Intuitio-kortit

Intuitio-kortit syntyivät minun ja Katja Frangen yhteistyössä. Kahden naisen ystävyydestä syntyivät upeat, värikkäät ja toimivat kortit, joista on tullut valtavasti positiivista palautetta. Korteissa on minun maalaukseni, joihin Katja on kirjoittanut tekstit. Viisas Elämä on kustantajamme.

Intuitio-kortit auttavat kuulemaan sisäistä viisautta. Korttien energisoivat kuvat, puhuttelevat tekstit ja inspiroivat käytännön opastukset herkistävät ja avaavat intuitiota. Nämä korkealaatuiset kortit toimivat kysymyksiä herättävänä työkaluna ja paljastavat uusia näkökulmia, samalla muistuttaen elämän viisaudesta ja ilosta.

Intuitio-kortit ovat henkisen valmentajan ja kirjailijan Katja Frangen sekä Valon taiteilija Sanni Nevalaisen yhteistyötä. Kortteja voi käyttää monella tavalla inspiroimaan ja opastamaan osana arkipäiviä. Kortit sopivat myös osaksi hoitotyötä.

Korttipakka sisältää 44 värillistä korttia ja opaskirjasen. Kortit ovat suunniteltu kestävään käyttöön ja toimitetaan pahvikotelossa.

Palaute korteista on ollut ja on ihan käsittämättömän kaunista ja ihanaa! Sydämelliset kiitokset kaikille sitä lähettäneille! Mielelläni otan niitä vastaan jatkossakin.

Kortteja täydentävät loistavasti meditaatio-tallenteet Enkelimeditaatio Paraneminen, Syvärentoutus Kiitos-meditaatioTie Runsauteen enkelimeditaatiot,  Enkelitrilogian ensimmäinen itsenäinen osa Enkeleiden matkassa, toinen osa Enkelit arjessa, kolmas kirja  Enkelit ystävinä sekä muistikirjani Rakkauden polulla.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: