Ilon ja Intuitio -kortit

Ilon kortit: Intuitio-kortit oli saatu edellisenä päivänä painoon. Minä, Sanni Nevalainen, ajattelin nyt koittavan ihanan loma-ajan, jolloin olisi aikaa ihan toisenlaisille asioille. Henkimaailmalla oli kuitenkin toisenlainen suunnitelma. Minulle viestittiin selkeästi, että on aika aloittaa seuraavan pakan maalaaminen, työnimeltään Intuition voimakortit. Yhdessä Intuitio-kortit ja itsenäiset jatkokortit muodostaisivat tasapainoisen ja voimaannuttavan kokonaisuuden. Tuumasta toimeen!

Uusista korteista tuli Ilon kortit, joita yhdessä ideoitiin Katjan (Frange) ja Sannin toimesta ja joiden ideaa kirkastettiin porealtaan kuplivassa keveydessä.

Ilon kortit tuovat elämääsi keveyttä ja myönteisyyttä. Ne muistuttavat elämän positiivisesta puolesta ja siitä, että ilo voi olla syvästi parantavaa ja muuttavaa voimaa.
Elämme ajassa, jossa tarvitaan enemmän positiivisuutta, valoa ja iloa maailmaan. Se lisää parantavaa energiaa maailmassa. Suuri muutos parempaan ei tapahdu murehtimisen ja toivottomuuden kautta, vaan ilosta ja inspiraatiosta, rakkaudesta. Ilo on syntymäoikeutesi.
Katja Frangen ja Sanni Nevalaisen yhteistyössä syntyneet Ilon kortit ovat jo heidän toinen yhteistyö huippusuosittujen Intuitiokorttien jälkeen.

Kortteja voit käyttää Intuitio-korttien kanssa yhdessä niin, että molemmat pakat sekoitetaan yhteen. Näin kortteja on 88 kappaletta.

Intuitio-kortit syntyivät minun ja Katja Frangen yhteistyössä. Kahden naisen ystävyydestä syntyivät upeat, värikkäät ja toimivat kortit, joista on tullut valtavasti positiivista palautetta. Korteissa on minun maalaukseni, joihin Katja on kirjoittanut tekstit. Viisas Elämä on kustantajamme.

Intuitio-kortit auttavat kuulemaan sisäistä viisautta. Korttien energisoivat kuvat, puhuttelevat tekstit ja inspiroivat käytännön opastukset herkistävät ja avaavat intuitiota. Nämä korkealaatuiset kortit toimivat kysymyksiä herättävänä työkaluna ja paljastavat uusia näkökulmia, samalla muistuttaen elämän viisaudesta ja ilosta.

Intuitio-kortit ovat henkisen valmentajan ja kirjailijan Katja Frangen sekä Valon taiteilija Sanni Nevalaisen yhteistyötä. Kortteja voi käyttää monella tavalla inspiroimaan ja opastamaan osana arkipäiviä. Kortit sopivat myös osaksi hoitotyötä.

Korttipakka sisältää 44 värillistä korttia ja opaskirjasen. Kortit ovat suunniteltu kestävään käyttöön ja toimitetaan pahvikotelossa.

Sanni käyttää Ilon ja Intuitio-kortteja yhdessä, jopa pakat yhteen sekoittaen. Näin kortteja on 88 kappaletta.

Palaute korteista on ollut ja on ihan käsittämättömän kaunista ja ihanaa! Sydämelliset kiitokset kaikille sitä lähettäneille! Mielelläni otan niitä vastaan jatkossakin.

Suosittelen myös kirjojani Enkeleiden matkassa,  Enkelit arjessa ja  Enkelit ystävinä.

Kortteja täydentävät loistavasti meditaationi ja enkelimeditaationi.

Kurssit ja retriitit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: