Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Enkeleiden ehdotuksesta kanavoin heidän ja muiden mahtavien valon auttajien kanssa kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) kaukohoidon.

Kaukohoitoiltoja on ollut syksystä 2016 ja kokemukset ja palautteet niistä ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki hoidoista saatuihin palautteisiin. Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei edes pysty aistimaan.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Niissä voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja muita valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja ja viiden peräkkäisen hinta 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja  huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Voit ottaa hoidon vastaan myöhemminkin kuin hoitopäivänä kello 20.00. Suomen aikaa. Voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

Hoidosta ei lähetetä jälkikäteen mitään tarkempaa kuvausta, videota tai muuta. Koska näin toimitaan, on mahdollista pitää hoitojen hinnat edullisina. Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan. Neljällä viimeisellä kerralla tosin enkelit pyysivät minua välittämään sähköpostitse yllättävän monelle viestiä ja tein tämän mielelläni.

28.2.2019 klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään työhön, runsauteen ja tasapainoon kaikilla elämän alueilla. Teetkö liikaa töitä – tai tunnistatko muuten epätasapainoa työn, vapaa-ajan, perheen tai jonkun muun alueen kanssa? Nyt on mahdollisuus oivaltaa oppiläksyjä ja vanhoja malleja, jotka pitävät kiinni vanhassa ja muuntaa niitä yhdessä yksisarvisten, kultaisen Kristusenergian sekä ylösnousemusenergian avulla. Mukana hoitamassa ovat erityisesti tulilohikäärmeet, arkkienkelit Metatron ja moni muu. Myös uusi sali, joka on päivitetty Armon ja Anteeksiannon salista vieläkin korkeammalle eli Alkulähteen sali on käytössä ja kaikkien hoitoon osallistuvien sielunsopimuksia käsitellään siellä Sanat Kumaran ja itsensä alkulähteen toimiessa puheenjohtajana. DNA:ta päivitetään ja kristallikehoa (uuden ajan ylösnousemuskeho) aktivoidaan ja kristallisoidaan. Ihan huikea tilaisuus edetä omalla elämänpolullaan oivallusten, ilon ja valon kautta!

28.3.2019 klo 20.00 kaukohoito keskittyy rakkauteen. Oman itsensä vieläkin syvempään rakastamiseen ja sitä kautta muidenkin rakastamiseen. Ilta voi johtaa oivallukseen “minä olen rakkaus”. Tulossa on mahtava sydämenhoitoilta, jonka aikana myös kaikkia muitakin energiakeskuksia eli chakroja hoidetaan. Saat enkeleiden rakkauskylvyn ja voit olla, että hoito on myös itseltäsi palkinto itsellesi hyvin tehdystä työstä ja etenemisestä omalla polullasi. Hoitamassa arkkienkelit Samuel, Rafael ja Gabriel sekä universaalit enkelit Maria ja Metatron, Hoidossa muunnetaan tai poistetaan vanhoja malleja ja puretaan rakkauden esteitä. Jos et vielä koe, että “minä olen rakkaus”, olisiko aika tälle?

25.4.2019 klo 20.00 kaukohoidossa tasapainotutaan voimakkaasti kaikilla tasoilla. Tämän jälkeen puhdistetaan vanhaa, jotta tulee tilaa uudelle. Sitten kaikki hoitoon osallistuvat kuljetetaan ihmeiden portin lävitse. Näin voi oivaltaa uusia mahdollisuuksia tai tarkastella korkeammasta näkökulmasta elämänsä valintoja, erityisesti työhön, ansaitsemiseen ja rahaan liittyen. Tämän kaiken tarkoitus on rohkaista jokaista osallistujaa olemaan oikeasti se, joka todellisuudessa on. Oma, upea, säteilevä oma itsensä. Muiden mielipiteistä ja ajatuksista riippumatta. Omassa voimassa olo ja uskallus olla oma itsensä voimistuvat. Lisäksi hoitoon osallistuvat saavat lahjaksi kultaisen valon avaimen, jolla voi enkeleiden kanssa avata sitä, mitä saat lahjaksi vain ilmaisemalla ottavansa tämän valon lahjan vastaan. Käsitystä työhön, rahaan ja runsauteen päivitetään ja runsauden virtausta avataan ja voimistetaan. Kun kirjoitan näitä sanoja 30.11.2018, tunnen jo voimakasta energiaa – tuskin maltan odottaa tätä hoitoa! Illan isäntinä toimivat arkkienkeli Rafael ja Merlin, joten myös voimakasta paranemista on mahdollista kokea ja saada. Lisäksi mukana hoitamassa on iso joukko enkeleitä, arkkienkeleitä, ylösnousseita mestareita, Kristusenergiaa ja yksisarvisia.

27.5.2019 klo 20.00 kaukohoidossa tasapainotutaan kevään ja kesän energioihin. Energiakehoon virratetaan kultaista energiaa, joka siivoaa vanhaa mennessään. Myös Äiti Maan energia ja luonnon energiat ovat voimakkaasti läsnä, voimistaen perustaamme ja yhteyttämme maahan. Ilta on omistettu rakkaudelle. Itsensä rakastamiselle ja myötätunnolle. Illasta vastaa arkkienkeli Sandalfon, joka myös yhdistää meidät ihanaan, Kultaisen Atlantiksen rakkauden temppelin energiaan. Nyt on aika hengähtää ja kiittää itseään jo kuljetusta matkasta. Mukana hoitamassa on suuri joukko yksisarvisia, enkeleitä ja ylösnousseita mestareita, jotka auttavat jokaista saamaan hoidossa juuri sen, mitä tarvitsee ja mitä on valmis vastaanottamaan.

20.6. klo 20.00 kaukohoidon aiheena on kesäpäivänseisauksen huimat energiat ja mahdollisuudet, mitä se voi avata meille ja meissä. Hoidossa on hoitamassa mukana koko arkkienkelikunta ja lukuisia ylösnousseita mestareita. Hoidossa keskitytään purkamaan vastaanottamisen esteitä, jotta voisit olla ja elää täydellisessä tasapainossa, runsaudessa ja rakkaudessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni.
Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.