Meditaatio-ohjaaja

Minulta kysytään usein, koska opettaisin meditaatio-ohjaajia.

Tämä johtuu siitä, että olen itse saanut valtavasti apua meditaatiosta elämässä. Hyvään nukkumiseen, sisäiseen rauhaan, iloon, elämäntehtävään, sydämen äänen kuulemiseen, runsauteen, läsnäoloon, keskittymiseen ja yhteyteen valon maailman kanssa. Olen ohjannut meditaatioita 16 vuotta kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa (Hengen ja tiedon messut, Natural High Healing, Ultra-päivät, Minä Olen messut jne). Lisäksi kaikista äänikirjapalveluistani voi kuunnella 8;aa meditaatiotani ja kahta rentoutusta.

Ensimmäistä kertaa opetan nyt valikoidulle ryhmälle, kuinka yhdistyä oman sydämensä viisauteen, rakkauteen ja intuitioon. Ja miten näin sydänlähtöisesti voi ohjata koskettavia ja tehokkaita meditaatioita, jotka muuntavat elämää voimallisesti.

Samalla saat voimallisen päivityksen omaan meditointirutiiniisi.

On mahdollista, että rakastut itseesi ja elämääsi. Maailma tarvitsee apuasi ja lääkettäsi! Mikä olisikaan upeampaa, kun johdattaa ihmisiä syvemmälle omaan itseensä kuulemaan sydämensä ääni ja intuition kuiskeet ja olla avaamassa yhteyttä kaikkeen, mikä on.

Jos olet kyllästynyt jahkailuun ja olet valmis upealle matkalle sisimpääsi ja haluat jakaa tätä ihanuutta myös muille, lähetä minulla viesti.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: