Koli, Voimapaikkojen Suojelija -koulutus

Keväästä syksyyn siirretty upea kurssi, lämpimästi tervetuloa! Uusi ajankohta viikolla 38 on Syyspäiväntasauksen energioiden tunnelmissa (syyspäiväntasaus on 22.9.) Huomaathan ennakkovaraajan hinnan!
Koli on Pohjolan voimakas Voimapaikka. Sen ikiaikaiset energiat mahdollistavat voimakkaan luonnon ja itsensä kokemisen sekä oivaltamisen. Minulle Koli on yksi henkisistä kotipaikoistani. On suuri ilo saada pitää Kolilla Voimapaikkojen Suojelijakoulus Mattilan tilan eli Kolin Keitaan hurmaavassa vieraanvaraisuudessa sekä Kolin luonnossa ja huipuilla.
 
Alustava ohjelma:
 
18.9.
16-18 majoittuminen Kolin Keitaalle.
18 aloitus Mattilassa. Hetkessä eläen ja intuitiota seuraten laskeudumme itseemme ja kurssille joko Mattilan lähiympäristössä tai Pielisen rannassa.
20.00. illallinen.
Illalla sauna.
 
19.9. lauantaina
9-10 aamupala.
10.30 lähdemme autoilla kohti Kolin huippuja. Meille avataan henkimaailman toimesta vihkimyspolku. Näin pääset syvemmälle omaan itseesi ja kosketuksiin ikiaikaisen kanssa. Vihkimyspolun kulkeminen auttaa sinua astumaan korkeampaan värähtelyyn, vieläkin syvemmälle omaan itseesi eli ikäänkuin päivittää sinua.
13-14 keittolounas Ukko-Kolin juurella nuotiopaikalla
14 jatkamme Kolin huipuille. Mukana päivässä on runsaasti myös luonnonhenkiä ja monenlaista väkeä henkimaailman puolelta. Päivä huipentuu Akka-Kolilla, transformaatio Kolilla (viralisesti Paha-Koli) ja Ukko-Kolilla.
17 olemme takaisin Mattilassa, vapaa-aikaa.
18.30-19.30 illallinen
Illalla sauna halukkaille.
 
 
20.9. sunnuntaina:
9-10 aamiainen.
10-12 kuuntelemme johdatusta, missä olemme ja mitä meille avataan. Paikkoja, jonne meidät on kutsuttu on useita – mitä valitsemme tuossa hetkessä. Koulutuksen lopetus.
12-13 lounas.
 
Elämme hetkessä ja intuition johdattamina, joten ohjelma saattaa elää. Saamme viikonloppuna myös mm. Pielisen vihkimyksen.
 
Pukeuduthan sään mukaan ja sinulla on myös kallioilla kävelyyn soveltuvat kengät, tuulenpitävää/vedenpitävää sekä istuinalusta ja varalle lämmintä lisävaatetta sekä riittävästi juotavaa.
 
Kurssin hinta on 15.7. asti 395 euroa ja sen jälkeen 444 euroa.
Mattilaan maksetaan majoituksesta ja ruuasta paikan päällä 150 euroa ja Sannille kurssista 245/294 euroa.
 
On suuri ilo ja kunnia kulkea tämä matka rinnallasi. Matkalla omaan aitoon itseen, sisaruuteen, veljeyteen, ikiaikaisuuteen ja ykseyteen.
Kiitollisuudella ja rakkaudella Sanni
 
Ilmoittautua voi vain sähköpostitse! Kannattaa ilmoittautua pian sillä paikkoja on rajoitetusti. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sanni.nevalainen@gmail.com.
 
Lue lisää Sannista:
www.valonvoimaa.fi.
 
Lisätietoja Keitaasta:
http://kolinkeidas.com/
 
Kevään Voimapaikkojen Suojelija-koulutus on Inkoossa ja Kirkkonummella 23-24.5. Lämpimästi tervetuloa molemmille kursseille, sillä nämä täydentävät toisiaan mainiosti.

 

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: