Naisen Voima ja Jumalattaruus

Naisen voima ja Jumalattaruus kurssi on kokonaan ulkona pidettävä kurssi. Järjestän pitkästä aikaa kurssin, joka on vain naisille. Kanavoin koko kurssin ko. läsnä oleville ja kuljemme intuition johdattamina, joten kurssiaiheet ja paikat saattavat vaihtua vielä kurssillakin. Tätä kurssia voisi luonnehtia seikkailukurssiksi – etukäteen ei tiedä, mihin kaikkeen meidät johdatetaan.

Lauantaina olemme Kirkkonummella, Porkkalantien alkupään tienoilla. Käymme mmm. Högbergetin luolassa (sen suuaukko kuvassa), jossa saamme pyhän feminiinisen vihkimyksen.

Tunnustelemme ja aktivoimme naisen voimaa ja jumalattaruutta. Astumme omaan suuruuteemme ja voimaamme. Tämä päivä herättelee, aktivoi ja tasapainottaa mm. Egyptin energioita. Mitä kaikkea tapahtuu, se selviää vasta kurssipäivänä.

Sunnuntain kurssipaikka on Linlo Kirkkonummella. Jatkamme teemaa ja olemme vahvasti läsnä itsellemme kuunnellen ja hyväksyen kokonaisuutemme. Voimaannumme elämään elämäämme täydessä naisen voimassa ja loistossa, omassa jumalattaruudessa.

Kävin Linlossa pääsiäisenä valmistautumassa kurssia varten. Näin siellä näyn viikinkikylästä ja minulle avattiin tuon ajan naisen voimaa. Kurssilla aktivoidaan ja tasapainotetaan naisen voimaa, jota on käytetty noina aikoina. Kutsumme myös sielumme palasia kotiin. Kodin rakentaminen, turvallisuudentunteen eheyttäminen, maan omistaminen ja seikkailu olivat sanoja, joita kuulin ko. rannalla valmistautuessani kurssin ohjaamiseen.

Rannalta jatkamme kävellen läheiselle korkealle kalliolle. Kun lähestyin sitä pääsiäisenä, 7 joutsenta lensi laen yli ja kuulin sanat: vihkimyskallio. Vihkimyskallion laella tuuli tuli herättämään nukkuvaa voimapaikkaa. Seuraavana päivänä kotona näin vielä näyn, miten kultaista energiaa tuli kallioon monelta taholta aktivoimaan sitä ja valmistelemaan kurssia varten. Yhdessä aktivoimme ko. portaalia Linloon vihkimyskalliolle ja pyhitämme sen.

Kokonaisuutena kurssi aktivoi kristallikehoa ja auttaa kehojamme ja maayhteyttämme päivittymään sekä avaa Elämäntehtävää ja omaa paikka. Kurssi tuo selkeyttä, laajentaa tietoisuutta ja auttaa tiedostamaan ja hyväksymään omia olemuspuolia sekä elämään voimallisena, upeana naisena. Kun elät entistä enemmän omana, upeana itsenäsi, sallit myös syntymäoikeutesi runsauden paremmin ja elät entistä enemmän siinä – omana, huikeana itsenäsi.

Lämpimästi tervetuloa sisaret, annetaan valon ja voiman loistaa!

Mukaan tarvitset istuinalustan, hyvät kallioilla ja pitkospuilla kävelyyn sopivat jalkineet, ulkoiluun sopivat lämpimät ja tuulen pitävät vaatteet, mahdollisesti aurinkolasit ja rasvaa sekä eväät. Loppumisaika on joustava, lopetamme molempina päivinä, kun olemme valmiit.

Kurssia täydentävät mainiosti Etelä- Suomen Voimapaikkojen Suojelija -koulutus, Etelä-Suomi 19-20.6. Porkkalanniemi, Kirkkonummi ja Kopparnäs, Inkoo ja  Uutuus: Voimapaikkojen Suojelija -koulutus Kolilla 3-5.9 Kolilla.

Kurssin hinta on 333 e 30.4 asti, sen jälkeen 355 e.

Suosittelen kurssia täydentämään meditaatio-tallenteita Enkelimeditaatio Rakkaus,  Enkelimeditaatio ParaneminenSyvärentoutus Kiitos-meditaatioTie Runsauteen enkelimeditaatiot, Oma Voima ja Elämänpolku, Enkelitrilogian ensimmäinen itsenäinen osa Enkeleiden matkassa, toinen Enkelit arjessa ja kolmas osa Enkelit ystävinä sekä ihania Intuitio- ja Ilon -kortteja.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: