Rakkauden ja runsauden Kesäpäivänseisauspäivä Porkkalanniemessä

Lämpimästi tervetuloa 20.6. kello 12 alkaen nauttimaan voimallisesta Kesäpäivänseisauksen energioista Kirkkonummen Porkkalanniemeen! Tämä seisauspäivä tuo meille uutta koodistoa. Uudistumme ja voimaannumme ihanasti ja voimallisesti yhdessä lempipaikoistani, hurmaavalla Porkkalanniemellä.

Mitä päivä antaa? Se auttaa voimistamaan luontoyhteyttäsi, yhdistymään runsauden virtaan ja avaamaan sitä, nauttimaan, tasapainottamaan elementit, vastaanottamaan upeita energiahoitoja ja linjautumaan uudelleen Porkkalanniemen huikeilla voimapaikoilla avomeren sylissä.

Runsauden virtaan yhdistyminen on yksi päivän kohokohtia, sen salliminen itselle vieläkin voimallisemmin. Annatko itsellesi luvan vastaanottaa runsautta ja parasta? Tässä voi olla yllättäviä alitajuisia blokkeja, joten tämä on yksi kurssipäivän kantavia teemoja. Miten vastaanottaa runsaus, ihan oikeasti? Olet sen arvoinen! Saamme voimallista hoitoa vanhojen mallien ja tukoksien purkamiseksi monelta upealta valon auttajalta. Mutta ennen kaikkea työskentelet sisäisen todellisuutesi kanssa. Miten sisäiset uskomuksesi ilmenevät ulkoiseen todellisuuteen? Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoja kurssille, sillä kurssi sopii kaikille, jotka tuntevat kiinnostusta tähän.

Porkkalassa elementit ovat vahvasti läsnä ja ikiaikaisuuden voi aistia. Veden välke johdattelee syvemmälle itseensä ja huuhtelee vanhaa, jotta uudelle on tilaa. Teemme harjoituksia ja keskitymme läsnäoloon, iloon ja virtaavuuteen. Kuljemme kallioilla nauttien ykseydestä, yhteydestä, ystävyydestä ja luonnosta. Keskitymme virtaavuuteen, runsauteen ja selkeyteen. Olemme läsnä.

Meditoimme, kuulostelemme, ihmettelemme ja olemme omassa voimassamme. Avaudumme ja otamme runsautta vastaan. Yhdistymme ja olemme runsaus. Saamme hoitoa arkkienkeleiltä, yhdistymme äiti/isä maahan ja tapaamme henkimaailman ystäviä. Oma polkumme kirkastuu ja selkeytyy.

Elämme hetkessä ja intuition johdattamina, joten ohjelma saattaa elää vielä kurssin aikana. Kanavoin kurssin mukana olevalle ryhmälle. Päivän aluksi keskitymme siihen, mitä kukin toivoo tältä päivältä. Sitten vain seuraamme ohjausta, meditoimme, kuljemme johdatuksessa, otamme vastaan, olemme omassa voimassamme osana ykseyttä, yhdistymme runsauden virtaan ja nautimme päivästä.

Pukeuduthan sään mukaan ja sinulla on myös kallioilla kävelyyn soveltuvat kengät. Varaa mukaan myös aurinkolasit ja -rasvaa, istuinalusta, vesipullo, eväät, halutessasi uimavarusteet sekä riittävästi juotavaa.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan tähän voimalliseen runsauspäivään! Kyytiin pääset ainakin Kirkkonummelta Tolsan juna-asemalta, jos tarvetta on. Aloitamme Porkkalanniemen erikseen kerrottavalla parkkipaikalla kello 12. Lopetamme, kun olemme valmiit. Viimeistään olemme valmiit noin kello 17.30 Porkkalassa.

Päivän hinta on ennakkovaraajan hinnalla 150 e 27.5. asti, sen jälkeen 180 euroa.

JOS AJANKOHTA EI SOVI, OTA YHTEYTTÄ, PIDÄN MYÖS YKSITYISKURSSEJA.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: