Kolin retriitti: Minä Olen Tietäjä

Sydämellisesti tervetuloa Kolin Minä Olen Tietäjä retriitille 15-17.9! Villa Oraksesta käsin koemme Kolin huikeaa luontoa ja voimapaikkoja. Yhdistymme ja herätämme sisäinen Tietäjämme. Avaudumme ykseydelle ja kuljemme intuition ja sydämen viisauden johdattamana. Viikonloppu on syvästi muuntava matka sisimpääsi, omaan voimapaikkaasi ja sisäiseen Tietäjään. Olen ihan riemuissani tästä!

Kolin retriitin nimi voisi olla myös Yhteys. Avaamme yhteydet Äiti Maahan ja Kolin luonnonhenkiin, lohikäärmeisiin ja Voimapaikkoihin. Saamme lahjana henkimaailmalta Kolin Tietäjä 3-vihkimyksen, joka aktivoi ikiaikaista tietäjää meissä. Samoin saamme lahjana Tähtivihkimyksiä (Orionin, Siriuksen ylösnousseen olemuspuolen ja Andromedan tähdistön vihkimykset), jotka uudistavat ja avaavat meitä syvempään viisauteen ja tietoisuuteen.

Yhdistymme kosmisiin tasoihin tasapainottaen ne ja Äiti/Isä maan rakkauden meissä. Elementtimme tasapainottuvat tällä matkalla. Nautitamme tämän Pohjolan Voimapaikan energioista sekä syvennämme läsnäoloa ja yhteyttä itseen, luontoon ja kaikkeen. Luonnon parantava ja eheyttävä energia vahvistaa maayhteyttäsi ja saamme siunauksen Äiti maalta. Kolilla kuljet eteenpäin elämänpolullasi ja syvemmälle itseesi.

Korkeimmasta käsin, henkimaailman tuella sinun on mahdollista luoda unelmiesi elämää ja siirtyä seuraavalle tasolle, vieläkin kirkkaampaan ja selkeämpään energiaan. Mitä tahdot luoda elämääsi? Millaista elämää tahdot elää? Näiden kysymysten äärellä olemme.

Retriitin ohjaajana on Sanni Nevalainen. Sannille Koli on yksi henkisistä kotipaikoista. Kulkiessamme Kolilla Sanni välittää ja kanavoi ikiaikaista viisautta uuden kultaisen ajan energioissa sekä tähtiauttajia, lohikäärmeitä, luonnonhenkiä ja voimapaikkojen henkiä.

“On suuri ilo saada pitää Kolin retriitti uudessa paikassa, Villa Oraksessa. Sen energia on aivan upeaa ja auttaa uusia tuulia puhaltamaan osallistujien elämässä. Olen pitänyt Kolilla lukuisia kursseja ja retriittejä, mm. Voimapaikkojen Suojelijakoulutuksia ja Tähtivihkimyskursseja.
Olen aivan innoissani ja sydämeni sykkii riemusta, kun sain henkimaailmalta kutsun tulla kulkemaan Kolilla syyskuussa ryhmän kanssa ja välittämään ja ohjaamaan Minä Olen Tietäjä retriitin.

Koli on Pohjolan voimakas Voimapaikka. Sen ikiaikaiset energiat mahdollistavat voimakkaan luonnon ja itsensä kokemisen sekä oivaltamisen.

Alustava ohjelma:

15.9. perjantaina
16.00-17.00 majoittuminen Villa Orakseen. Otathan evästä mukaan, jos haluat tässä välissä syödä, Villa Oraksessa on ensimmäinen ruoka vasta kello 19.00.
17.15 aloitetaan salissa, josta siirrytään yhdessä sään salliessa läheiselle Verkkovaaralle. Hetkessä eläen ja intuitiota seuraten laskeudumme itseemme ja retriitille. Avaamme pyhän tilan. Avaamme yhteyksiä lohikäärmeisiin, Kolin luonnonhenkiin ja moneen muuhun. Avaamme ja syvennämme yhteyttä omaan lohikäärmeeseesi ja muihin lohikäärmeisiin. Voit kulkea Kolin retriitin oman lohikäärmeesi kanssa, jos niin valitset.
19.00 illallinen.
Illalla sauna.

16.9. lauantaina
9.00-9.45 aamupala.
10.00 lähdemme autoilla Kolin huipuille. Koko päivä avaa ja päivittää sisäistä tietäjäämme. Kuljemme intuitiota seuraten Paimenenvaaran kautta Pikku-Kolille, jossa hiljennymme kuulostelemaan sisäistä ja ulkoista maailmaa. Sanni kanavoi henkimaailmaa. Täältä on upeat näkymät rotkon yli Kolin muille huipuille ja paikka on voimallinen muuntumisen paikka. Saat myös Orionin vihkimyksen ja tutustumme Orionin tähtiauttajiin.
Lounas luonnossa, runsas eväspussi luonnon helmassa nautittuna, jokainen kantaa omat eväät ja juomat omassa repussaan. Otathan oman vesipullon ja termoskannun mukaan.

Lounaan jälkeen jatkamme kierrosta rotkon kautta Kolin huipuille eli Akka-Koli, Transformaatio-Koli (virallisesti Paha-Koli) ja Ukko-Koli ovat vuorossa. Jokaisella huipulla saamme vihkimyksen, joka avaa ja voimistaa yhteyttä jokaisen huipun omanlaiseensa voimaan ja näin avaa sisäistä tietäjäämme lisää. Aikalinjatyöskentelyä.
Siirtyminen autoilla Villa Orakseen. Matkalla voi käydä uimassa Verkkolammessa.
18.30-19.30 illallinen.
Illalla sauna.

17.9. sunnuntaina
8.15- 8.45 aamiainen.
9.00 siirrymme autoilla Pielisen rantaan. Pielisen vihkimys ja elementtien yhdistelmävihkimys. Avautuminen tähtiyhteyksille ja kosmisille tasoille. Intergalaktisen neuvoston tapaaminen ja siunaus. Ohjausta elämänpolulla etenemiseen. Retriitin päättäminen ja pyhän tilan sulkeminen.
12.30-13.15 lounas Villa Oraksessa.

Elämme hetkessä ja intuition johdattamina, joten ohjelma saattaa elää vielä kurssin aikana.

Villa Oraksessa on kissoja, joten huomioithan tämän.

Pukeuduthan sään mukaan ja sinulla on myös kallioilla kävelyyn soveltuvat kengät. Varaa mukaan tuulenpitävää/vedenpitävää vaatetta, aurinkorasvaa ja -lasit, istuinalusta, vesipullo, reppu, varalle lämmintä lisävaatetta sekä riittävästi juotavaa. Jos haluat lauantaina ulkona juoda teetä tai kahvia, otathathan oman termospullon mukaan, kiitos.

Voit ottaa oman rummun mukaan, jos niin valitset.

Retriitin hinta on 15.7. asti ennakkovaraajan hinta, 395 euroa. Tämän jälkeen hinta on 449 e.

Villa Orakseen maksetaan majoituksesta ja ruokapalveluista arvonlisäveroineen 180 euroa omilla petivaatteilla ja pyyhkeellä. Liinavaatelisä (jos ei omia petivaatteita ja omaa pyyhettä) 10 e. Maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä majoittumisen yhteydessä.

Loppuhinta koostuu ohjelmasta, ohjauksesta ja tilavuokrasta arvonlisäveroineen. Tämä on 215/269 euroa, josta toimisto- ja varauskulu on 150 e ja joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän maksun maksaminen on sitova ilmoittautuminen kurssille. Muut sitovat ehdot näet täältä:

Varaus- ja peruutusehdot
Ennen kuin ilmoittaudut kurssille, pyydämme sinua tutustumaan varaus- ja peruutusehtoihimme, jotka koskevat kaikkia retriittiläisiä.

Valon Voima & Ilo -yrityksen varaus- ja peruutusehdot:

Hinnasto ja ehdot

Majoitus on Villa Oraksessa kahden-neljän hengen huoneissa. Villa Oraksessa on siistit ulko-WC:t ja peseytyminen saunalla. Majatalossa on myös kissoja. Yhden hengen majoitus lisämaksusta.

On suuri ilo ja kunnia kulkea tämä matka rinnallasi. Matkalla omaan aitoon itseen, sisaruuteen, veljeyteen, ikiaikaisuuteen ja ykseyteen.

Kiitollisuudella ja rakkaudella Sanni
Ilmoittautua voi vain sähköpostitse! Lisätiedot ja ilmoittautumiset sanni.nevalainen@gmail.com.

Lisää Sannista:
www.valonvoimaa.fi.

Lisää Villa Oraksesta:
www.villaoras.fi.

Kiitollisuudella ja rakkaudella Sanni

Ilmoittautua voi vain sähköpostitse, kiitos.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset, Sannille, sanni.nevalainen@gmail.com.

Kuva on Sielunpeili-lehden jutusta.
Koko jutun voit lukea: https://valonvoimaa.fi/sannista/

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: