Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Enkeleiden ehdotuksesta kanavoin heidän ja muiden mahtavien valon auttajien kanssa kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) kaukohoidon.

Kaukohoitoiltoja on ollut syksystä 2016 ja kokemukset ja palautteet niistä ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki hoidoista saatuihin palautteisiin.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja  huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

Hoidosta ei yleensä lähetetä jälkikäteen tietoja. Poikkeuksellisesti helmikuun 2019 hoidon alusta on video facebookissa, jonka näet alla:

Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan.

30.01. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään alkaneen vuoden energioiden voimistamiseen ja tasapainottamiseen ja tasapainoon muutenkin. Myös omassa voimassa oleminen sekä muuttuvassa maailmassa eläminen ovat hoidon aiheita. Hoitoon kuuluu ihana kristallisilta, jota voi käyttää jatkossa muutenkin, kun kaipaa selkeyttä ja uusia, korkeampia näkökulmia johonkin asiaan, tilanteeseen tai päätökseen. Hoitamassa ovat mukana kristallit sekä tietysti enkelit, yksisarviset ja lohikäärmeet. Rakkauden tuli polttaa hoidossa voimakkaasti pois rakkaudettomuutta ja arkkienkeli Samuel ja Äiti Maria sekä Kuan Yin ovat tässä apuna. Yksisarviset ja arkkienkeli Rafael hoitavat ja kirkastavat kolmatta silmää, jotta näkeminen ja mahdollisesti selvänäkeminenkin paranisi. Hoito on ihana linjaus alkaneen vuoden energioihin ja valmistelee näin kaikelle, mitä eteen vuoden aikana tulee sekä avaa uusia ovia ja mahdollisuuksia. Kuljemme hoidossa myös ihmeiden portin läpi.

28.02. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään perustaan eli maayhteyden voimistamiseen ja tasapainottamiseen, jotta olisit täydellisessä tasapainossa maan ja korkeiden enkelienergioiden ja muiden valon energioiden kanssa. Chakrajärjestelmäsi päivitetään ja chakrojasi puhdistetaan, tasapainotetaan, avataan ja uudistetaan. Tämä ilta keskittyy myös voimakkaasti omassa voimassa ja energiassa pysymiseen. Niinpä aurasi käydään läpi ja tarvittaessa sitä voimistetaan ja muunnetaan. Tämä ilta mahdollistaa voimakkaan etenemisen tasapainottumisen myötä. Mitä kaikkea upeaa voikaan tapahtua? Illasta vastaa arkkienkeli Metatron ja hän myös hoitaa ja siunaa kaikki osallistujat. Myös Lady Nada on voimakkaasti mukana hoidossa, hän auttaa erityisesti naisia ja hoitaa lantion aluetta ja feminiinisyyteen liittyviä asioita, malleja yms. sekä miehillä että naisilla. Näin on mahdollista tasapainottaa sekä feminiinisyys että maskuliinisuus entistäkin syvemmin. Mukana hoitamassa on tuttuun tapaan paljon muitakin enkeleitä, ylösnousseita mestareita ja valon auttajia.

26.03. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään linjautumiseen oman keskiön kautta, harmoniaan ja rakkauteen. Kehojamme käydään läpi, jotta energiat virtaavat vapaasti. Maayhteyttä voimistetaan ja avataan, arkkienkeli Sandalfon ja Äiti Maa ovat tässä vahvasti mukana. Luontoyhtyettäsi päivitetään, sisäistä viisauttasi sekä sielusi viisauttasi aktivoidaan. On aika nousta vieläkin vahvemmin omaan voimaansa, suuruuteensa ja viisauteensa! Arkkienkeli Metatron on enkeleiden puolelta päivittämässä energiajärjestelmääsi monen muun valon auttajan kanssa. Lisäksi sydämesi pyhää temppeliä avataan, aktivoidaan ja päivitetään, jotta voisit säteillä rakkautta kaikkea kohtaan vieläkin enemmän! Oma suojelusenkelisi on myös voimakkaasti mukana ja on ihanaa viettää hetki hänen kanssaan kiittäen yhteisestä matkastanne jo tähän asti ja luoden yhdessä tulevaa.

29.04. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään tietoisuuden laajentumiseen, seuraavaan askeleeseen elämässä ja sydämestä käsin elämiseen sekä sydäntietoisuuteen. Mukana hoitamassa ovat tulilohikäärmeet, maalohikäärmeitä, Gabrielin ja Kuan Yinin lohikäärmeitä sekä lohikäärmeneuvosto (johon tutustumisesta on lisää upouudessa kolmannessa kirjassani Enkelit ystävinä). Nämä mahtavat auttajat poistavat polultasi ja sinusta pois esteitä, hidasteita ja muuta roinaa, joka on estänyt seuraavan askelman ottamista. Hoitamassa ovat myös arkkienkelit Samuel, Christiel, Zadkiel, äiti Maria, Kuan Yin, El Morya sekä moni muu. Kaikkia kehojasi (fyysinen-, tunne-, mielen ja henkikeho) sekä chakrajärjestelmääsi hoidetaan sekä rakkautta sydämessäsi avataan ja voimistetaan. Sydämesi pyhää tilaa eli sydämesi temppeliä avataan ja muunnetaan entistäkin rakkaudellisemmaksi, jotta sinun on päätöstilanteissa helppo viedä asioita sinne tarkasteltavaksi.

27.05. klo 20.00 kaukohoidossa nautitaan kevään energiasta ja voimaannutaan alkavaan kesään. Energiaratoja hoidetaan ja avataan, chakrajärjestelmää päivitetään, kehoja hoidetaan ja tasapainotetaan (fyysinen-, tunne, mieli- ja henkikehoja) sekä sydäntä avataan voimakkaasti ykseyden rakkaudelle. Minä olen rakkaus, minä olen ihme! Hoito vaikuttaa syvillä tasoilla mielen takana sekä uudistaa, virkistää ja muuntaa. Ikäänkuin kuorimme pois vanhan kerroksen, jotta uusi kasvu mahdollistuu. Illassa ovat mukana hoitamassa arkkienkelit Metatron, Christiel, Samuel, Rafael ja moni muu. Hoidossa myös tarkastellaan elämänpolkuasi ja voi olla, että saat ihan konkreettistakin opastustusta seuraavasta askeleestasi.

23.06. klo 20.00 kaukohoidon aihe kerrotaan myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni.
Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssiaikatauluihin:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: