Rakkauden Voima-, Ilon ja Intuitio -kortit

Rakkauden Voimakortit: Julkaistaan 25.9.
Kutsu rakkaus luoksesi ja inspiroidu rakkauden tekoihin. 

Rakkauden voimakortit muistuttavat rakkauden kantavasta voimasta ja ohjaavat rakkauden tekoihin arjessa. Ne rohkaisevat sinua olemaan oma aito ja rakkaudellinen itsesi. Maailma tarvitsee rakkautta. Antaudu rakkaudelle ja anna rakkauden eheyttää sinua. Jaa rakkautta itsellesi, läheisillesi, koko maailmaan. Sytytä sisimmässäsi rakkauden tuli ja anna sen lämmön levitä itsestäsi kaikkialle ulkopuolellesi.

Pakka sisältää 44 korttia ja opasvihkon. Kortit viitoittavat polkua rakastavampaan elämään inspiroivilla ja merkityksellisillä rakkauden teoilla. Korttien Sannin upeat intuitiiviset maalaukset ja Katjan syvälliset tekstit välittävät viestejä rakkauden voimasta ja avaavat katsomaan itseäsi ja muita rakkauden silmin. Kortteja voi käyttää arjessa ja juhlassa, yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Voit pyytää korteilta opastusta johonkin tiettyyn asiaan tai nostaa kortin vaikka joka aamu ja saada viesti päivääsi. Kortit toimivat myös valmennus- ja terapiatyöhön esimerkiksi keskusteluja virittämään. Kustantajana Viisas Elämä.

Ilon kortit: Intuitio-kortit oli saatu edellisenä päivänä painoon. Minä, Sanni, ajattelin nyt koittavan ihanan loma-ajan, jolloin olisi aikaa aivan toisenlaisille asioille. Henkimaailmalla oli kuitenkin toisenlainen suunnitelma. Minulle viestittiin selkeästi, että on aika aloittaa seuraavan pakan maalaaminen. Tuumasta toimeen!

Uusista korteista tuli Ilon kortit. Ne ideoitiin Katjan (Frange) ja Sannin toimesta ja niiden ideaa kirkastettiin porealtaan kuplivassa keveydessä.

Ilon kortit tuovat elämääsi keveyttä ja myönteisyyttä. Ne muistuttavat elämän positiivisesta puolesta ja siitä, että ilo voi olla syvästi parantavaa ja muuttavaa voimaa.
Elämme ajassa, jossa tarvitaan enemmän positiivisuutta, valoa ja iloa maailmaan. Se lisää parantavaa energiaa maailmassa. Suuri muutos parempaan ei tapahdu murehtimisen ja toivottomuuden kautta, vaan ilosta ja inspiraatiosta, rakkaudesta. Ilo on syntymäoikeutesi.
Katja Frangen ja Sanni Nevalaisen yhteistyössä syntyneet Ilon kortit ovat jo heidän toinen yhteistyö huippusuosittujen Intuitiokorttien jälkeen. Kustantajana Viisas Elämä.

Intuitio-kortit syntyivät minun ja Katja Frangen yhteistyössä. Kahden naisen ystävyydestä syntyivät upeat, värikkäät ja toimivat kortit, joista on tullut valtavasti positiivista palautetta. Korteissa on minun maalaukseni, joihin Katja on kirjoittanut tekstit.

Intuitio-kortit auttavat kuulemaan sisäistä viisautta. Korttien energisoivat kuvat, puhuttelevat tekstit ja inspiroivat käytännön opastukset herkistävät ja avaavat intuitiota. Nämä korkealaatuiset kortit toimivat kysymyksiä herättävänä työkaluna ja paljastavat uusia näkökulmia, samalla muistuttaen elämän viisaudesta ja ilosta.

Intuitio-kortit ovat henkisen valmentajan ja kirjailijan Katja Frangen sekä Valon taiteilija Sanni Nevalaisen yhteistyötä. Kortteja voi käyttää monella tavalla inspiroimaan ja opastamaan osana arkipäiviä. Kortit sopivat myös osaksi hoitotyötä.

Korttipakka sisältää 44 värillistä korttia ja opaskirjasen. Kortit ovat suunniteltu kestävään käyttöön ja toimitetaan pahvikotelossa. Kustantajana Viisas Elämä. Intuitio-korteista myydään jo kuudetta painosta ja niistä on tullut klassikot. Jatkuvasti kuulen niistä loistavaa palautetta.

Sanni käyttää Ilon ja Intuitio-kortteja yhdessä, jopa pakat yhteen sekoittaen. Näin kortteja on 88 kappaletta.

Palaute korteista on ollut ja on ihan käsittämättömän kaunista ja ihanaa! Sydämelliset kiitokset kaikille sitä lähettäneille! Mielelläni otan niitä vastaan jatkossakin.

Suosittelen myös kirjojani Enkeleiden matkassa,  Enkelit arjessa ja  Enkelit ystävinä.

Kortteja täydentävät loistavasti meditaationi ja enkelimeditaationi.

Kurssit ja retriitit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: