Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Seuraavat voimalliset kaukohoidot:
30.3./27.4./23.5./20.6. ja 30.8. kello 20.00.

Mitä voimalliseen kaukohoitoon arkkienkeleiden ja muiden Valon auttajien kanssa osallistuminen voikaan sinulle antaa ja avata? Ainakin päivittymistä uusiin energioihin, hoitoa, korkeaa valoa ja ihanaa rakkausenergiaa. Kanavoin kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) voimallisen, maksullisen kaukohoidon, jonka voi ottaa vastaan hoitoaikana tai sen jälkeen.

Kokemukset ja palautteet kaukohoidoista ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki palautteisiin.

Tässä linkki maistiaisiin kaukohoitoenergiasta:
https://www.facebook.com/valonvoimaa/videos/710059230603871

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Miten teen hoidon? Hoidossa minulla on hujanakennon näköinen valon hoitokuutio, jonka jokaiseen kennoon menee yksi hoidon kohde (onpa se ihminen, eläin tms.) ja hoitava tiimi. Valon hoitokuutio on lahja henkimaailmalta minulle ja sain sen nimenomaan ryhmäkaukohoitoja varten. Hoitavatiimi koostuu eri kerroilla eri hoitajista. Ketä ainakin on hoitamassa, on kerrottu hoidon kuvauksessa. Tämän lisäksi hoitamaan voi tulla hoidettavan omaa henkistä tiimiä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta ja muitakin valon auttajia. Minä katselen kokonaisuutta ja hoidan sitä, mitä minua ohjataan hoitamaan. Yleensä viimeistään 45 minuuttia hoidon alkamisesta jätän hoitokuution enkeleille, jotka tarvittaessa jatkavat hoidon loppuun. Viimeistään irrottaudun hoidosta kokonaan 55 minuuttia hoidon aloittamisesta. Jotkut hoidot tuntuvat huomattavasti lyhyemmiltäkin, joten on mahdotonta sanoa, kauanko hoito kestää. HUOM! TÄMÄ ON PUHDAS KAUKOHOITO, EI SIIS ESIM. ZOOMIN KAUTTA.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

30.3. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään valoon, tasapainoon ja rakkauteen. Minä olen valo – minä olen rakkaus ovat aiheina. Koko arkkienkelikunta on hoitamassa näitä Serabis Bayn ja Kristus-energian kanssa. Sydänkeskusta aktivoidaan kultaisella Kristusenergialla ja muilla upeilla valko-kultaisilla energioilla. Hoidossa aktivoidaan myös kristalli- tai timanttikehoasi, kaikkia kehojasi ja kenttiäsi. Arkkienkeli Gabriel antaa hoitoon osallistuville timantin tai timantteja kirkastamaan erityisesti kolmatta silmää. Näin hoito myös lisää selkeyttä. Voit tiedostaa ja aistia kaiken entistä kirkkaammin. Gabriel tuo myös lisää selkeyttä mihin vain tilanteeseen, valintaan, ihmissuhteeseen tms. jos pyydät häneltä tätä.

Hoidon vastaanottamista seuraavana yönä pääset halutessasi jatkohoitoon Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin saamaan rakkaushoitoa. Jos valitset tämän, annathan sille luvan eli kerrot, että “kyllä, kiitos, otan myös jatkohoidon vastaan.”

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

27.4. klo 20.00 kaukohoidon aiheena on muutosten tuulissa navigointi sekä runsaustietoisuus, raharunsaudelle avautuminen muutosten tuulissa ja tietoisuus siitä, kuka oikeasti olet. Saat Kultaisen Liekin vihkimyksen uudessa, korkeassa versiossa. Lisäksi kultaiset ja muut voimalliset ja upeat energiat hoitavat ja muuntavat ihanasti sinua. Kuka sinä oikeasti olet, on yksi kysymys, jota voit pysähtyä kuulostelemaan hoidon aikana.

Runsaustietoisuus ja erityisesti raharunsaudelle avautuminen ovat tämän hoidon painopisteitä, sillä maailma on muuttumassa kovalla vauhdilla. Miten päästä ja pysyä yhä täydemmin yltäkylläisyydessä ja runsauden virrassa, kun maailma muuttuu vauhdilla. Antaudu ottamaan hoito vastaan ja kuulostelemaan, mitä intuitiosi, sielusi ja valon auttajat sinulle tästä mahdollisesti viestivät jo ennen hoitoa ja sen jälkeenkin.

Hoitamassa ovat arkkienkelit Ariel, Metatron, Gabriel, Hope, Faith, Zadkiel sekä Merlin ja Lady Nada sekä juuri niitä 7:stä ulottuvuudesta tai korkeammilta tasoilta olevia valon auttajia, jotka ovat parhaita juuri sinun hoitoosi.

Näin minulle, Sannille, kerrottiin, kun sain Kultaisen Liekin vihkimyksen: 
Kultainen Liekki avaa ja linjaa uuteen kultaiseen aikaan. Olen yksi tämän uuden, pyhän liekin kantajista ja välitän sitä myös eteenpäin. Liekki muuntaa vanhaa ja linjaa uuteen, pyhään yksinkertaisuuteen, iloon, rauhaan, rakkauteen ja totuuteen. Sitä voi käyttää myös violetin liekin tavoin eli sen voi lähettää minne vaan tai siinä voi polttaa vanhaa. Liekki aktivoi myös uudenajan yhteisöllisyyttä ja auttaa löytämään oman paikan. Harjoitus:

Anna liekin aktivoitua sydämeesi ja kuvittele, miten se laajenee täyttäen sydämesi. Anna liekin polttaa vanhaa. Sen jälkeen pyydä ja kuvittele, miten liekki sytytetään chakroihisi chakra kerrallaan tai voit vain pyytää, että enkelit ja valon auttajat korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta tekevät tämän.

Anna itsesi pehmetä, valaistua ja linjautua uudelleen ja seuraa intuitiotasi tai vain ole. Sinä olet valo, sinä olet rakkaus, sinä olet ykseyden ihme. Arvollinen parhaalle ja kaikelle hyvälle sekä kauniille. Nyt ja aina. Näin olkoon, se on tehty!

Hoidossa ja jo ennen hoitoa sekä sen jälkeen voi saada syvällisiä oivalluksia elämästään ja seuraavista askeleistaan.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

Voit käyttää Kultaista Liekkiä jatkossa aina kun tahdot vain kutsumalla sitä esim. edellisen harjoituksen avulla tai omalla tavallasi.

23.5. klo 20.00 kaukohoidon aiheena on elinvoima, siemenien kylväminen, keskiön kautta linjaantuminen ja yleinen hyvinvointi. Toukokuussa kylvetään siemeniä, joita kesä ja valo ravitsevat. Toukokuun hoidossa poistetaan tukoksia, jotta energiat virtaisivat vapaasti. Keskilinjaasi ja chakrojasi ja koko chakrajärjestelmääsi hoidetaan ja päivitetään. Arkkienkelit Gabriel ja Hope sekä karman valtiaat hoitavat erityisen paljon häntäluun tyvessä olevaan juurichakraa ja siellä olevaa perusturvallisuutta. Hoidossa hoidetaan myös luottamusta. Gabriel ja Hope hoitavat myös alavatsalla olevaa sakraalichakraa sekä napachakraa yhdessä karman valtiaiden kanssa. Sakraalichakran saattaminen kirkkaammaksi ja eheämmäksi auttaa ihmissuhteitasi enemmän pyyteettömään rakkauteen ja napachakran aktivointi yhteisöllisyyteen. Myös solar pleksus chakraa palleassa hoidetaan arkkienkelit Urielin ja Auroran ja kurkkuchakraa päivitetään ja eheytetään arkkienkelit Mikaelin ja Faithin toimesta.

Kun energiat virtaavat ja chakrasi ovat tasapainossa, sinuun voidaan kylvää uusia valon siemeniä eli saat valon lahjan. Voi olla, että tiedostat heti, minkä lahjan saat tai voi olla, että siemenet itävät myöhemmin pintaan. Joka tapauksessa tämä hoito on upea mahdollisuus päivittyä kirkkaampaan ja keveämpään energiaan ja päästää irti vanhasta, joka ei enää palvele korkeinta parasta.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

20.6. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään kesän, kesäpäivänseisauksen ja juhannuksen upeisiin energioihin. Tämä hoito auttaa “puhkeamaan kukkaan” ja loistamaan omaa valoa, rakkautta ja rauhaa. Sillä sinä olet valo ja sinä olet rakkaus! Hoito avaa, puhdistaa, eheyttää ja päivittää sydänkeskusta ja mahdollisia sydämen haavoja ja rakkauden esteitä. Näin voi avautua vielä entistäkin rakkaudellisempi elämä, missä elät oman sielusi johdatuksessa, sydäntietoisuudessa, ykseydessä.

Hoidon alussa sydäntäsi, sydänchakraasi ja ylempää sydänchakraasi avataan ja puhdistetaan Kristus-energialla Jeesus Kristuksen, arkkienkeli Samuelin ja Christielin toimesta. Myös koko rintakehän aluetta ja erityisesti keuhkoja hoidetaan. Sydämesi voi näin avautua entistäkin enemmän ja loistaa upeaa värähtelyään kaikkiin kehoihisi, kenttiisi ja järjestelmiisi. Yksisarviset osallistuvat tähän korkeavärähteiseen hoitoon, tuovat iloa ja säkenöivää energiaa sekä hoitavat sielusi kautta koko chakrajärjestelmääsi. Oman sielusi ohjauksessa jatkuu hoito sihen, mitä tarvitsetkaan ja myös mitä itse toivot.

Tämän jälkeen kokonaisuutesi lävitse virratetaan Kristus-energian lisäksi sateenkaarienergiaa ja puhtaita kultaisia energioita, jotka hoitavat mahdollisia runsaustukoksia. Näin sinun on aiempaa helpompi antautua ottamaan vastaan kaikkea hyvää ja kaunista, myös runsautta ja raharunsautta. Hoito yhdistää ykseyden kenttään, joka vain on ja jossa voi vain olla ja kaikki tapahtuu kuin itsestään.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

Hoidon jälkeisenä yönä pääset halutessasi Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin arkkienkeli Samuelin kanssa saamaan lisää rakkaushoitoa, jos annat tähän luvan ja toivot tätä. Voit myös pyytää tarkasteluun jotain tiettyä tilannetta, ihmissuhdetta tai muuta, mihin toivot lisää rakkautta.

On aika ilon, on aika juhlan, on aika kesästä, runsaudesta ja kukinnasta nauttimisen!

Heinäkuussa lomailen, ei kaukohoitoa.

30.8. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään sadonkorjuuseen ja syksyyn. Miten voisit kiittää ja juhlistaa elämääsi? Mistä kaikesta voisit olla kiitollinen? Entä oletko kiitollinen näistä? Mistä korjaat satoa? Mihin tahtoisit edetä ja mitä muutoksia toivot toteutuvan syksyn aikana? Tämä hoito on vähän kuin omanlaisensa tilinpäätös ja samalla uuden aloitus.

Missä haluat olla vuoden 2024 alussa, entä elokuun lopussa 2024? Voit vain olla ja antautua oman sielusi ja korkeimman ohjaukseen ja esittää näitä tai muita kysymyksiä, kysymys kerrallaan. Ja olla hetken kunkin kysymyksen äärellä, ehkä jopa kirjoittaa kysymyksiä ja vastauksia muistiin. Vastaukset voivat tulla myöhemminkin, mutta tärkeää on aina silloin tällöin pysähtyä tärkeiden kysymysten äärelle.

Hoitoa voi myös luonnehtia priorisoinniksi, mikä oikeastaan onkaan tärkeää ja miten tämä näkyy arjessa ja ajankäytössäsi. Olet tässä itse tekemässä päätöksiä ja enkelit auttavat.

Hoitamassa ovat arkkienkelit Mikael ja Faith, jotka tuovat rohkeutta katsoa asioita sellaisena kuin ne ovat, Samuel ja Charity, jotka tuovat rakkautta ja lempeyttä itseäsi kohtaan, äiti Maria, joka hoitaa sisäistä lastasi sekä Gabriel ja Hope, jotka tuovat selkeyttä, totuutta ja toivoa.

Tärkeänä osana hoitoa on oma suojelusenkelisi ja suhde häneen. Hänen rakkauteensa ja yhteyteenne voit olla tämän hoidon ajan. Anna hoidon olla myös kiitos sinulle ja enkelillesi siitä, miten pitkälle olettekaan yhdessä kulkeneet ja tietysti myös kaikille enkeleille ja valon auttajille, joiden kanssa olet tehnyt yhteistyötä. Miten ihanaa onkaan kulkea yhdessä eteenpäin! Hoito lisää päättäväisyyttä, avaa rakkautta ja kirkastaa. Voi olla, että näet itsesi jatkossa enemmän kuin enkeleiden silmin, jos niin valitset. Valinta on sinun. Sinä olet se, joka valitsee.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

Hoidon jälkeisenä yönä pääset halutessasi (kerro tästä Gabrielille, kiitos eli anna lupa tälle) Kultaisen Atlantiksen Totuuden temppeliin arkkienkeli Gabrielin kanssa saamaan lisää selkeyttä ja kirkkautta. Sinulla voi olla myös joku tietty kysymys mielessäsi, mihin toivot lisää selkeyttä, jolloin kerro se Gabrielille tai voit vain pyytää lisää selkeyttä, totuutta ja puhtautta.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin toivottaa Sanni.

Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja retriitit:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: