Naisen Voima ja Jumalattaruus

Naisen Voima ja Jumalattaruus on naisille suunnattu kurssi, joka pidetään kokonaan ulkona.

Kurssilla aktivoidaan ja tasapainotetaan feminiinistä voimaa mutta myös maskuliinista uusitaan, jotta voimme elää tasapainossa.

Turvallisuudentunteen eheytyminen ja ja rauhassa sekä omassa voimassa eläminen upeana, mahtavana naisena ja Jumalattarena ovat tämän kurssin aiheita.

Uskallat loistaa ja antaa valosi näkyä sekä ilmennät entistä selkeämmin sitä, kuka sinä oikeasti olet. Avaat myös runsauden virtaa ja sallit itsellesi uuden ja korkeamman värähtelyn. Kurssi muuntaa vanhoja malleja aina solutasolta asti ja auttaa kehoasi, mieltäsi  ja kaikkea sinussa vapautumaan vanhoista koodauksista. Vapaudut, voimannut ja uskallat loistaa omaa ainutlaatuisuutta jumalattaruuttasi. On lupa loistaa!

Lauantain kurssipaikka on meren äärellä Inkoon Kopparnäsissä upealla kukkulalla, jolla on 3 muinaishautaa. Laskeudumme omaan pyhyyteemme meren äärellä ja tasapainotamme elementit itsessämme. Pyhitämme ja pyhitymme muinaishaudan äärellä. Kutsumme sielumme palasia takaisin kotiin, itseemme.  Aktivoimme sydämeemme kultaisia runsauden koodeja ja  valon voimallisia symboleita.

Sunnuntaina olemme Kirkkonummella, Porkkalantien alkupään tienoilla. Käymme mm. Högbergetin luolassa (kuvassa), jossa saamme pyhän feminiinisen vihkimyksen. Tämä päivä on mysteerimatka ikiaikaisuuteen ja naisen pyhään voimaan. Luolavierailu aktivoi meille vihkimyksiä ja korkeita värähtelyitä ja auttaa meitä loistamaan pyhää jumalattaruuden tulta.

Tunnustelemme ja aktivoimme naisen pyhää voimaa ja jumalattaruutta. Astumme omaan suuruuteemme, voimaamme, pyhyyteen ja loistokkuteen. Sunnuntai herättelee, aktivoi ja tasapainottaa voimallisia nais- ja jumalatarenergioita ja sallii yhdistymisen feminiini- ja maskuliinienergioissa syvetä. Mitä kaikkea tapahtuu, se selviää kurssilla.

Kokonaisuutena kurssi kirkastaa ja kohottaa värähtelyämme, auttaa kehoamme ja maayhteyttämme päivittymään sekä avaa omaa paikka. Kurssi tuo selkeyttä, laajentaa tietoisuutta ja auttaa tiedostamaan ja hyväksymään omia olemuspuolia sekä elämään voimallisena, upeana naisena ja Jumalattarena. On lupa loistaa, sillä annat itse itsellesi luvan tähän! Kun elät entistä enemmän omana, upeana itsenäsi, sallit myös syntymäoikeutesi runsauden paremmin ja elät entistä enemmän siinä – omana, huikean loistavana itsenäsi.

Kuljemme intuition johdattamina, joten muutoksia saattaa tulla vielä kurssillakin.

Lämpimästi tervetuloa sisaret, annetaan valon ja voiman loistaa ja ilmennetään omaa jumalattaruutta, nauttien ja ilon kautta!

Mukaan tarvitset istuinalustan, hyvät kallioilla ja maastossa kävelyyn sopivat jalkineet, ulkoiluun sopivat lämpimät ja tuulenpitävät vaatteet, mahdollisesti aurinkolasit ja rasvaa, muistiinpanovälineet sekä eväät ja juotavaa. Loppumisaika on joustava, lopetamme molempina päivinä, kun olemme valmiit.

Voit halutessasi tulla kurssipaikoille kyydissä, joten omaa autoa ei tarvita. Kokoonnumme parkkipaikkojen vähyyden vuoksi joko Kivenlahdessa tai  esim. Tolsan juna-asemalla Kirkkonummella.

https://retkipaikka.fi/hogberget, “Tie luontoäidin kohtuun, Högbergetin virtauseroosioluola

Kurssin hinta on 333 e, ennen 15.6. ilmoittautuneille 295 e. Sydämellisesti tervetuloa, on lupa loistaa ja olla se, joka on! Rakkaudella Sanni

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: