmeisiin lohikäärmeneuvoston myötävaikutuksella. Lohikäärmeitä on monenlaisia. Heidän on helppo päästä matalampiin energioihin ja usein on niin, että lohikäärmeet aloittavat puhdistuksen ja enkelit ja ylösnousseet mestarit jatkavat.

Vuoden 2023 kurssilla tutustuttiin omaan lohikäärmeeseen, tuli- ja maalohikäärmeisiin, avattin lohikäärmelinjoja Aurinkolohikäärmeiden ja suuren keskusauringon lohikäärmeiden kanssa ja päivitettiin kaikki chakrat eri lohikäärmeiden kanssa. Koko kurssin kantavana teemana oli sydämen avaaminen ja puhdistaminen, jotta rakkaussuhde itseesi ja sitä kautta ystävyys ja yhteistyö lohikäärmeiden ja kaiken kanssa voisi syventyä. Sokerina pohjalla saimme käydä Lohikäärmevuorella, joka on käsittämättömän voimallinen ja pyhä paikka. Niin oli vaikuttavaa, että itkin liikutuksen kyyneliä, sydän oli niin auki tästä ilosta ja kunniasta. Siellä ei nimittäin paljon ihmisiä ole käynyt. Ja nyt koko ryhmämme kutsuttiin sinne. Ja paljon, paljon muuta.

Osta kurssitallenne lähettämällä minulle sähköpostia. Hinta 130 e, kertaajat 85 e.

Kurssi avaa tai syventää yhteyttä omaan lohikäärmeeseesi, kultaisiin lohikäärmeisiin, vaaleanpunaisiin lohikäärmeisiin, tuli- ja vesilohikäärmeisiin (ja jos aikaa riittää, myös muihin elementtien ja elementtien yhdistelmien lohikäärmeisiin), lohikäärmeneuvostoon ja moneen muuhun riippuen ryhmän toiveista ja tarpeista. Päivitämme chakrat ja kehot tehokkaasti näiden mahtavien olentojen avustuksella eli saat myös superpuhdistuksen kurssilla. Opettelemme pyytämään lohikäärmeitä avuksemme jokapäivisessä elämässämme. Mukana kurssilla on myös olla arkkienkeleitä sekä ylösnousseita mestareita, joilla on omat lohikäärmeensä.

Suosittelen lämmöllä kurssia, jos energioiden tehopuhdistus, laajeneminen, rakkaus ja yhteistyö näiden mahtavien olentojen kanssa kiinnostaa! Tai haluat liikettä elämääsi. Elämä voi olla täynnä yllättäviä ja hauskoja tapahtumia heidän kanssaan!

Lisää lohikäärmeistä olen kertonut kirjassani Enkelit ystävinä. Siinä olen mm. kertonut lohikäärmepolkuni alusta.

7.2.2024 kello 17.30-21.15. on seuraavan itsenäisen voimallisen ja hauskan kurssin aika. Sinne voi jo ilmoittautua alustavasti.

Johanna palaute kurssista:
Hei,
Oli ihana kurssi kiitos! Sinne Lohikäärmevuorelle olisin voinut jäädä ikuisiksi ajoiksi. Näin, että lohikäärmeet istuivat ympäri tilaa ”lattialla” kehässä minun ympärilläni. Istuin keskipisteessä ja minun edessä ja takana olivat isot ja lempeän rakastavat lohikäärmeet. Tämä takanani oleva otti minut syliinsä. Istuin hänen sylissä ja hänen rakastavat kädet olivat ”tiukasti” minun ympärilläni. Se oli NIIN RAKASTAVA SYLI etten olisi siitä ikinä halunnut pois lähteä!

Minä katosin jossain kohtaa ennen puoliväliä, kuulin ääntä mutten sanoja. Kurssin lopun jälkeen hain esiin tämän Lohikäärmevuori kohdan, mistä mainitsit sähköpostissasi, sillä se meni minulta ensimmäisellä kerralla ohi. Onneksi hain sen!

Mielenkiintoinen yhteensattuma … tein eilen pitkän ja vahvan matkan Gold and Silver Violet Flame lohikäärmeen kanssa. Etenkin kämmenet, jotka olivat sydämeni päällä, säkenöivät todella vahvasti.

Ihanaa oli oppia, mihin kaikkeen sitä voi lohikäärmeitä pyytää.

Lämmöllä Johanna

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: