Ystävämme lohikäärmeet -kurssi

Lohikäärmeet, universumin tehopuhdistusjoukot voivat todella helpottaa elämääsi. Pyynnöstäsi ne voivat henkisten lakien alaisina polttaa erittäin tehokkaasti vanhoja energioita. Lisäksi ne ovat ihan mahtavia tyyppejä muutenkin. Olen pitänyt lohikäärmekurssin kahtena vuonna peräkkäin ja jatkoa seuraa tämän itsenäisen kurssin muodossa. Voit tulla mukaan, oletpa vasta kiinnostunut lohikäärmeistä tai onpa sinulla jo vahva yhteys heihin.

Kurssilla tutustutaan laajasti lohikäärmeisiin lohikäärmeneuvoston myötävaikutuksella. Heitä on monenlaisia. Lohikäärmeiden on helppo päästä matalampiin energioihin ja usein on niin, että lohikäärmeet aloittavat puhdistuksen ja enkelit ja ylösnousseet mestarit jatkavat.

Kurssi avaa tai syventää yhteyttä omaan lohikäärmeeseesi, kultaisiin lohikäärmeisiin, vaaleanpunaisiin lohikäärmeisiin, tuli- ja vesilohikäärmeisiin (ja jos aikaa riittää, myös muihin elementtien ja elementtien yhdistelmien lohikäärmeisiin), lohikäärmeneuvostoon ja moneen muuhun riippuen ryhmän toiveista ja tarpeista. Päivitämme chakrat ja kehot tehokkaasti näiden mahtavien olentojen avustuksella eli saat myös superpuhdistuksen kurssilla. Opettelemme pyytämään lohikäärmeitä avuksemme jokapäivisessä elämässämme. Mukana kurssilla on myös olla arkkienkeleitä ylösnousseita mestareita, joilla on omat lohikäärmeensä.

Suosittelen lämmöllä kurssia, jos energioiden tehopuhdistus, laajeneminen, rakkaus ja yhteistyö näiden mahtavien olentojen kanssa kiinnostaa! Elämä voi olla täynnä yllättäviä ja hauskoja tapahtumia heidän kanssaan!

Lisää lohikäärmeistä olen kertonut kirjassani Enkelit ystävinä. Suosittelen lämmöllä lukemaan tämän!

Lämpimästi tervetuloa kurssille toivottaa Sanni

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: