Jooga

Uutta! Lempeä Jumalatar joogaretriitti 26-28.4. Elämyspoukamassa Porvoossa Petra Strengin kanssa.

Sannin kautta tuotu Valon jooga auttaa kehoasi rentoutumaan, paranemaan ja tasapainottumaan. Energiat lähtevät virtaamaan ja mieli, keho ja sielu yhteys voimistuu. Tunnin jälkeen olet rennompi ja enemmän läsnä. Tunnilla saat hoitoa Valon maailman upeilta ja korkeilta auttajilta. Jooga ja energiahoito yhdessä ovat tämän joogan anti.

Sanni ohjaa lempeää, intuitiivista joogaa, joka pohjautuu Yin-joogaan. Sanni kertoo: kuuntelen joogaa ohjatessani intuitiotani ja ohjaan tunnin suoraan Valon maailman auttajia kanavoiden. Näin jooga-asanoihin eli asentoihin yhdistetään ihanaa ja hoitavaa energiaa. Juuri sellaista, kuin joogaaja sillä hetkellä tarvitsee. Tämä on aivan mahtavaa! Samalla voi saada myös selkeyttä tai hoitoa johonkin tiettyyn asiaan tai mieltä askarruttaneeseen.

Harjoituksen pituus on 85 minuuttia. Jos jokin asana ei kutsu tai haluaa muuten keskittyä voimallisiin energioihin, se on myös mahdollista.

Joogaan voi tulla, onpa joogannut aiemmin tai ei. Myöskään yhteyttä valon auttajiin eli enkeleihin, ylösnousseisiin mestareihin ja muihin korkeisiin auttajiin ei tarvitse olla. Valon jooga on kokonaisvaltaista rentoutumista, joogaa, venyttelyä, yhteyttä itseen ja upeaa valon energiaa!

Joogaan tarvitset rennot vaatteet, joogamaton tai jumppa-alustan, villasukat, viltin ja loppurentoutusta varten lämpimän lisäpaidan. Voit käyttää harjoituksessa myös bolsteria ja/joogablokkeja.

Ohjaajana Sanni Nevalainen, www.valonvoimaa.fi.

Yhden joogan hinta on 30 e, sama hinta online ja tallenne.  Mukaan pääsee Zoomilla online tai tallenteen avulla jälkikäteen.

Joogat tallenteena:

  • Jumalatar-jooga: lempeä feminiini-maskuliini tasapainotus ja valon maailman aktivointeja
  • Enkeli-Healing jooga 1: Lantion tuuletus
  • Enkeli-Healing jooga 2: Virtaavuutta kehoon.

Joogan yksityistunteja ja lisätietoja joogaretriiteistä:

Paulan palaute joogasta:
Sannin enkelijooga on lempeää ja hyvin hoitavaa. Liikkeet tehdään itseä kuunnellen; niitä voi tehdä ihan kevyesti tai mennä syvempiin venytyksiin. Siksi tämä on hyvä matalan kynnyksen tunti, ei haittaa vaikka ei olisi ennen harrastanut joogaa lainkaan. Tunnin jälkeen olo on ollut itselläni upean virkistynyt ja valoisa. Keho tuntuu liikkuvammalta ja tasapainoisemmalta. Lämpimin kiitoksin Paula

Kuva on vuoden 2023 Natural High Healingissa ohjaamastani Jumalatar- joogasta.

Lämpimästi tervetuloa joogaamaan toivottaa Sanni

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: