Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Seuraavat voimalliset kaukohoidot:
13.12./24.1./ 28.2./27.3. ja 24.4. klo 20.00.

Mitä voimalliseen kaukohoitoon arkkienkeleiden ja muiden Valon auttajien kanssa osallistuminen voikaan sinulle antaa ja avata? Ainakin päivittymistä uusiin energioihin, hoitoa, korkeaa valoa ja ihanaa rakkausenergiaa. Kanavoin kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) voimallisen, maksullisen kaukohoidon, jonka voi ottaa vastaan hoitoaikana tai sen jälkeen.

Kokemukset ja palautteet kaukohoidoista ovat olleet ihan huikeita.
Linkki palautteisiin.

Linkki maistiaisiin hoitoenergiasta:
https://www.facebook.com/valonvoimaa/videos/710059230603871

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Miten teen hoidon? Hoidossa minulla on hujanakennon näköinen valon hoitokuutio, jonka jokaiseen kennoon menee yksi hoidon kohde (onpa se ihminen, eläin tms.) ja hoitava tiimi. Valon hoitokuutio on lahja henkimaailmalta minulle ja sain sen nimenomaan ryhmäkaukohoitoja varten. Hoitavatiimi koostuu eri kerroilla eri hoitajista. Ketä ainakin on hoitamassa, on kerrottu hoidon kuvauksessa. Tämän lisäksi hoitamaan voi tulla hoidettavan omaa henkistä tiimiä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta ja muitakin valon auttajia. Minä katselen kokonaisuutta ja hoidan sitä, mitä minua ohjataan hoitamaan. Yleensä viimeistään 45 minuuttia hoidon alkamisesta jätän hoitokuution enkeleille, jotka tarvittaessa jatkavat hoidon loppuun. Viimeistään irrottaudun hoidosta kokonaan 55 minuuttia hoidon aloittamisesta. Jotkut hoidot tuntuvat huomattavasti lyhyemmiltäkin, joten on mahdotonta sanoa, kauanko hoito kestää. HUOM! TÄMÄ ON PUHDAS KAUKOHOITO, EI SIIS ESIM. ZOOMIN KAUTTA.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin toivot hoitoa.

13.12. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään rakkauteen, ykseyteen, Kristus-energiaan, jouluun ja uuteen vuoteen siirtymiseen. Enkelit ja arkkienkelit siunaavat sinut ja Kristus-energia valaisee ja aktivoi sinut ja polkusi. Saat Äiti Marialta siunauksen. Saat häneltä ja universaalilta enkeli Marialta upean aktivoinnin, joka koodaa solut korkeaan, kauniiseen energiaan. Valokoodeja virratetaan, Kristusenergia virtaa, hoitaen, puhdistaen ja eheyttäen ja kirkastaen, yksisarviset hoitavat ja hoito on joulun juhlintaa enkeleiden ja muiden korkeiden valon auttajien kanssa.

Saat joululahjan. Voit kuulostella, mikä se on ja antautua ottamaan vastaan. Upea sateenkaaren väreissä loistava Kristallisilta, joka on siirtymä uuteen vuoteen, johdattaa hoidossa olijat alkavaan vuoteen ja auttaa luomaan ja ylläpitämää korkeita energioita. Tätä mielikuvaa voit käyttää hoidon jälkeenkin luodessasi alkavasta vuodesta upeaa ja taianomaista. Voit vain kuvitella itsesi sillalle ja antautua nauttimaan valon maailman rakkaudesta, tuesta ja ihanista ihmeistä. Mitä aistit, tunnet, näet, tiedät?

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

24.1. klo 20.00 kaukohoidossa luodaan uutta aikalinjaa ja kirkkaampaa todellisuutta alkaneelle vuodelle. Mitä tahdot vuodelta? Mihin keskityt? Mistä kiittää ja mitä muuttaa. Hoidossa keskitytään uusiin mahdollisuuksiin ja värähtelyihin.

Hoidon alussa vanhaa poltetaan pois kultaisessa liekissä. Hoidossa hoidetaan myös arvottomuutta ja vanhoja malleja. Kaikki kenttäsi ja kehosi tehopuhdistetaan ja energisoidaan. Sateenkaari-kristalliset energiat ja arkkienkelit Christiel, Mariel, Uriel, Aurora, Metatron, Sandalfon, Rafael, Gabriel, Hope ja Äiti Maria ovat voimallisesti hoitamassa.

Puhdistuksen jälkeen siirryt uuteen, kirkkaampaan energiaan. Jokaisen hoito on tästä eteenpäin yksilöllinen. Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Näitä hoidetaan. Korkeimman minäsi ja enkeleiden kanssa voit luoda tulevaa. Mihin tahdot keskittyä? Lisäksi sinua autetaan etenemään elämänpolullasi ja luomaan elämästäsi ilon ja rakkauden täyttämää.

On aika säteillä ja loistaa ja luoda paras mahdollinen tulevaisuus!

Hoitoa voi myös luonnehtia priorisoinniksi, mikä oikeastaan onkaan tärkeää ja miten tämä näkyy arjessa ja ajankäytössäsi. Teet itse päätöksiä ja enkelit ja koko valon maailma auttavat. Lopuksi sinut ja se, mitä olet hoidossa luonut maadoitetaan vielä vahvasti äiti/isä maan energiaan.

Hoidon jälkeisenä tai kolmena hoidon jälkeisenä  yönä pääset halutessasi Kultaisen Atlantiksen Totuuden temppeliin arkkienkeli Gabrielin kanssa saamaan lisää selkeyttä ja kirkkautta, jos annat tähän luvan ja toivot tätä. Voit myös pyytää tarkasteluun jotain tiettyä tilannetta, ihmissuhdetta tai muuta, mihin toivot apua.

28.2. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään rakkauteen ja siihen, miten entistä enemmän olla rakkaus, myös itseään kohtaan ja elää korkeassa ja kirkkaassa energiassa ja runsaudessa. Hoitoa voisi kutsua ihme-hoidoksi, sillä siinä tehdään yhdessä kvanttihyppy korkeammalle ja kirkkaammalle aikajanalle. Lahjana arkkienkelit sulkevat vanhoja, matalia aikajanoja, jotta uudessa energiassa olisi helpompaa olla. Enkelit myös valaisevat aikalinjan/aikalinjat kesäkuun kesäpäiväntasaukseen asti, joten hoidon vaikutus tuntuu pitkälle ja tällä voi olla suurta merkitystä. On aika suuruuden, on aika kirkkaamman energian, rakkauden, ilon, valon ja runsauden.

Tämä hoito voi vaikuttaa moneen asiaan, sillä sen aikana käydään myös sielunsopimuksia läpi. Jos olet ollut kiinni jossain tietyssä tilanteessa tms. etkä ole päässyt etenemään, tämä poikkeuksellinen hoito voi tuoda siihen apua. Sielunsopimuksia päivitetään ja muutetaan. Armon virta ja korkeimmalle antautuminen ovat osa tätä ihmeellistä energiapakettia. Tästä voi alkaa uusi kukoistuskausi. Hoidossa on hoitamassa koko arkkienkelikunta ja lisäksi Jeesus Kristus, Kuan Yin, Pallas Athene, tulilohikäärmeet sekä monia muita korkeita valon auttajia korkeimmasta ja puhtaimmasta rakkaudesta. Luota intuitioon ja sydämesi ääneen, anna niiden aktivoitua ja tule kokemaan tämän hoidon vaikutukset elämääsi.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Voit hoidon alussa, sen aikana tai jälkeen pyytää arkkienkeli Samuelilta, että pääset hoitoa  seuraavana yönä Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin saamaan rakkaushoitoa oivaltaaksesi rakkauden elämässäsi yhä syvemmin ja ollaksesi vielä puhtaammin rakkaus, myös itseäsi kohtaan.

27.3. klo 20.00 kaukohoidossa hoidetaan runsautta, rahaa, terveyttä, perusturvaa ja luottamusta.

Hoidon alussa ota vastaan arkkienkeli Rafaelin (mahtava parantajaenkeli ja runsauden enkeli) siunaus. Anna Rafaelin hoitaa ja parantaa kaikkia kehojasi ja kenttiäsi. Jos sinulla on joku tietty terveyteen liittyvä asia tai toive, voit kertoa sen heti hoidon alussa hänelle. Tämän jälkeen antaudu vastaanottamaan ja kuulostelemaan hoitoa ja mahdollista ohjaustasi.

Korkeat Mahatma- ja Kristus-energiat virratetaan kauttasi parantamaan virtausta ja poistamaan runsauden ja muita mahdollisia tukoksia. Tämän jälkeen suhdetta, malleja ja käsityksiä rahasta ja runsaudesta päivitetään, jotta voisit loistaa kultaisena runsausmagneettina. Juurichakrasi uusitaan arkkienkeli Gabrielin toimesta, jotta perusturva ja manifestointikykysi entisestään paranisivat. Synnyinoikeutesi on runsaus, ota se nyt vastaan ja anna menneen mennä! On aika loistaa ja elää runsaudessa ja ilossa!

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitoa seuraavana yönä pääset halutessasi Kultaisen Atlantiksen Poseidonin temppeliin päivittymään ja saamaan opastusta ja hoitoa. Jos tahdot tätä, kerrothan tästä heti hoidon alussa enkeleille ja valon maailmalle, kiitos. Isäntänä Poseidonin temppelissä toimii ylösnoussut mestari Vosloo, joten voit pyytää myös häneltä vierailua hoitoa seuraavana yönä temppelissä.

24.4. klo 20.00 kaukohoidossa hoidetaan kaikkea, mikä/mitä sinä olet ja mikä on sinussa. Hoitoa voisi kutsua myös ihme-hoidoksi. Kyseessä on laaja, moniulotteinen hoito, joka auttaa elämään läsnäolevana, rauhassa ja sydämen ohjauksessa. Sinä osaat, sinä riität. Sinä olet. Sinä olet ihme ja on aika elää ihmeet todeksi. Olet osa suurta ykseyttä ja on aika elää tämä todeksi ja antaa vanhojen mallien, tarinoiden ja muun vanhassa kiinnipitävän sulaa valoon. Hoito auttaa sinut seuraavalle tasolle, vieläkin kirkkaampaan ja korkeampaan energiaan. Hoitamassa ovat Serabis Bayn, Jeshuan, Maria Magdaleenan ja Kristus-energian lisäksi arkkienenkelit Samuel, Christiel, Metatron, Sandalphon, Rafael, Mikael ja Gabriel sekä universaali enkeli Maria. Yksisarviset ovat myös vahvasti hoidossa kirkastaen sitä, mitä sinussa on. Jos on tarvetta, portinvartija-asiaasi hoidetaan (portinvartija on se, joka pitää huolta, kenen kanssa olet yhteydessä kun kanavoit) ja henkistä tiimiäsi päivitetään.

Saat myös hoidossa rakkauslahjan. Voit kuulostella hoidon aikana, mitä saat ja nautiskella tästä ihanasta rakkauden energiasta, kuin rakkauspeitosta, jonka suojissa hoito tapahtuu. Sen sisällä on turvallista avautua ja antaa sydämen avautua vieläkin täydemmin, vieläkin syvemmin. Hoidossa hoidetaan sydäntä, sydänchakraa ja ylempää sydänchakraa sekä veren- ja nesteiden kiertoa.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitoa seuraavana yönä pääset halutessasi Kultaisen Atlantiksen parannus-temppeliin saamaan jatkohoitoa. Voit myös toivoa, mihin erityisesti toivot apua ja Rafaelin apua sekä siunausta. Rafael on sekä runsauden että parantamisen arkkienkeli.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin toivottaa Sanni.

Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja retriitit:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: