Enkelit arjessa -kirjani

Toinen kirjani Enkelit arjessamiten elää enkeleiden kanssa ilmestyi helmikuussa 2019. Kirja on itsenäinen jatko ensimmäiselle kirjalleni Enkelit arjessa. Tämänkin kirjan kustantajana on Viisas Elämä. Voi tätä riemua ja iloa!

Enkelit arjessa on lämmin tosielämän kuvaus elämästä enkeleiden kanssa. Miten olla rakkaudellisessa vuorovaikutuksessa enkeleiden kanssa? Miten enkeleille esitetään kysymyksiä? Miten kysymyksiin saadaan vastauksia? Teoksessa on runsaasti eri elämäntilanteisiin soveltuvia harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä näihin mahtaviin ja rakkaudellisiin valon sanansaattajiin. Kirjassa on myös tunnetuimpien arkkienkelien viestejä, jotka auttavat polullasi eteenpäin. Enkelit arjessa avaa upean matkan itseesi. Tuokoon se sinulle iloa, ihmeitä, runsautta, oivalluksia, tasapainoa ja rakkautta.

Kirjan kansikuva on oma öljyvärimaalaukseni. Maalasin sen ensimmäisen kirjani Enkeleiden matkassa julkkareissa.

Kirjasta saatu palaute on ollut uskomattoman kaunista, sydämelliset kiitokset kaikille sitä lähettäneille ja mielelläni otan palautteita vastaan jatkossakin!

Paulan palaute kirjasta:
Hei Sanni Rakas!
Nyt tuli aika kirjallesi Enkelit arjessa. Olen lukenut sitä ja se on täydellinen tähän hetkeen! Miten ihanan kevyeltä ja innostavalta tuo kirja tuntuu. Kiitos tästä ja kiitos, kun inspiroit meitä enkeleiden kanssa!
Rakkaudella Paula

Kirjaa täydentävät loistavasti Sannin muut enkelikirjat eli  Enkeleiden matkassa ja Enkelit ystävinä sekä

upeat Ilon ja Intuitio-korttimme.
Suosittelen myös meditaationi ja enkelimeditaationi.

Kurssit ja retriitit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: