Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Enkeleiden ehdotuksesta kanavoin heidän ja muiden mahtavien valon auttajien kanssa kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) kaukohoidon.

Kaukohoitoiltoja on ollut syksystä 2016 ja kokemukset ja palautteet niistä ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki hoidoista saatuihin palautteisiin.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja  huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

Hoidosta ei yleensä lähetetä jälkikäteen tietoja. Poikkeuksellisesti helmikuun 2019 hoidon alusta on video facebookissa, jonka näet alla:

Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan. Viimeisillä kerroilla tosin enkelit pyysivät minua välittämään sähköpostitse yllättävän monelle viestiä ja tein tämän mielelläni.

28.10. klo 20.00 kaukohoidon aiheena on rakkaus ja korkeat ilon värähtelyt sekä niiden kautta valitseminen ja niissä eläminen. Moni meistä elääkin jo keveissä energioissa ja tekee päätöksiä aistien keveyttä, iloa, valoa ja virtaavuutta, mutta tämä hoito voimistaa tätä kykyä entisestään. Vanhaa muunnetaan tuttuun tapaan, jotta uusi, korkeampi energia voi juurtua syvälle, aina solutasolle asti. Vanhoja malleja päivitetään, muistoja eheytetään, pelkoja muunnetaan ja sisäistä lasta hellitään, jotta kaikella sinussa olisi hyvä olla. Hoidossa hoidetaan kaikkia kehoja eli fyysistä, henkistä, mielen ja tunnekehoa. Yksisarviset, nuo upeat puhtaimmista puhtaimmat valon olennot ovat enkeleiden lisäksi antamassa hoitoon siunauksensa ja hoitavat ja tasapainottavat kaikkia energiakeskuksia. Tätä hoitoa voi kutsua myös ilohoidoksi! Ilon ja keveyden kautta uudet ihmeet ja täydellinen tasapaino kaikilla tasoilla, tervetuloa!

27.11. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään rakkauteen ja vanhan viimeistelyyn, jotta rakkaus voisi tulla vanhan tilalle. Tämä hoito voi tuntua erittäin keholliselta, sillä kehon alempia chakroja eli energiakeskuksia hoidetaan huolella. Hoidossa voidaan myös uusia juurichakraasi ja siihen vaikuttavia asioita, jotta sinulle ikäänkuin tulisi uusi, puhdas ja kirkas juuri – voit kuvitella tämän kauniina kulhoja tai säihkyvänä astiana. Vanhaa irrotellaan rakkaudella, jotta juuresi ja näin maayhteytesi olisi tasapainossa, jotta tasapaino maan ja taivaan, hengen, kehon ja sielun välillä voimistuisi. Samalla hoidetaan myös maatähtichakraasi jalkojesi alla ja näin unelmiesi siemeniä.

Hoito on myös rakkaushoito, jossa erityisesti hoidetaan rakkautta omaa kehoasi kohtaan. Näin käsittelyyn tulevat vanhat mallit, arvottomuus ja kaikki muu roina, joka estää sinua näkemästä kehoasi jumalallisena ja nauttimasta ja iloitsemasta siitä täysin. Itsensä arvostaminen ja rakastaminen sekä syvä tyytyväisyys maan päälliseen elämään ovat myös hoidon kohteina, jolloin hoito voi vaikuttaa myös työhön, käsitykseesi rahasta ja runsaudesta tai oikeastaan mihin vain. On aika runsauden, on aika rakkauden!

Jotta aiempi mahdollistuisi, hoidetaan rakkautta itseäsi kohtaan. Arkkienkelit Samuel, Christiel ja Äiti Maria ja Quan Yin aktivoivat ja avaavat hellästi sydäntäsi ja sydäntietoisuuttasi.

Mukana hoidossa ovat tulilohikäärmeet, Quan Yinin vaaleanpunaiset lohikäärmeet, ylösnousseet mestarit ja säihkettä tuomassa yksisarviset. Sydämellisesti tervetuloa keholliseen rakkaus- ja tasapainohoitoon!

20.12. klo 20.00 kaukohoidossa valmistaudutaan talvipäivänseisauksen huimiin energioihin ja Jouluun, enkeleiden ja Kristus-energian sesonkiaikaan. Tässä ihanassa ja rakkaudellisessa kultaisessa hoidossa on hoitamassa upea joukko arkkienkeleitä, Äiti Maria, Kristus-energia, yksisarvisia, tulilohikäärmeitä ja monia ylösnousseita mestareita. Sinut päivitetään juhla-energiaan ja autetaan päästämään irti siitä, mikä ei enää palvele korkeinta parastasi, jotta voit keveästi ja ihanasti siirtyä alkavaan vuoteen. Hoito luo energeettisen valosillan alkavaan vuoteen ja näin pääset ihanasti siirtymään alkavaan vuoteen rakkauden siivittämänä. Saat myös joululahjan hoidon aikana!

30.01.2020 klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään alkaneen vuoden energioiden voimistamiseen ja tasapainottamiseen ja tasapainoon muutenkin. Myös omassa voimassa oleminen sekä muuttuvassa maailmassa eläminen ovat hoidon aiheita. Hoitoon kuuluu ihana kristallisilta, jota voi käyttää jatkossa muutenkin, kun kaipaa selkeyttä ja uusia, korkeampia näkökulmia johonkin asiaan, tilanteeseen tai päätökseen. Hoitamassa ovat mukana kristallit sekä tietysti enkelit, yksisarviset ja lohikäärmeet. Rakkauden tuli polttaa hoidossa voimakkaasti pois rakkaudettomuutta ja arkkienkeli Samuel ja Äiti Maria sekä Kuan Yin ovat tässä apuna. Yksisarviset ja arkkienkeli Rafael hoitavat ja kirkastavat kolmatta silmää, jotta näkeminen ja mahdollisesti selvänäkeminenkin paranisi. Hoito on ihana linjaus alkaneen vuoden energioihin ja valmistelee näin kaikelle, mitä eteen vuoden aikana tulee sekä avaa uusia ovia ja mahdollisuuksia. Kuljemme hoidossa myös ihmeiden portin läpi.

28.02.2020 klo 20.00 kaukohoidon aihe kerrotaan myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni.
Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.