Kolin retriitti

Sydämellisesti tervetuloa Voimapaikkojen ja uudistumisen retriitille Kolille välivuoden jälkeen! Uudesta paikasta käsin, Villa Oraksesta, koetaan Kolin huikeaa luontoa ja voimapaikkoja 15-17.9! Olen ihan riemuissani tästä!

Kolin retriitillä nautitaan tämän Pohjolan Voimapaikan energioista sekä syvennetään läsnäoloa ja yhteyttä, itseen, luontoon ja kaikkeen. Luonnon parantava ja eheyttävä energia vahvistaa maayhteyttäsi ja yhteyttäsi olemiseen. Kolilla kuljet eteenpäin elämänpolullasi ja syvemmälle itseesi.

Kultainen maa on luotavissa ja tunnettavissa Kolilla. Korkeimmasta käsin, henkimaailman tuella sinun on mahdollista luoda unelmiesi elämää. Vain taivas ja mielikuvitus ovat rajana!

Retriitin ohjaajana on Sanni Nevalainen, joka kokee Kolin yhtenä henkisenä kotipaikkanaan. Kulkiessamme Kolilla Sanni välittää Kolin luonnon ja valon maailmojen viisautta.

“On suuri ilo saada pitää Kolin retriitti ensimmäistä kertaa uudessa paikassa, Villa Oraksessa. Sen energia on aivan upeaa ja auttaa uusia tuulia puhaltamaan osallistujien elämässä, yhdistäen samalla Kolin ikiaikaiseen voimaan ja viisauteen. Olen pitänyt Kolilla lukuisia kursseja ja retriittejä, mm. Voimapaikkojen Suojelijakoulutuksia Mattilan tilalla eli Kolin Keitaalla sekä Kolin luonnossa ja huipuilla. Vuosi 2022 oli välivuosi. Vaikka nautinkin Kolin energioista, kuljin siellä ilman ryhmää, jotta uudella olisi aikaa kypsyä. Ja nyt puhaltavat uudet, raikkaat tuulet!
Olen aivan innoissani ja sydämeni sykkii riemusta, kun sain henkimaailmalta kutsun tulla kulkemaan Kolilla syyskuussa ryhmän kanssa ja välittämään rakkautta Koliin.”

Koli on Pohjolan voimakas Voimapaikka. Sen ikiaikaiset energiat mahdollistavat voimakkaan luonnon ja itsensä kokemisen sekä oivaltamisen.

Alustava ohjelma:

15.9. perjantaina
16.00-17.00 majoittuminen Villa Orakseen. Otathan evästä mukaan, jos haluat tässä välissä syödä, Villa Oraksessa on ensimmäinen ruoka vasta kello 19.00.
17.15 aloitetaan salissa, josta siirrytään yhdessä sään salliessa läheiselle vaaralle, Verkkovaaralle. Hetkessä eläen ja intuitiota seuraten laskeudumme itseemme ja retriitille.
19.00 illallinen.
Illalla sauna.

16.9. lauantaina
9.00-9.45 aamupala.
10.00 lähdemme autoilla Kolin huipuille. Kuljemme intuitiota seuraten Paimenenvaaran kautta Pikku-Kolille, jossa hiljennymme kuulostelemaan sisäistä ja ulkoista maailmaa. Täältä on upeat näkymät rotkon yli Kolin muille huipuille.
Lounas luonnossa, runsas eväspussi luonnon helmassa nautittuna, jokainen kantaa omat eväät ja juomat omassa repussaan. Otathan oman vesipullon ja termoskannun mukaan.

Lounaan jälkeen jatkamme kierrosta rotkon kautta Kolin huipuille eli Akka-Koli, Transformaatio-Koli (virallisesti Paha-Koli) ja Ukko-Koli ovat vuorossa. Jokaisella huipulla saamme vihkimyksen, joka avaa ja voimistaa yhteyttä jokaisen huipun omanlaiseensa voimaan.
Siirtyminen autoilla Villa Orakseen. Matkalla voi käydä uimassa Verkkolammessa.
18.30-19.30 illallinen.
Illalla sauna.

17.9. sunnuntaina
8.15- 8.45 aamiainen.
9.00 siirrymme autoilla Pielisen rantaan. Pielisen vihkimys. Retriitin päättäminen.
12.30-13.15 lounas Villa Oraksessa.

Elämme hetkessä ja intuition johdattamina, joten ohjelma saattaa elää vielä kurssin aikana.

Villa Oraksessa on kissoja, joten huomioithan tämän.

Pukeuduthan sään mukaan ja sinulla on myös kallioilla kävelyyn soveltuvat kengät. Varaa mukaan tuulenpitävää/vedenpitävää vaatetta, istuinalusta, vesipullo, reppu, varalle lämmintä lisävaatetta sekä riittävästi juotavaa. Jos haluat lauantaina ulkona juoda teetä tai kahvia, otathathan oman termospullon mukaan, kiitos.

Voit ottaa oman rummun mukaan, jos niin valitset.

Retriitin hinta on 15.6. asti ennakkovaraajan hinnalla 395 euroa. Tämän jälkeen hinta on 449 e.

Villa Orakseen maksetaan majoituksesta ja ruokapalveluista arvonlisäveroineen 180 euroa omilla petivaatteilla ja pyyhkeellä. Liinavaatelisä (jos ei omia petivaatteita ja omaa pyyhettä) 10 e. Maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä majoittumisen yhteydessä.

Loppuhinta koostuu ohjelmasta, ohjauksesta ja tilavuokrasta arvonlisäveroineen. Tämä on 215/269 euroa, josta toimisto- ja varauskulu on 150 e ja joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän maksun maksaminen on sitova ilmoittautuminen kurssille. Muut sitovat ehdot näet täältä:

Varaus- ja peruutusehdot
Ennen kuin ilmoittaudut kurssille, pyydämme sinua tutustumaan varaus- ja peruutusehtoihimme, jotka koskevat kaikkia retriittiläisiä.

Valon Voima & Ilo -yrityksen varaus- ja peruutusehdot:

Hinnasto ja ehdot

Majoitus on Villa Oraksessa kahden-neljän hengen huoneissa. Villa Oraksessa on siistit ulko-WC:t ja peseytyminen saunalla. Majatalossa on myös kissoja. Yhden hengen majoitus lisämaksusta.

On suuri ilo ja kunnia kulkea tämä matka rinnallasi. Matkalla omaan aitoon itseen, sisaruuteen, veljeyteen, ikiaikaisuuteen ja ykseyteen.

Kiitollisuudella ja rakkaudella Sanni
Ilmoittautua voi vain sähköpostitse! Lisätiedot ja ilmoittautumiset sanni.nevalainen@gmail.com.

Lisää Sannista:
www.valonvoimaa.fi.

Lisää Villa Oraksesta:
www.villaoras.fi.

Kiitollisuudella ja rakkaudella Sanni

Ilmoittautua voi vain sähköpostitse, kiitos.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset, Sannille, sanni.nevalainen@gmail.com.

Kuva on Sielunpeili-lehden jutusta.
Koko jutun voit lukea: https://valonvoimaa.fi/sannista/

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: