Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Seuraavat voimalliset kaukohoidot:
25.5/22.6./30.8./29.9. ja 27.10. kello 20.00.

Mitä voimalliseen kaukohoitoon arkkienkeleiden ja muiden Valon auttajien kanssa osallistuminen voikaan sinulle antaa ja avata? Ainakin päivittymistä uusiin energioihin, hoitoa, korkeaa valoa ja ihanaa rakkausenergiaa. Kanavoin kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) voimallisen, maksullisen kaukohoidon, jonka voi ottaa vastaan hoitoaikana tai sen jälkeen.

Kaukohoitoiltoja on ollut syksystä 2016. Kokemukset ja palautteet niistä ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki hoidoista saatuihin palautteisiin.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Miten teen hoidon? Hoidossa minulla on hujanakennon näköinen valon hoitokuutio, jonka jokaiseen kennoon menee yksi hoidon kohde (onpa se ihminen, eläin tms.) ja hoitava tiimi. Valon hoitokuutio on lahja henkimaailmalta minulle ja sain sen nimenomaan kaukohoitoja varten aloittaessani niiden tekemisen. Hoitavatiimi koostuu eri kerroilla eri hoitajista. Ketä ainakin on hoitamassa, on kerrottu hoidon kuvauksessa. Tämän lisäksi hoitamaan voi tulla hoidettavan omaa henkistä tiimiä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta ja muitakin valon auttajia. Minä katselen kokonaisuutta ja hoidan sitä, mitä minua ohjataan hoitamaan. HUOM! TÄMÄ ON PUHDAS KAUKOHOITO, EI SIIS ESIM. ZOOMIN KAUTTA.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

Hoidosta ei yleensä lähetetä jälkikäteen tietoja. Poikkeuksellisesti helmikuun 2019 hoidon alusta on video facebookissa, jonka näet alla:

Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan.

25.5. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään uudistumiseen, harmoniaan, iloon ja ykseystietoisuuteen. Yhteyttä Äiti Maahan, Lady Gaiaan hoidetaan ja hän hoitaa sinua. Juuresi maahan siunataan ja pyhitetään. Hoito näyttäytyy näkynä:

Hoitopaikkana on kukkivien omena- ja tai kirsikkapuiden reunustama upea, kaunis ja pyhä luonnonpaikka, jonka taustalla on vettä.  Hoidossa yhteytesi veteen, maahan ja luontoon sekä luonnonhenkiin siunataan ja päivitetään. Kehojesi (fyysinen-, tunne-, mielen- ja henkikeho) läpi virratetaan upeita energioita, jotka tasapainottavat ja puhdistavat ja siunaavat sinua. Vesi sinussa ja hoitopaikan taustalla saa rakkaussiunauksen ja energiat kulkevat äärettömyyden merkin muotoisesti, liikkeen laajetessa ja monistuessa sinun sydämestä moneen suuntaan ja energioiden vain laajetessa. Näin olet rakkaus ja luot rakkautta. Tämän jälkeen arkkienkeleiden ja valon auttajien piiri muodostuu ympärillesi. Sydämeesi sytytetään vaaleanpunainen pyyteettömän rakkauden liekki. Arkkienkeli Samuel tekee tämän. Sen jälkeen sydämeesi sytytetään valkoinen vapauden liekki. Ylösnousseita mestareita on tekemässä tätä. Ja vielä kolmanneksi saat kultaisen liekin vihkimyksen. Se aktivoi ykseystietoisuutta ja avaa sinua tasoille, joita sanat eivät riitä kuvaamaan. Mukana hoitamassa lisäksi yksisarvisia ja monia muita upeita auttajia, myös luonnon henkiä. Hoito avaa enkeliyhteyden lisäksi myös yhteyttä luontoon, luonnon henkiin ja ykseystietoisuuteen.

22.6. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään runsauden virtaamiseen, sen esteiden poistamiseen, itsensä rakastamiseen, jotta sallii runsauden itselleen, kaikenlaiseen kukintaan ja elinvoimaan. Tämä hoito on varsinainen energioiden tehotankkaus ja virratus. 16-chakraa puhdistetaan ja päivitetään, jotta kokonaisuutesi toimii upeasti vieläkin korkeammassa energiassa. Myös maayhteyttäsi päivitetään aj uusitaan tarvittaessa. Muistathan, että voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä myös sitä, mihin toivot hoitoa. Ja antautua vastaanottamaan. Hoitamassa arkkienkelit Uriel, Mikael, Ariel, Zadkiel, Gabriel, Samuel, Hope, Faith, Lady Gaia eli Äiti Maa ja tätä “orkesteria” ovat johtamassa arkkienkeli Metatron ja Serafina Serafis. Myös ylösnousseita mestareita, etunenässä Serapis Bay on mukana hoitamassa. Myös yksisarviset osallistuvat hoitamiseen. Hoito auttaa myös aktivoimaan uusia tuulia, mahdollisuuksia ja suuntia elämässä.

Heinäkuussa lomailen.

30.8. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään sadonkorjuuseen ja keskiön kautta linjautumiseen. Mitä olet ajatellut ja tuntenut, mitä värähtelet, siitä korjaat satoa. Enkelit auttavat linjautumaan oman keskiösi kautta ja näin tasapainottumaan. Mistä korjaat satoa elämässäsi? Entä millaisia siemeniä kylvät? Saat voimallisen mielen ja mielen mallien sekä tunnekehoon vaikuttavan hoidon. Tämä vaikuttaa kaikkiin kehoihisi (fyysinen-, mielen-, tunne- ja henkinen keho.) Sinut johdatetaan myös siirtymäportin läpi kirkkaampaan energiaan ja todellisuuteen. Tämän valmistelu voi tuntua jo kolmena päivänä ja yönä ennen hoitoa, jotta hoidossa on helppoa ottaa vastaan siirtymä ja pysyä keveämmässä energiassa ja kirkkaammassa todellisuudessa. Arkkienkeli Sandalfon ja maan enkeli Lady Gaia auttavat siinä, että maadoitut vahvasti maahan ja tarvittaessa maayhteyttäsi avataan, puhdistetaan ja uudistetaan. Hoitamassa on koko arkkienkelikunta arkkienkeli Gabrielin tuodessa kirkkautta ja selkeyttä ja auttaessa totuuden näkemisessä, Mikaelin tuodessa rohkeutta siirtyä eteenpäin ja Rafaelin hoitaessa parantajaenkelinä esille tulevaa ja auttaessa siirtymään vielä suurempaan yltäkylläisyyteen, harmoniaan ja iloon.

29.9. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään Kristus-tietoisuuteen ja valon leviämiseen. Hoito voi lisätä kokemustasi “minä olen valo.” Kehosi ja kenttäsi puhdistetaan ja päivitetään. Lisäksi saat rakkauskylvyn. Erityisesti hoidetaan pääsi energioita eli päivitetään pään aluetta, otsalla olevaa kolmas silmä chakraa eli energiakeskusta, niskassa olevaa alta major chakraa ja kurkkuchakraa. Tarvittaessa hermostoasi hoidetaan. Saat ihanaa, tasapainottavaa, erittäin korkeaa energiaa. Hoito keskittyy pään lisäksi myös lantion alueelle. Muistathan, että voit myös pyytää itse hoitoa sinne, minne toivot. Hoitamassa on koko arkkienkelikunta, Jeesus Kristus, äiti Maria, arkkienkelit Gabriel, Samuel ja Metatron sekä monia muita korkeita valon auttajia.

Jatkohoitona pääset halutessasi lisähoitoon hoidon vastaanottamista seuraavana yönä Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin. Jos valitset tämän, annathan sille luvan eli kerrot, että kyllä, kiitos, otan myös jatkohoidon vastaan.

27.10. klo 20.00 kaukohoidossa aiheena tietoisuutesi laajeneminen, ykseystietoisuus sekä sydämesi viisauden avautuminen. Kun avaudut entistä enemmän kultaiseen ykseystietoisuuteen, kaikki sinussa on enemmän yhtä. Näin tasapainotut ja eheydyt kaikilla tasoilla. Hoito on voimakkaasti tasapainottava,parantava ja samalla myös maadoittava. Perusturvaa hoidetaan erityisesti lady Gaian eli äiti maan ja arkkienkeli Gabrielin kanssa, jotta kokisit kaikilla tasoilla (myös alitajuisesti) entistä enemmän turvaa, kiitollisuutta ja iloa elämästäsi. Saat kultaisen liekin vihkimyksen ja kultaiset energiat ovat hoitamassa eli ykseyden energia, kristusenergia ja muita korkeita kultaisia ja valko-kultaisia energioita mestari Voosloon ja Jeesus Kristuksen johdolla. Hoito mahdollistaa korkeamman värähtelyn ja tason noston elämässä ja lisää ymmärrystä, keveyttä, kiitollisuutta, tietoisuutta ja iloa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni.

Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja retriitit:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: