Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Enkeleiden ehdotuksesta kanavoin heidän ja muiden mahtavien valon auttajien kanssa kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) kaukohoidon.

Kaukohoitoiltoja on ollut syksystä 2016 ja kokemukset ja palautteet niistä ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki hoidoista saatuihin palautteisiin.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

Hoidosta ei yleensä lähetetä jälkikäteen tietoja. Poikkeuksellisesti helmikuun 2019 hoidon alusta on video facebookissa, jonka näet alla:

Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan.

28.02. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään perustaan eli maayhteyden voimistamiseen ja tasapainottamiseen, jotta olisit täydellisessä tasapainossa maan ja korkeiden enkelienergioiden ja muiden valon energioiden kanssa. Chakrajärjestelmäsi päivitetään ja chakrojasi puhdistetaan, tasapainotetaan, avataan ja uudistetaan. Tämä ilta keskittyy myös voimakkaasti omassa voimassa ja energiassa pysymiseen. Niinpä aurasi käydään läpi ja tarvittaessa sitä voimistetaan ja muunnetaan. Tämä ilta mahdollistaa voimakkaan etenemisen tasapainottumisen myötä. Mitä kaikkea upeaa voikaan tapahtua? Illasta vastaa arkkienkeli Metatron ja hän myös hoitaa ja siunaa kaikki osallistujat. Myös Lady Nada on voimakkaasti mukana hoidossa, hän auttaa erityisesti naisia ja hoitaa lantion aluetta ja feminiinisyyteen liittyviä asioita, malleja yms. sekä miehillä että naisilla. Näin on mahdollista tasapainottaa sekä feminiinisyys että maskuliinisuus entistäkin syvemmin. Mukana hoitamassa on tuttuun tapaan paljon muitakin enkeleitä, ylösnousseita mestareita ja valon auttajia.

26.03. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään linjautumiseen oman keskiön kautta, harmoniaan ja rakkauteen. Kehojamme käydään läpi, jotta energiat virtaavat vapaasti. Maayhteyttä voimistetaan ja avataan, arkkienkeli Sandalfon ja Äiti Maa ovat tässä vahvasti mukana. Luontoyhtyettäsi päivitetään, sisäistä viisauttasi sekä sielusi viisauttasi aktivoidaan. On aika nousta vieläkin vahvemmin omaan voimaansa, suuruuteensa ja viisauteensa! Arkkienkeli Metatron on enkeleiden puolelta päivittämässä energiajärjestelmääsi monen muun valon auttajan kanssa. Lisäksi sydämesi pyhää temppeliä avataan, aktivoidaan ja päivitetään, jotta voisit säteillä rakkautta kaikkea kohtaan vieläkin enemmän! Oma suojelusenkelisi on myös voimakkaasti mukana ja on ihanaa viettää hetki hänen kanssaan kiittäen yhteisestä matkastanne jo tähän asti ja luoden yhdessä tulevaa.

29.04. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään tietoisuuden laajentumiseen, seuraavaan askeleeseen elämässä ja sydämestä käsin elämiseen sekä sydäntietoisuuteen. Mukana hoitamassa ovat tulilohikäärmeet, maalohikäärmeitä, Gabrielin ja Kuan Yinin lohikäärmeitä sekä lohikäärmeneuvosto (johon tutustumisesta on lisää upouudessa kolmannessa kirjassani Enkelit ystävinä). Nämä mahtavat auttajat poistavat polultasi ja sinusta pois esteitä, hidasteita ja muuta roinaa, joka on estänyt seuraavan askelman ottamista. Hoitamassa ovat myös arkkienkelit Samuel, Christiel, Zadkiel, äiti Maria, Kuan Yin, El Morya sekä moni muu. Kaikkia kehojasi (fyysinen-, tunne-, mielen ja henkikeho) sekä chakrajärjestelmääsi hoidetaan sekä rakkautta sydämessäsi avataan ja voimistetaan. Sydämesi pyhää tilaa eli sydämesi temppeliä avataan ja muunnetaan entistäkin rakkaudellisemmaksi, jotta sinun on päätöstilanteissa helppo viedä asioita sinne tarkasteltavaksi.

27.05. klo 20.00 kaukohoidossa nautitaan kevään energiasta ja voimaannutaan alkavaan kesään. Energiaratoja hoidetaan ja avataan, chakrajärjestelmää päivitetään, kehoja hoidetaan ja tasapainotetaan (fyysinen-, tunne, mieli- ja henkikehoja) sekä sydäntä avataan voimakkaasti ykseyden rakkaudelle. Minä olen rakkaus, minä olen ihme! Hoito vaikuttaa syvillä tasoilla mielen takana sekä uudistaa, virkistää ja muuntaa. Ikäänkuin kuorimme pois vanhan kerroksen, jotta uusi kasvu mahdollistuu. Illassa ovat mukana hoitamassa arkkienkelit Metatron, Christiel, Samuel, Rafael ja moni muu. Hoidossa myös tarkastellaan elämänpolkuasi ja voi olla, että saat ihan konkreettistakin opastusta seuraavasta askeleestasi.

23.06. klo 20.00 kesän energiat houkuttelevat kukintaan, ihanaan oloon ja itsensä hyväksymiseen täysin, ihan kaikkineen. Rakkaus, lempeys ja armollisuus itseä kohtaan lisääntyy ja näin on helpompi tehdä päätöksiä, jotka vievät kohti harmonista elämää. Tunnistat entistä helpommin, “mikä tulee mistäkin” eli vain tiedät, milloin asettaa rajoja, milloin edetä, milloin olla ja milloin tehdä. Hoito purkaa voimakkaasti vanhoja malleja, ajatuksia ja puhdistaa alitajuntaa. Oikea kesäsiivous, jotta on tilaa nauttia kesästä ja antaa siihen itselleen myös luvan osaamalla sanoa “ei”, kun on sen aika. Hoidossa ovat mukana hoitamassa mm. yksisarviset, tulilohikäärmeet, arkkienkelit Metatron, Gabriel, Jofiel ja serafi Serafina.  Alkulähteen energiaa vuodatetaan runsaasti ja näin on helpompaa nähdä elämäänsä korkeammasta näkökulmasta. Lämpimästi tervetuloa tähän huikeaan hoitoon ja kesän riemuun!

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni.
Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja aikataulut:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: