Naisen Voima ja Jumalattaruus

Naisen Voima ja Jumalattaruus kurssi on naisille suunnattu kurssi, joka pidetään kokonaan ulkona.

Kurssi lisää rohkeutta avautua omalle voimalle, uusille asioille ja päätöksille sekä auttaa elämässä etenemisessä.

Kurssilla aktivoidaan ja tasapainotetaan feminiinistä voimaa mutta myös maskuliinista uusitaan, jotta voimme elää tasapainossa. Kutsumme myös sielumme palasia kotiin.  Turvallisuudentunteen eheyttäminen ja runsauden virrassa eläminen ovat kurssin aiheita. Kurssi muuntaa vanhoja malleja aina solutasolta asti ja auttaa kehoasi ja mieltäsi vapautumaan vanhoista koodauksista. Vapaudut, voimannut ja uskallat loistaa omaa ainutlaatuisuutta jumalattaruuttasi.

Lauantain kurssipaikka on Porkkalanniemi Kirkkonummella.

Sunnuntaina olemme Kirkkonummella, Porkkalantien alkupään tienoilla. Käymme mm. Högbergetin luolassa (kuvassa), jossa saamme pyhän feminiinisen vihkimyksen.

Tunnustelemme ja aktivoimme naisen voimaa ja jumalattaruutta. Astumme omaan suuruuteemme ja voimaamme. Tämä päivä herättelee, aktivoi ja tasapainottaa mm. Egyptin energioita. Mitä kaikkea tapahtuu, se selviää vasta kurssipäivinä.

Kokonaisuutena kurssi aktivoi kristallikehoa ja auttaa kehoamme ja maayhteyttämme päivittymään sekä avaa Elämäntehtävää ja omaa paikka. Kurssi tuo selkeyttä, laajentaa tietoisuutta ja auttaa tiedostamaan ja hyväksymään omia olemuspuolia sekä elämään voimallisena, upeana naisena ja Jumalattarena. Kun elät entistä enemmän omana, upeana itsenäsi, sallit myös syntymäoikeutesi runsauden paremmin ja elät entistä enemmän siinä – omana, huikean loistavana itsenäsi.

Kuljemme intuition johdattamina, joten muutoksia saattaa tulla vielä kurssillakin.

Lämpimästi tervetuloa sisaret, annetaan valon ja voiman loistaa!

Mukaan tarvitset istuinalustan, hyvät kallioilla ja pitkospuilla kävelyyn sopivat jalkineet, ulkoiluun sopivat lämpimät ja tuulenpitävät vaatteet, mahdollisesti aurinkolasit ja rasvaa, muistiinpanovälineet sekä eväät ja juotavaa. Loppumisaika on joustava, lopetamme molempina päivinä, kun olemme valmiit.

Voit halutessasi tulla kurssipaikoille kyydissä, joten omaa autoa ei tarvita. Kokoonnumme parkkipaikkojen vähyyden vuoksi joko Kivenlahdessa tai Tolsan juna-asemalla Kirkkonummella.

https://retkipaikka.fi/hogberget, “Tie luontoäidin kohtuun, Högbergetin virtauseroosioluola

Kurssia täydentävät mainiosti Etelä- Suomen Voimapaikkojen Suojelija -koulutus, Etelä-Suomi 19-20.6. Porkkalanniemi, Kirkkonummi ja Kopparnäs, Inkoo ja  Uutuus: Voimapaikkojen Suojelija -koulutus Kolilla 3-5.9 Kolilla.

Kurssin hinta on 355 e.

Kurssia täydentävät meditaationi Enkelimeditaatio Rakkaus,  Enkelimeditaatio ParaneminenSyvärentoutus Kiitos-meditaatioTie Runsauteen enkelimeditaatiot sekä Oma Voima ja Elämänpolku. Tutustu myös Enkelitrilogiaani, ensimmäinen itsenäinen kirja Enkeleiden matkassa, toinen Enkelit arjessa ja kolmas Enkelit ystävinä sekä nauti ihanista Intuitio- ja Ilon -korteista.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: