Intuitiivinen maalausretriitti Tammisaaren saaristossa

Maalaamassa mökillä Juhannuksena.

Intuitiivinen maalausretriitti Luonnon Lumo on yksi vuoden kohokohdista. Pidän sen Tammisaaren saaristossa, Järnön saaressa mökillämme. Siellä olen myös pääosin mm. kirjoittanut toisen kirjani, Enkelit arjessa.

Kesällä 2021 oli ensimmäinen, ihan huikea retriitti. Siitä jäin niin upea mieli ja muistot ja koska itsenäistä jatkoa toivottiin, seuraava retriitti on 4-5.6.2022.

Maalauskokemusta sinulla ei tarvitse olla ennestään.

Alustava ohjelma, joka voi muuntua vielä kurssipäivinäkin.

Lauantai 4.6.

 • Kello 10 haku veneellä Prediumin satamasta ja majoittuminen mökille.
 • Kello 11 aloitetaan meditoimalla ja sen jälkeen maalataan lounaaseen asti.
 • Kello 13.30 lounas: kasviskeitto, leipää, kahvia, teetä ja makeaa.
 • Kello 15 jatketaan maalaamista, johon johdattelee toinen meditaatio. Kukin lopettelee omaan tahtiin, jonka jälkeen vapaata aikaa (mahdollisuus päästä veneellä rantaan, jos mukaan tulee osallistujia vain päiväksi.)
 • Kello 19 illallinen: uudet perunat, salaatti, kana/tofu.
 • Illalla sauna.

Sunnuntai 5.6.

 • Aamupala noin kello 9.00: puuroa, leipää, kahvia ja teetä.
 • Aloitamme meditaation ja sen jälkeen maalaamisen kello 10.00 ja maalaamme lounaaseen asti.
 • 13.30 lounas: kasviskeitto, leipää, kahvia, teetä ja makeaa.
 • 14.30 käymme läpi kaikki maalaukset ja lopetamme kurssin
 • 16.00 venekyyti takaisin Prediumin rannassa.

Aikataulu ja ruoat voi muuttua vielä päivienkin aikana, sillä kuljemme intuition johdattelemana ja myös ryhmän toiveiden mukaan. Myös sää vaikuttaa kurssiin ja venekuljetusten aikaan.

Mökkiin mahtuu nukkumaan 6. Mukaan voi mahdollisesti tulla myös vain maalaamaan la-su. Mökillä on kaikki mukavuudet sisävessaa, astianpesukonetta ja suihkua myöden.

Jos mahdollista, suosittelen viikonloppuna ilman kännykkää oloa ja somepaastoa. Jokainen päättäköön kuitenkin itse tästä.

Kurssin ennakkovaraajan hinta 15.3.2022 asti 444 e. Sen jälkeen 485 e. Hinta sisältää majoituksen, venekuljetuksen ja ruuat. Mukaan tarvitset omat lakanat ja pyyhkeet sekä omat maalausvälineet. Maalausvälineistä saat sähköpostilistan ennen kurssiamme. Sään mukaiset vaatteet, myös venematkalle.

Ota yhteyttä ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti. Tästä tulee yksi kesän kohokohtia!

Paula M:n palaute kesän 2021 kurssista Järnössä:
Hei Sanni,
Kiitos todellakin koskettavasta viikonlopusta!

Ei tarvitse olla edes sunnuntai maalari, kun vain antautuu värien yltäkylläiseen maailmaan, niin sydän ja sielu tulee ravittua ihanilla väreillä. Intuitiivinen maalaaminen voi nostaa esiin kipeitäkin asioita, kuten minulle kävi. Mutta ammattitaitoisella ohjauksellasi siitäkin selvittiin paljon selkeämmille vesille.

Nyt kuitenkin kuljen mieli avoinna ja värit puhuttelevat minua entistäkin intensiivisemmin myös luonnossa varsinkin näin kesällä.

Uutta inspiraatiota pukkaa koko ajan, ilmeisesti jokin luovuuden virta voimistui? Siis kiitos, ja paikka, sekä käsittämättömät ilmat kruunasivat kaiken.
Rakkaudella Paula M.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: