Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Enkeleiden ehdotuksesta teen heidän ja muiden mahtavien valon auttajien kanssa kanssaan kerran kuussa kaukohoitoa ryhmälle. Kokemukset ovat olleet huikeita ja tästä on tullut erittäin suosittua.

Ryhmässä energiat lisääntyvät ja usein on helppoa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, valon mestareiden ja yksisarvisten hoitoa. Juuri sitä, mitä sinä tarvitset. Hoidossa voi tulla myös siunauksia ja muita valon lahjoja.

Hoitoiltoja on ollut syksystä 2016 ja kokemukset niistä ovat olleet ihan mahtavia. Suurin osa on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeimpiin energioihin.

Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Kuitenkin aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa. Korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien kanssa, korkeimmaksi parhaaksesi. Voit myös itse hoidon aikana toivoa, mihin haluaisit hoitoa.

Kaukohoidon hinta on 30 euroa. Kolmen peräkkäisen kaukohoitoillan hinta on 85 euroa ja viiden peräkkäisen 100 euroa.

Hoitoon ilmoittaudutaan ajoissa sähköpostilla ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa ajatellen hoitoa ja antautuen siihen. Huom! Voit ottaa hoidon vastaan myöhemminkin jos kello 20 ko. päivänä on sinulle hankala. Mieluiten kuitenkin vuorokauden aikana sen lähettämisestä.

24.1.2018 klo 20 laskeudumme vieläkin täydemmin omaan kehoomme ja alkaneeseen vuoteen. Elinvoimaa, virtaavuutta ja iloa vahvistaen. Maayhteyttä ja omia juuria eheyttäen. Illassa ovat hoitamassa yksisarviset, ilon ja valon enkelit sekä arkkienkeli Gabriel. Hän tuo selkeyttä  ja kirkkautta ja auttaa näin elämään korkeavärähteistä, upeaa elämää. Illan aikana hoidetaan myös sukulinjoihin liittyviä asioita.

27.2. klo 20 on ilta, jolloin hoidetaan kaikkia tasoja ja kokonaisuutta. Tällöin isäntinä ja emäntinä ovat karman valtiaat, arkkienkelit Metatron, Mariel, Christiel ja Sandalfon. Energiakehon hoito on tällöin myös voimakasta ja sinua ohjataan tasapainoon, iloon ja rakkauteen vieläkin vahvemmin. Vanhaa poistuu karman valtiaiden myötävaikutuksella ja näin tulee tilaa uudelle, korkeammalle energialle. Ilta vie voimakkaasti eteenpäin omalla polulla ja auttaa myös sukukarman ja maakarman purkamisessa.  Metatron myös antaa kaikille osallistujille lahjan, joka auttaa polulla etenemisessä ja avaa tietoisuutta niin, että voimme ymmärtää vieläkin helpommin suuria kokonaisuuksia, syitä ja seurauksia.

28.3. klo 20 parantuminen ja paraneminen. Tunnelukkojen avausta, eheytystä, sisäistä voimaa olla oma itsensä. Rakkaus ja armollisuus itseä kohtaan. Sisäisen lapsen hoito. Illasta vastaavat arkkienkeli Rafael ja Äiti Maria, mukana hoitamassa mm. runsaasti yksisarvisia.

26.4. klo 20. Elämänpolku, sielunsuunnitelma ja uusien ilon siemenien kylväminen. Vahvaa hoitoa, eheytymistä ja eteenpäin menoa omalla elämänpolulla. Koko arkkienkelikunta ja ylösnousseita mestareita on mukana tässä huikeassa illassa.

30.5. klo 20. on kevät vaihtumassa kesäksi. On aika tehdä tilaa kesälle ja runsaudelle, sallia unelmien tulla todeksi. Irtipäästämisessä auttavat arkkienkelit Mikael, Gabriel ja Zadkiel sekä St. Germain, timantti-violetin liekin avulla. Runsauteen, riemuun ja eteenpäin johdattavat Metatron, yksisarviset ja universaali enkeli Maria sekä arkkienkeli Rafael. Varsinaista juhlaa ja unelmien siemenien kylvämistä ja kasvattamista on siis luvassa! Mahdollisuus päästä “Oivallusten polulle” ja ymmärtää elämäänsä vieläkin laajemmin.

Lämpimästi tervetuloa!