Jooga

Jumalatar-Juhlajooga:

  • 16.6. klo 10.00-11.30. Mukaan voi tulla online Zoomilla tai tallenteen avulla jälkikäteen.Henkimaailma pyysi minua ohjaamaan kesällä yhden juhlajoogan ja antoi päivämääränkin. Lämpimästi tervetuloa tähän joogaan, jonka kanavoin suoraan henkimaailmalta kesän riemuksi ja hyvinvointiamme ja virtaavuutta lisäämään.

Ohjaan Jumalatar-joogaa myös Natural High Healingissa, tervetuloa!

Enkeli-Healing joogasta syntyi Jumalatar-jooga! Ohjattuani 1,5 vuotta Enkeli-Healing joogaa syntyi yhteistyössä henkimaailman kanssa jotain ihan uutta, Jumalatar- jooga! Sen tarkoituksena on herättää sisäistä jumalattaruuttasi ja kutsua joogitartasi esille, houkutella kokonaisuuttasi kukoistamaan, tuoda venyvyyttä ja auttaa energioita virtaamaan. Nauttien samalla upeasta valon maailman auttajien energiasta ja hoidosta. Kanavoin joogat suoraan henkimaailmalta.

Tule nauttimaan lempeästä joogasta ja korkeista valon energioista! Voimallinen, eheyttävä tunti, jonka aikana voit myös saada hoitoa Jumalattarilta, ylösnousseilta mestareilta ja muilta valon auttajilta. Sanni ohjaa lempeää, intuitiivista joogaa, joka pohjautuu Yin-joogaan. Sanni kertoo: kuuntelen joogaa ohjatessani intuitiotani ja ohjaan tunnin suoraan Valon maailman auttajia kanavoiden. Näin jooga-asanoihin eli asentoihin yhdistetään ihanaa ja hoitavaa energiaa. Juuri sellaista, kuin joogaaja sillä hetkellä tarvitsee. Tämä on aivan mahtavaa! Samalla voi saada myös selkeyttä tai hoitoa johonkin tiettyyn asiaan tai mieltä askarruttaneeseen.

Harjoituksen pituus on 85 minuuttia. Jos jokin asana ei kutsu tai haluaa muuten keskittyä voimallisiin energioihin, se on myös mahdollista.

Joogaan voi tulla, onpa joogannut aiemmin tai ei. Myöskään yhteyttä valon auttajiin tarvitse olla.

Jumalatar- jooga on kokonaisvaltaista rentoutumista, joogaa, yhteyttä itseen ja upeaa valon energiaa!

Joogaan tarvitset rennot vaatteet, joogamaton tai jumppa-alustan, villasukat, viltin ja loppurentoutusta varten lämpimän lisäpaidan. Voit käyttää harjoituksessa myös bolsteria ja/joogablokkeja.

Ohjaajana Sanni Nevalainen, www.valonvoimaa.fi.

Yhden joogan hinta on 30 e, sama hinta online ja tallenne.  Mukaan pääsee Zoomilla online tai tallenteen avulla jälkikäteen.

Joogat tallenteena:

  • Jumalatar-jooga: lempeä feminiini-maskuliini tasapainotus ja valon maailman aktivointeja
  • Enkeli-Healing jooga 1: Lantion tuuletus
  • Enkeli-Healing jooga 2: Virtaavuutta kehoon.

Joogan yksityistunteja voi kysellä minulta.

Paulan palaute joogasta:
Sannin enkelijooga on lempeää ja hyvin hoitavaa. Liikkeet tehdään itseä kuunnellen; niitä voi tehdä ihan kevyesti tai mennä syvempiin venytyksiin. Siksi tämä on hyvä matalan kynnyksen tunti, ei haittaa vaikka ei olisi ennen harrastanut joogaa lainkaan. Tunnin jälkeen olo on ollut itselläni upean virkistynyt ja valoisa. Keho tuntuu liikkuvammalta ja tasapainoisemmalta. Lämpimin kiitoksin Paula

Lämpimästi tervetuloa joogaamaan toivottaa Sanni

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: