Enkelit arjessa -kirjani

Toinen kirjani Enkelit arjessa – miten elää enkeleiden kanssa ilmestyi helmikuussa 2019. Kirja on itsenäinen jatko ensimmäiselle kirjalleni Enkelit arjessa. Tämänkin kirjan kustantajana on Viisas Elämä. Voi tätä riemua ja iloa!

Tämä teos on lämmin tosielämän kuvaus elämästä enkeleiden kanssa. Miten olla rakkaudellisessa vuorovaikutuksessa enkeleiden kanssa? Miten enkeleille esitetään kysymyksiä? Miten kysymyksiin saadaan vastauksia? Teoksessa on runsaasti eri elämäntilanteisiin soveltuvia harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä näihin mahtaviin ja rakkaudellisiin valon sanansaattajiin. Kirjassa on myös tunnetuimpien arkkienkelien viestejä, jotka auttavat polullasi eteenpäin. Enkelit arjessa avaa upean matkan itseesi. Tuokoon se sinulle iloa, ihmeitä, runsautta, oivalluksia, tasapainoa ja rakkautta.

Kirjan kansikuva on oma öljyvärimaalaukseni. Maalasin sen ensimmäisen kirjani Enkeleiden matkassa julkkareissa. Siinä on kymmenen ihanan naisen, monen enkelin ja valo-olennon sekä mm. ilon, virtaavuuden, mahdollisuuksien ja juhlan energiaa. Kuvankin kautta voi päästä enkeli-energiaan ja valon maailmaan.

Kirjasta saatu palaute on ollut uskomattoman kaunista, sydämelliset kiitokset kaikille sitä lähettäneille ja mielelläni otan palautteita vastaan jatkossakin!

Ilolla ja rakkaudella Sanni

Kirjaa täydentävät loistavasti meditaatio-tallenne Tie Runsauteen, ensimmäinen enkelikirjani Enkeleiden matkassa, muistikirjani Rakkauden polulla sekä iki-ihanat Intuitio-kortit.

Kirja on saatavissa myös omistuskirjoituksella hintaan 28 euroa Espoon Kivenlahdesta noudettuna. Postitettuna kirjan hintaan lisätään postituskulut.

Kurssiaikatauluihin:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: