Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Enkeleiden ehdotuksesta kanavoin heidän ja muiden mahtavien valon auttajien kanssa kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) kaukohoidon. Kokemukset ja palautteet hoidoista ovat olleet huikeita. Hoidot puhdistavat myös erittäin syviä tasoja nostaen tiedostamatonta pintaan ja hoitaen sitä.

Ryhmässä energiat lisääntyvät ja usein on helppoa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden ja yksisarvisten hoitoa. Juuri sitä, mitä sinä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla myös siunauksia ja muita valon lahjoja.

Hoitoiltoja on ollut syksystä 2016 ja kokemukset niistä ovat olleet ihan mahtavia. Suurin osa on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeimpiin energioihin.

Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Kuitenkin aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien kanssa, korkeimmaksi parhaaksesi. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin haluat lisäksi hoitoa.

Kaukohoidon hinta on 30 euroa ja viiden peräkkäisen hinta 100 euroa.

Hoitoon ilmoittaudutaan sähköpostilla ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautuen siihen. Huom! Voit ottaa hoidon vastaan myöhemminkin kuin hoitopäivänä kello 20.00.

Hoidosta ei lähetetä jälkikäteen mitään tarkempaa kuvausta, videota tai muuta. Koska näin toimitaan, on mahdollista pitää hoitojen hinnat edullisina. Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan.

28.8. klo 20.00 voimaannumme syksyyn ja avaamme uusia energioita ja mahdollisuuksia. Kesän jälkeen on hyvä hetkeksi pysähtyä tunnistelemaan, missä mennään ja mitä kohti. Tämä kaukohoito on hellän tehokas. Illan isäntänä on arkkienkeli Metatron, hänen voimakkaan etenemisen energian kanssa on hyvä puhdistautua, eheytyä ja tarkastella elämän suuntaa. Metatron myös antaa lahjan jokaiselle osallistujalle illan aikana. Hoidossa hoidetaan kaikkia kehojasi ja energioitasi. Tulossa on erittäin kokonaisvaltainen kokemus. Mukana myös muita auttajia korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta. Ilta kutsuu ja hoitaa myös omaa sieluperhettäsi, joten tältäkin kannalta on tulossa huikea mahdollisuus edetä omalla polullaan kohti iloa, valoa, rauhaa, rakkautta ja ykseyttä.

27.9. klo 20.00 on kaukohoito-ilta, jolloin tasapainotumme omaan keskukseemme, vahvistamme yhtyettä omaan sieluun ja omaan kokonaisuuteemme. Eheydymme monella tasolla ja siirrymme entistäkin enemmän iloon, valoon ja rakkauteen. Hoitamassa mukana arkkienkelit Gabriel ja Hope, Sandalfon, Metatron, äiti Maria ja Rafael.

30.10. klo 20.00 on kaukohoito-ilta, jolloin keskitytään tasapainoon, kuten myös syyskuun hoidossa, mutta vieläkin syvällisemmin ja useammalla tasolla. Sitä, mikä on pois tasapainosta, hoidetaan. Voit oivaltaa elämääsi tämän hoidon aikana syvällisesti. Saat hoitoa fyysisellä, henkisellä, tunteiden ja sielun tasolla. Kaikkia tasojasi tasapainotetaan keskenään, samoin sinun, sielun ja korkeimman minän yhteyttä avataan ja voimistetaan. Ilta mahdollistaa huikeita muutoksia! Mukana ovat parantaja-enkelit arkkienkeli Rafaelin johdolla, yksisarviset, äiti Maria ja illan isäntänä toimii arkkienkeli Metatron. Kaikki osallistujat kuljetetaan ihmeiden portin läpi. Tämä muuntaa omalta osaltaan energioita keveämmiksi ja sinun on entistäkin ihanampi elää elämääsi.

28.11. klo 20.00 hoidetaan kaikenlaisia runsauteen liittyviä tukoksia, malleja, arvottomuutta ja muuta, jotta kaikenlainen runsaus voi virrata esteettä. Yhtenä runsaushoidon kohteena on raha ja varallisuus ja toisena on rakkaus ja sen esteet. Syntymäoikeutemme on elää kaikenlaisessa runsaudessa ja pohjimmiltamme olemme kaikki rakkautta ja valoa! Illassa myös poistetaan rakkauden esteitä, jotta voisit oivaltaa ja kokea vieläkin syvemmän rakkauden itseesi, muihin ja kaikkeen. Illan isäntänä ovat arkkienkelit Rafael ja Samuel sekä voimakkaasti hoitavana energiana Kristusenergia ja lukuisa määrä ylösnousseita mestareita ja muita valon auttajia.

21.12. klo 20.00 on kaukohoito-ilta, jolloin laskeudumme talvipäivänseisaukseen, jouluun ja vuoden vaihtumiseen. Joulukuussahan on enkeleiden sesonkiaika ja heitä parveilee runsaasti apunamme. Kaukohoidosta vastuussa äiti Maria ja Jeesus Kristus ja kristusenenergia. Sanat eivät riitä kuvaamaan tätä mahdollisuutta, joka meille suodaan. Voit itse pyytää hoitoa siihen ja niihin tai niille, kun haluat. Ihmeet ovat mahdollisia. Hoito myös toimii siltana alkavan vuoden energioihin, jolloin vuoden loppu ja alkava vuosi muodostavat yhdessä sujuvan, valoisan jatkumon.

Lämpimästi tervetuloa!