Enkeli-Healing jooga

Seuraavat Enkeli-Healing joogat:
28.9./12.10. ja 26.10. kello 9.30-10.55 Tolsassa, Kirkkonummella ja Zoomilla online ja tallenteen avulla sekä

Enkeli-Healing joogat tallenteena:

  • Lantion tuuletus ja
  • Virtaavuutta kehoon

Uutuus! Tule nauttimaan lempeästä joogasta ja korkeista valon energioista! Voimallinen, eheyttävä tunti, jonka aikana voit myös saada hoitoa enkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta ja muilta valon auttajilta. Sanni ohjaa lempeää, intuitiivista joogaa, joka pohjautuu Yin-joogaan. Sanni kertoo: kuuntelen joogaa ohjatessani intuitiotani ja ohjaan tunnin suoraan Valon maailman auttajia kanavoiden. Näin jooga-asanoihin eli asentoihin yhdistetään ihanaa energiaa.

Harjoituksen pituus on 90 minuuttia. Jos jokin asana ei kutsu tai haluaa muuten keskittyä voimallisiin energioihin, se on myös mahdollista.

Tunnille voi tulla, onpa joogannut aiemmin tai ei. Myöskään yhteyttä enkeleihin ja valon auttajiin tarvitse olla.

Tunti on kokonaisvaltaista rentoutumista, joogaa, yhteyttä itseen ja upeaa valon energiaa!

Joogaan tarvitset rennot vaatteet, villasukat, joogamaton/jumppa-alustan, pienen pyyhkeen bolsterityynyn päälle ja huovan tai viltin. Suosittelen myös loppurentoutusta varten lisäpaitaa. Jos sinulta ei löydy joogamattoa, voit vuokrata sellaisen joogan ajaksi 2 euron hintaan. Matot desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen, siksi tuo mattovuokra. Voit käyttää harjoituksessa bolsteria ja/joogablokkeja, mutta ilmankin pärjää. Joka kerta emme ole apuvälineitä edes käyttäneet. 

Paikkana on Tiia Maaria osoitteessa Tolsankuja 3, Kirkkonummella. Sijainti on Tolsantien ja Tolsankujan kulmassa, kerrostalon kivijalassa, kätevästi Tolsan juna-aseman vieressä K-marketin takana. Lähikaduilta löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja (muistathan parkkikiekon). Voit saapua paikalle noin 10 minuuttia aiemmin. Mukaan voi myös tulla Zoomin kautta online tai tallenteen avulla.

Ohjaajana Sanni Nevalainen, www.valonvoimaa.fi  ja mukana joogaamassa mahdollisesti Tiia Helomaa, jonka ihanissa tiloissa joogaamme.

Yhden kerran hinta on 30 e.  Mukaan pääsee aina Zoomilla online tai tallenteen avulla. Fyysisesti joogaamaan voi tulla Tolsaan, Kirkkonumelle, Tiia Maaria hoitohuoneelle: https://www.tiiamaaria.fi

Paulan palaute joogasta:
Sannin enkelijooga on lempeää ja hyvin hoitavaa. Liikkeet tehdään itseä kuunnellen; niitä voi tehdä ihan kevyesti tai mennä syvempiin venytyksiin. Siksi tämä on hyvä matalan kynnyksen tunti, ei haittaa vaikka ei olisi ennen harrastanut joogaa lainkaan. Tunnin jälkeen olo on ollut itselläni upean virkistynyt ja valoisa. Keho tuntuu liikkuvammalta ja tasapainoisemmalta. Lämpimin kiitoksin Paula

Lämpimästi tervetuloa joogaamaan toivottaa Sanni

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: