Koli, Voimapaikkojen Suojelija -koulutus

Sydämellisesti tervetuloa 3-5.9. kokemaan Kolin huikeaa luontoa ja voimapaikkoja!

Kolin koulutuksessa  syvennetään läsnäoloa itselle ja luonnolle. Luonnon parantava ja eheyttävä energia vahvistaa maayhteyttäsi ja yhteyttäsi olemiseen. Kolilla kuljet eteenpäin elämänpolullasi, voimaannut ja luot näin tulevaa.

Kultainen maa on luotavissa ja tunnettavissa Kolilla. Korkeimmasta käsin, henkimaailman tuella sinun on mahdollista luoda unelmiesi elämää. Vain taivas ja mielikuvitus ovat rajana! Koulutus syventää myös yhteyttä omaan voimapaikkaasi.

Koulutuksen ohjaajina ovat Sanni Nevalainen ja Antti Aalto, joille Koli on erittäin rakas.

On suuri ilo saada pitää Voimapaikkojen Suojelijakoulutus Mattilan tilan eli Kolin Keitaan hurmaavassa vieraanvaraisuudessa sekä Kolin luonnossa ja huipuilla jo toisena vuonna peräkkäin. Koli on Pohjolan voimakas Voimapaikka. Sen ikiaikaiset energiat mahdollistavat voimakkaan luonnon ja itsensä kokemisen sekä oivaltamisen. Koli on yksi Sannin henkisistä kotipaikoista. 

Ohjaajina Sanni ja Antti välittävät osaltaan Kolin luonnon ja valon maailmojen viisautta kulkiessamme Kolilla.

Alustava ohjelma:
3.9.2021
16.00-17.45 majoittuminen Kolin Keitaalle eli Mattilan tilalle.
18.00 aloitus Mattilassa, josta siirrytään yhdessä sään salliessa (autoilla) Pielisen rantaan. Hetkessä eläen ja intuitiota seuraten laskeudumme itseemme ja kurssille. Pielisen vihkimys ja rummuttelua.
20.00 illallinen.
Illalla sauna.

4.9. lauantaina
9.00-9.45 aamupala.
10.00 lähdemme autoilla Loma-Kolille. Se on Kolin vaarojen heräävä, vahva voimapaikka ja Antille erityisen tärkeä. Siellä on kiviympyrä, johon tutustumme ja jossa nautimme Antin ohjaamasta kristallimaljameditaatiosta. Loma-Kolilta voit poimia itsellesi voimakiven. Seuraamme intuitiota ja nautimme Loma-Kolista. Lounaalle siirrymme autoilla Ukko-Kolin nuotiopaikalle.
13.15-14.00 keittolounas Ukko-Kolin juurella.

14.15 Lounaan jälkeen jatkamme Kolin huipuille. Käymme Akka-Kolilla, transformaatio Kolilla (virallisesti Paha-Koli) ja Ukko-Kolilla. Huippujen energiat ja kansallismaisema avaavat meitä pyhälle, syvälle viisaudelle ja läsnäololle.
Siirtyminen autoilla Mattilaan.
18.30-19.30 illallinen.
Illalla sauna.

5.9. sunnuntaina:
9-9.45 aamiainen.
10.00 siirrymme autoilla voimapaikkaan, jonne intuitio meitä kutsuu. Paikkoja on useita, joista valitaan ryhmälle sopivin.
Koulutuksen päättäminen.
12.15-13 lounas.

Elämme hetkessä ja intuition johdattamina, joten ohjelma saattaa elää vielä kurssin aikana.

Mattilassa on koira, joten huomioithan tämän.

Pukeuduthan sään mukaan ja sinulla on myös kallioilla kävelyyn soveltuvat kengät. Varaa mukaan tuulenpitävää/vedenpitävää vaatetta, istuinalusta, varalle lämmintä lisävaatetta sekä riittävästi juotavaa.

Voit ottaa oman rummun mukaan. Antilta voi myös ostaa tai lainata rummun.

Koulutuksen hinta on 15.6. asti ennakkovaraajan hinnalla. Tämän jälkeen hinta on 488 e.

Kurssimaksusta Mattilan majoituksesta ja ylläpidosta maksettava osuus on 165 euroa. Se maksetaan paikan päällä suoraan Mattilaan. Loppuhinta koostuu ohjelmasta ja ohjauksesta. Tämä on 279/323 euroa, josta toimisto- ja varauskulu on 150 e ja joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän maksun maksaminen on sitova ilmoittautuminen kurssille. Tätä maksua ei palauteta edes sairastapauksessa.

Majoitus on Mattilassa eli Kolin Keitaalla kahden tai kolmen hengen huoneissa tai lämpöeristetyissä, ihanissa aittahuoneissa. Mattilassa on siistit ulko-WC:t ja peseytyminen saunalla. Majatalossa on myös kiltti koira, Kiti. Mukaan voi tulla myös yöpymättä Mattilassa, jos ryhmä on tarpeeksi suuri.

On suuri ilo ja kunnia kulkea tämä matka rinnallasi. Matkalla omaan aitoon itseen, sisaruuteen, veljeyteen, ikiaikaisuuteen ja ykseyteen.

Kiitollisuudella ja rakkaudella Sanni ja Antti
Ilmoittautua voi vain sähköpostitse! Lisätiedot ja ilmoittautumiset sanni.nevalainen@gmail.com.

Lue lisää Sannista:
www.valonvoimaa.fi.

Lisätietoja Antista:
https://www.drumsoflove.fi/

Lisää Keitaasta:

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: