Meditaatio-ohjaaja

Minulta kysytään usein, koska pitäisin meditaatio-ohjaaja koulutuksen.

Olen itse saanut valtavasti apua meditaatiosta elämässä. Rauhoittuminen, läsnäolo, yhteys, sydämen äänen ja intuition kuulosteleminen ja kuuleminen ovat kaikki meditoinnin sivutuotteita. Koen meditoinnin tuovan tilaa, jolloin näkökulmat asioihin voivat muuttua. Ja joka tapauksessa on rennompi, valoisampi ja vapaampi olo.

Olen ohjannut meditaatioita 16 vuotta kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa (Hengen ja tiedon messut, Natural High Healing, Ultra-päivät, Minä Olen messut jne). Lisäksi kaikista äänikirjapalveluistani voi kuunnella 8;aa meditaatiotani ja kahta rentoutusta.

Ensimmäistä kertaa opetan nyt valikoidulle ryhmälle, kuinka yhdistyä oman sydämensä viisauteen, rakkauteen ja intuitioon. Ja miten näin sydänlähtöisesti voi ohjata koskettavia ja tehokkaita meditaatioita, jotka muuntavat elämää voimallisesti.

Samalla saat voimallisen päivityksen omaan meditointirutiiniisi. Voit tulla koulutukseen myös vain pelkästään tätäkin varten, ilman, että aiot ohjata muita.

On mahdollista, että rakastut itseesi ja elämääsi. Maailma tarvitsee apuasi ja lääkettäsi! Mikä olisikaan upeampaa, kun johdattaa ihmisiä syvemmälle omaan itseensä kuulemaan sydämensä ääni ja intuition kuiskeet ja olla avaamassa yhteyttä kaikkeen, mikä on.

Jos olet kyllästynyt jahkailuun ja olet valmis upealle matkalle sisimpääsi ja haluat jakaa tätä ihanuutta myös muille, lähetä minulla viesti ota yhteyttä.

Tästä voi alkaa huikea matka!

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: