Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Enkeleiden ehdotuksesta teen heidän ja muiden mahtavien valon auttajien kanssa kanssaan kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) kaukohoitoa ryhmälle. Kokemukset ovat olleet huikeita ja tästä on tullut erittäin suosittua.

Ryhmässä energiat lisääntyvät ja usein on helppoa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden ja yksisarvisten hoitoa. Juuri sitä, mitä sinä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla myös siunauksia ja muita valon lahjoja.

Hoitoiltoja on ollut syksystä 2016 ja kokemukset niistä ovat olleet ihan mahtavia. Suurin osa on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeimpiin energioihin.

Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Kuitenkin aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa. Korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien kanssa, korkeimmaksi parhaaksesi. Voit myös itse hoidon aikana toivoa, mihin haluaisit hoitoa.

Kaukohoidon hinta on 30 euroa. Kolmen peräkkäisen kaukohoitoillan hinta on 85 euroa ja viiden peräkkäisen 100 euroa.

Hoitoon ilmoittaudutaan ajoissa sähköpostilla ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa ajatellen hoitoa ja antautuen siihen. Huom! Voit ottaa hoidon vastaan myöhemminkin jos kello 20 ko. päivänä on sinulle hankala.

Hoidosta ei lähetetä jälkikäteen mitään tarkempaa kuvausta, videota tai muuta. Koska näin toimitaan, on mahdollista pitää hoitojen hinnat edullisina. Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan.

26.4. klo 20.00 Elämänpolku, sielunsuunnitelma ja uusien ilon siemenien kylväminen. Vahvaa hoitoa, eheytymistä ja eteenpäin menoa omalla elämänpolulla. Koko arkkienkelikunta ja ylösnousseita mestareita on mukana tässä huikeassa illassa.

30.5. klo 20.00 on kevät vaihtumassa kesäksi. On aika tehdä tilaa kesälle ja runsaudelle, sallia unelmien tulla todeksi. Irtipäästämisessä auttavat arkkienkelit Mikael, Gabriel ja Zadkiel sekä St. Germain, timantti-violetin liekin avulla. Runsauteen, riemuun ja eteenpäin johdattavat Metatron, yksisarviset ja universaali enkeli Maria sekä arkkienkeli Rafael. Varsinaista juhlaa ja unelmien siemenien kylvämistä ja kasvattamista on siis luvassa! Mahdollisuus päästä “Oivallusten polulle” ja ymmärtää elämäänsä vieläkin laajemmin.

20.6. klo 20.00 laskeudumme vieläkin täydemmin omaan kehoomme ja kesän uudistaviin ja voimistaviin energioihin. Maayhteyttä ja omia juuria eheyttäen. Juhlimme ja nautimme kesän mahdollisuuksista ja alkavasta kukinnasta. Ilta mahdollistaa ilon, kiitollisuuden ja täyttymyksen korkeammat tilat. Illassa ovat hoitamassa yksisarviset, ilon ja valon enkelit sekä arkkienkelit Gabriel, Metatron ja äiti Maria. Gabriel tuo selkeyttä  ja kirkkautta ja auttaa näin elämään korkeavärähteistä, upeaa elämää. Metatron auttaa eteenpäin elämänpolullasi ja äiti Maria auttaa feminiinsen puolesi hoitamisessa ja tasapainottamisessa. Illan aikana hoidetaan myös sukulinjoihin liittyviä asioita.

28.8. klo 20.00 voimaannumme syksyy ja avaamme uusia energioita ja mahdollisuuksia. Kesän jälkeen on hyvä hetkeksi pysähtyä tunnistelemaan, missä mennään ja mitä kohti. Tämä kaukohoito on hellän tehokas. Illan isäntänä on arkkienkeli Metatron, hänen voimakkaan etenemisen energian kanssa on hyvä puhdistautua, eheytyä ja tarkistelella elämän suuntaa. Metatron myös antaa lahjan jokaiselle osallistujalle illan aikana. Hoidossa hoidetaan kaikkia kehojasi ja energioitasi. Tulossa on erittäin kokonaisvaltainen kokemus. Mukana myös muita auttajia korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta. Ilta kutsuu ja hoitaa myös omaa sieluperhettäsi, joten tältäkin kannalta on tulossa huikea mahdollisuus edetä omalla polullaan kohti iloa, valoa, rauhaa, rakkautta ja ykseyttä.

27.9. klo 20.00 on kaukohoito-ilta, jolloin tasapainotumme omaan keskukseemme, vahvistamme yhtyettä omaan sieluun ja omaan kokonaisuuteemme. Eheydymme monella tasolla ja siirrymme entistäkin enemmän iloon, valoon ja rakkauteen. Hoitamassa mukana arkkienkelit Gabriel ja Hope, Sandalfon, Metatron, äiti Maria ja Rafael.

30.10. klo 20.00 on kaukohoito-ilta, jonka aihe tarkentuu vielä.

Lämpimästi tervetuloa!