Kirjani Enkeleiden matkassa

Helmikuussa minulta julkaistaan toinen kirja Enkelit arjessa sekä samalla itsenäinen muistikirja Rakkauden polulla. Voit ostaa kaikkia tuotteita suoraan minulta, myös omistuskirjoituksella halutessasi.

Esikoisteostani Enkeleiden matkassa – miten etenet omalla enkelipolullasi. kirjoitin seitsemän vuotta. Sydämessäni on suuri ilo ja riemu, sillä kirjasta  myydään on uutta painosta vuoden 2019 alussa! Kustantajana on Viisas Elämä. Siinä on myös oma maalaukseni kannessa!

Kirjan hinta on 28 euroa. Myyn sen mielelläni sinulle, halutessasi myös omistuskirjoituksella. Postitettaessa hintaan lisätään postikulut.

Koe enkeleiden valon ja rauhan  maailma.

Ekonomi ja entinen kilpapurjehtija Sanni Nevalainen kertoo kirjassaan koskettavasti siitä, miten elämä kuljetti hänet enkeleiden pariin. Kirja on samalla myös kattava matkaopas enkeleiden maailmaan.

Enkeleiden matkassa kertoo keitä ja mitä enkelit ovat ja miten enkelin tunnistaa. Kirjan sivuilla esittäytyvät muun muassa jokaisen oma suojelusenkeli, Äiti Maa, arkkienkelit sekä muut valo-olennot ja energiat. Kirja paneutuu enkeleiden tehtäviin ja siihen, miten ja millaista apua heiltä voi pyytää.

Kirjaan sisältyy runsaasti selkeitä harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä enkeleihin. Harjoitusten avulla löydät lisää iloa, tasapainoa ja rakkautta jokapäiväiseen elämään ja teet elämäsi matkan omaan itseesi.

Sanni Nevalainen on Kauppatieteiden maisteri, Suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. Enkelikoulua hän on pitänyt yli kymmenen vuotta. Sanni myös maalaa sydämen ja sielun maisemia, joilla inspiroi ja tuo iloa yhdessä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa.

Palaute kirjasta on ollut huikeaa! Tässä kaksi palautetta kirjasta: