Enkelit arjessa -kirjani

Toinen kirjani Enkelit arjessamiten elää enkeleiden kanssa ilmestyi helmikuussa 2019. Kirja on itsenäinen jatko ensimmäiselle kirjalleni Enkelit arjessa. Tämänkin kirjan kustantajana on Viisas Elämä. Voi tätä riemua ja iloa!

Kirjoittaessani kolmannen kirjani Enkelit ystävinä (2020) viimeistä kappaletta näin näyn, että Enkelit ystävinä on Enkelitrilogian itsenäinen päätösosa. Niinpä tästä kirjasta, Enkelit arjessa tuli Enkelitrilogian itsenäinen toinen osa ja ensimmäisestä kirjasta Enkeleiden matkassa (2018) trilogian itsenäinen aloitusosa.

Enkelit arjessa on lämmin tosielämän kuvaus elämästä enkeleiden kanssa. Miten olla rakkaudellisessa vuorovaikutuksessa enkeleiden kanssa? Miten enkeleille esitetään kysymyksiä? Miten kysymyksiin saadaan vastauksia? Teoksessa on runsaasti eri elämäntilanteisiin soveltuvia harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä näihin mahtaviin ja rakkaudellisiin valon sanansaattajiin. Kirjassa on myös tunnetuimpien arkkienkelien viestejä, jotka auttavat polullasi eteenpäin. Enkelit arjessa avaa upean matkan itseesi. Tuokoon se sinulle iloa, ihmeitä, runsautta, oivalluksia, tasapainoa ja rakkautta.

Kirjan kansikuva on oma öljyvärimaalaukseni. Maalasin sen ensimmäisen kirjani Enkeleiden matkassa julkkareissa. Siinä on kymmenen ihanan naisen, monen enkelin ja valo-olennon sekä mm. ilon, virtaavuuden, mahdollisuuksien ja juhlan energiaa. Kuvankin kautta voi päästä enkeli-energiaan ja valon maailmaan.

Kirjasta saatu palaute on ollut uskomattoman kaunista, sydämelliset kiitokset kaikille sitä lähettäneille ja mielelläni otan palautteita vastaan jatkossakin!

Paulan palaute kirjasta:
Hei Sanni Rakas!
Nyt tuli aika kirjallesi Enkelit arjessa. Olen lukenut sitä ja se on täydellinen tähän hetkeen! Miten ihanan kevyeltä ja innostavalta tuo kirja tuntuu. Kiitos tästä ja kiitos, kun inspiroit meitä enkeleiden kanssa!
Rakkaudella Paula

Kirjaa täydentävät loistavasti Enkelitrilogian ensimmäinen itsenäinen osa Enkeleiden matkassa, kolmas osa Enkelit ystävinä, muistikirjani Rakkauden polulla

sekä sekä ihanat Ilon ja Intuitio-kortit.

Suosittelen myös meditaatioitani: Ilon meditaatio, Oma Voima ja Elämänpolku ja Syvärentoutus Kiitos -meditaatio sekä
Enkelimeditaatioitani:
Enkelimeditaatio Rakkaus,  Tie Runsauteen meditaatio sekä Enkelimediaatio Paranemista.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: