Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Seuraavat voimalliset kaukohoidot:
16.12./25.1./28.2./30.3. ja 27.4. kello 20.00.

Mitä voimalliseen kaukohoitoon arkkienkeleiden ja muiden Valon auttajien kanssa osallistuminen voikaan sinulle antaa ja avata? Ainakin päivittymistä uusiin energioihin, hoitoa, korkeaa valoa ja ihanaa rakkausenergiaa. Kanavoin kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) voimallisen, maksullisen kaukohoidon, jonka voi ottaa vastaan hoitoaikana tai sen jälkeen.

Kokemukset ja palautteet kaukohoidoista ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki palautteisiin.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Miten teen hoidon? Hoidossa minulla on hujanakennon näköinen valon hoitokuutio, jonka jokaiseen kennoon menee yksi hoidon kohde (onpa se ihminen, eläin tms.) ja hoitava tiimi. Valon hoitokuutio on lahja henkimaailmalta minulle ja sain sen nimenomaan ryhmäkaukohoitoja varten. Hoitavatiimi koostuu eri kerroilla eri hoitajista. Ketä ainakin on hoitamassa, on kerrottu hoidon kuvauksessa. Tämän lisäksi hoitamaan voi tulla hoidettavan omaa henkistä tiimiä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta ja muitakin valon auttajia. Minä katselen kokonaisuutta ja hoidan sitä, mitä minua ohjataan hoitamaan. HUOM! TÄMÄ ON PUHDAS KAUKOHOITO, EI SIIS ESIM. ZOOMIN KAUTTA.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

16.12. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään loppuvuoden valojuhlaan eli jouluun valmistautumiseen, jouluun sekä seuraavaan vuoteen siirtymiseen. Hoitamassa on koko arkkienkelikunta sekä Kristus-energia ja äiti Maria. Valtavasti Kristus-energiaa virratetaan hoitoon osallistuvien lävitse ja kaikki kehot ja kentät käydään läpi, tehopuhdistetaan, hoidetaan ja kirkastetaan. Joulu on rakkauden ja ihmeiden kulta-aikaa. Kultainen Kristus-energia mahdollistaa ihmeet sekä voimallisen yhteenkuuluvuuden ja ykseyden kokemisen. Sydämeesi sytytetään kultainen liekki, joka voimallisesti muuntaa vanhaa ja kirkastaa sekä kutsuu uutta, korkeampaa värähtelyä.

Hoidettavat myös ohjataan upealle kristallisillalle sateenkaarienergiassa ja Kristus-energiassa. Silta johtaa tulevaan vuoteen ja auttaa näin siirtymään seuraavaan vuoteen vieläkin korkeammissa energioissa. Ilo, nauru, pyhyys ja rakkaus ovat hoidon sanoja. Salli itsellesi paras ja ota vastaan tämä suunnaton lahja, joka tämä hoito on. Hoidossa myös kylvetään sielusi valintojen mukaisia uusia siemeniä, jotka itävät aikanaan pintaan. Mitä uutta ja ihanaa voikaan elämääsi tulla?

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

25.1. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään uusiin mahdollisuuksiin ja värähtelyihin. Hoidon alussa vanhaa poltetaan pois kultaisessa liekissä. Tämän jälkeen kaikki kenttäsi ja kehosi teho puhdistetaan ja energisoidaan. Sateenkaari-kristalliset energiat ja arkkienkelit Christiel, Mariel, Uriel, Metatron, Rafael ja Gabriel ovat voimallisesti hoitamassa.

Puhdistuksen jälkeen siirryt uuteen, kirkkaampaan energiaan. Jokaisen hoito on tästä eteenpäin yksilöllinen. Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Näitä hoidetaan. Lisäksi sinua autetaan etenemään elämänpolullasi ja luomaan elämästäsi ilon ja rakkauden täyttämää.

Hoidon alussa tai lopussa, kumman valitsetkaan, on juhlat valon maailman kanssa. Voit skoolata esim. mehulla itsellesi ja matkallesi sekä toivottaa uuden tervetulleeksi. Antaudu korkeimmalle ja juhlista elämää sekä anna itsellesi lupa nauttia vieläkin täydemmin matkastasi!

Hoidon jälkeisenä yönä pääset halutessasi Kultaisen Atlantiksen Totuuden temppeliin arkkienkeli Gabrielin kanssa saamaan lisää selkeyttä ja kirkkautta, jos annat tähän luvan ja toivot tätä. Voit myös pyytää tarkasteluun jotain tiettyä tilannetta, ihmissuhdetta tai muuta, mihin toivot apua.

28.2. klo 20.00 kaukohoidossa aiheena ovat rakkaus ja ihmeet. Jos olet ollut kiinni jossain tietyssä tilanteessa tms. etkä ole päässyt etenemään, tämä poikkeuksellinen hoito voi tuoda siihen apua. Sielunsopimuksia päivitetään ja muutetaan. Armon virta ja korkeimmalle antautuminen ovat osa tätä ihmeellistä energiapakettia. Hoidossa on mukana tai hoitamassa arkkienkelikunta, Jeesus Kristus, äiti Maria, arkkienkelit Gabriel, Samuel ja Metatron, Äiti Maria, Lady Nada, Pallas Athene sekä monia muita korkeita valon auttajia. Hoidosta ei kerrota enempää etukäteen. Luota sydämesi ääneen ja tule kokemaan tämän hoidon vaikutukset elämääsi.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

30.3. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään valoon, tasapainoon ja rakkauteen. Minä olen valo – minä olen rakkaus ovat aiheina. Koko arkkienkelikunta on hoitamassa näitä Serabis Bayn ja Kristus-energian kanssa. Sydänkeskusta aktivoidaan kultaisella Kristusenergialla ja muilla upeilla valko-kultaisilla energioilla. Hoidossa aktivoidaan myös kristalli- tai timanttikehoasi, kaikkia kehojasi ja kenttiäsi. Arkkienkeli Gabriel antaa hoitoon osallistuville timantin tai timantteja kirkastamaan erityisesti kolmatta silmää. Näin hoito myös lisää selkeyttä. Voit tiedostaa ja aistia kaiken entistä kirkkaammin. Gabriel tuo myös lisää selkeyttä mihin vain tilanteeseen, valintaan, ihmissuhteeseen tms. jos pyydät häneltä tätä.

Hoidon vastaanottamista seuraavana yönä pääset halutessasi jatkohoitoon Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin saamaan rakkaushoitoa. Jos valitset tämän, annathan sille luvan eli kerrot, että “kyllä, kiitos, otan myös jatkohoidon vastaan.”

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

27.4. klo 20.00 kaukohoidossa saat Kultaisen Liekin vihkimyksen ja avaudut entistäkin enemmän runsaustietoisuuteen, syntymäoikeuteesi. Lisäksi kultaiset, upeat (ja valkokultaiset yms.) energiat hoitavat ja muuntavat ihanasti sinua. Kuka sinä oikeasti olet, on yksi kysymys, jota voit pysähtyä kuulostelemaan hoidon aikana.

Runsaustietoisuus ja erityisesti raharunsaudelle avautuminen ovat tämän hoidon painopisteitä. Miten päästä yltäkylläisyyteen ja runsauden virtaan eli tulla magneetiksi rahalle? Antaudu ottamaan hoito vastaan ja kuulostelemaan, mitä intuitiosi, sielusi ja valon auttajat sinulle tästä mahdollisesti viestivät jo ennen hoitoa ja sen jälkeenkin.

Näin minulle, Sannille, kerrottiin, kun sain Kultaisen Liekin vihkimyksen: 
Kultainen Liekki avaa ja linjaa uuteen kultaiseen aikaan. Olen yksi tämän uuden, pyhän liekin kantajista ja välitän sitä myös eteenpäin. Liekki muuntaa vanhaa ja linjaa uuteen, pyhään yksinkertaisuuteen, iloon, rauhaan, rakkauteen ja totuuteen. Sitä voi käyttää myös violetin liekin tavoin eli sen voi lähettää minne vaan tai siinä voi polttaa vanhaa. Liekki aktivoi myös uudenajan yhteisöllisyyttä ja auttaa löytämään oman paikan. Harjoitus:

Anna liekin aktivoitua sydämeesi ja kuvittele, miten se laajenee täyttäen sydämesi. Anna liekin polttaa vanhaa. Sen jälkeen pyydä ja kuvittele, miten liekki sytytetään kuuteentoista chakraasi eli energiakeskukseesi chakra kerrallaan (tai voit vain pyytää, että enkelit ja valon auttajat korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta tekevät tämän.) Chakrat ovat alhaalta ylös:

 1. maatähtichakra jalkojen alla
 2. juurichakra häntäluun tyvessä
 3. sakraalichakra alavatsalla
 4. napachakra (vähän navan alla)
 5. solar pleksus palleassa
 6. sydänchakra
 7. korkeampi sydänchakra (kurkun ja sydämen välissä)
 8. kurkkuchakra
 9. alta major niskassa
 10. kolmas silmä otsalla
 11. kruunuchakra
 12. kausaali chakra pään päällä, siitä ylöspäin
 13. sieluntähti
 14.  tähtiporttii sekä
 15. solaarinen chakra tähtiporttichakran päällä.

Anna itsesi pehmetä, valaistua ja linjautua uudelleen ja seuraa intuitiotasi tai vain ole. Sinä olet valo, sinä olet rakkaus, sinä olet ykseyden ihme. Arvollinen parhaalle ja kaikelle hyvälle sekä kauniille. Nyt ja aina. Näin olkoon, se on tehty!

Hoidossa ja jo ennen hoitoa sekä sen jälkeen voi saada syvällisiä oivalluksia elämästään ja seuraavista askeleistaan.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

Voit käyttää Kultaista Liekkiä jatkossa aina kun tahdot vain kutsumalla sitä esim. edellisen harjoituksen avulla tai omalla tavallasi.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin toivottaa Sanni.

Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja retriitit:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: