Jumalatar-kurssit

SanniJumalatar-kurssit ovat naisille, jotka haluavat voimakkaamman yhteyden omaan naiseuteen ja jumalattaruuteen. Kurssi olikin täynnä ja aivan  huikea, ja jatkoa seuraa!

Kurssi auttaa tasapainottamaan feminiinisyyttäsi ja maskuliinisuuttasi sekä kohottamaan värähtelytasoasi. Eheytyen, nauttien sekä naisena että jumalattarena. Sovussa, valossa, voimassa, ilossa. Sekä ihmisenä kehossa nauttien että myös sieluna kehossa. Tasapainoisemmin, lempeämmin ja hyväksyvämmin. Oivaltaen laajemmin, tiedostaen laajemmin ja nauttien elämästä kaikilla tasoilla.

Kurssilla saat vihkimyksiä ja työkaluja sekä harjoituksia, joiden avulla on helpompaa säilyttää uusi eheys ja elää enemmän ilossa, valossa, rakkaudessa omana aitona itsenäsi.

Uskaltaudu mukaan ja elä entistäkin enemmän aitona omana itsenäsi, naiseudestasi nauttien!

Sydämelliset kiitokset kaikille ihanille naisille, teidän rinnalla on ilo kulkea!

Tässä Anetten tunnelmia Jumalatar-kurssista:
Ilmoittauduin kurssille ilman ennakkoajatuksia, se tuntui kutsuvan. Muutama päivä ennen kurssia mieli alkoi kuitenkin vastustella ja keksiä syitä kurssin perumiseen. Tarpeeksi painavaa syytä ei kuitenkaan löytynyt ja menin paikalle, onneksi! Koin illassa vahvan yhteyden sisimpääni ja sain luottamusta tulevaisuuteen. Ymmärrän nyt omaa suuruuttani sekä naiseuttani paremmin. Kuinka hienoa onkaan tietää olevansa upea! Minä ja kurssilla ollut ystäväni pääsimme myös tarkastelemaan suhdettamme uudesta näkökulmasta ja olen tästä kiitollinen. Kurssin vetäjä Sanni osaa ihanasti tarvittaessa tönäistä eteenpäin tai antaa aikaa tuntea ja kokea itse. Suosittelen kurssia lämpimästi kaikille naisille iästä ja elämän tilanteesta riippumatta.

Kiittäen Anette

Kurssiaikatauluihin:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: