Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Enkeleiden ehdotuksesta kanavoin heidän ja muiden mahtavien valon auttajien kanssa kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) kaukohoidon. Kokemukset ja palautteet hoidoista ovat olleet huikeita. Hoidot puhdistavat myös erittäin syviä tasoja nostaen tiedostamatonta pintaan ja hoitaen sitä.

Ryhmässä energiat lisääntyvät ja usein on helppoa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden ja yksisarvisten hoitoa. Juuri sitä, mitä sinä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla myös siunauksia ja muita valon lahjoja.

Hoitoiltoja on ollut syksystä 2016 ja kokemukset niistä ovat olleet ihan mahtavia. Suurin osa on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeimpiin energioihin.

Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Kuitenkin aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien kanssa, korkeimmaksi parhaaksesi. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin haluat lisäksi hoitoa.

Kaukohoidon hinta on 30 euroa ja viiden peräkkäisen hinta 100 euroa.

Hoitoon ilmoittaudutaan sähköpostilla ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Voit ottaa hoidon vastaan myöhemminkin kuin hoitopäivänä kello 20.00. Voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

Hoidosta ei lähetetä jälkikäteen mitään tarkempaa kuvausta, videota tai muuta. Koska näin toimitaan, on mahdollista pitää hoitojen hinnat edullisina. Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan. Kahdella viimeisellä kerralla tosin enkelit pyysivät minua välittämään sähköpostitse yllättävän monelle viestiä ja tein tämän mielelläni. Moni on myös lähettänyt palautetta siitä, mitä näki ja koki hoidossa. Tätä on aina mukava lukea ja kuulla! Kiitos kaikille viestiä lähettäneille!

30.10. klo 20.00 on kaukohoito-ilta, jolloin keskitytään tasapainoon, kuten myös syyskuun hoidossa, mutta vieläkin syvällisemmin ja useammalla tasolla. Sitä, mikä on pois tasapainosta, hoidetaan. Voit oivaltaa elämääsi tämän hoidon aikana syvällisesti. Saat hoitoa fyysisellä, henkisellä, tunteiden ja sielun tasolla. Kaikkia tasojasi tasapainotetaan. Lisäksi sinun, sielusi ja korkeimman minän yhteyttä avataan ja voimistetaan. Ilta mahdollistaa huikeita muutoksia! Mukana ovat parantaja-enkelit arkkienkeli Rafaelin johdolla, yksisarviset ja äiti Maria. Illan isäntänä toimii arkkienkeli Metatron. Kaikki osallistujat kuljetetaan ihmeiden portin läpi. Tämä muuntaa omalta osaltaan energioita keveämmiksi ja sinun on entistäkin ihanampi ja helpompi elää elämääsi.

28.11. klo 20.00 hoidetaan kaikenlaisia runsauteen liittyviä tukoksia, malleja, arvottomuutta ja muuta, jotta kaikenlainen runsaus voi virrata esteettä. Yhtenä runsaushoidon kohteena on raha ja varallisuus ja toisena on rakkaus ja sen esteet. Syntymäoikeutemme on elää kaikenlaisessa runsaudessa, Pohjimmiltamme olemme kaikki rakkautta ja valoa! Hoidossa poistetaan rakkauden esteitä, jotta voisit oivaltaa ja kokea vieläkin syvemmän rakkauden itseesi, muihin ja kaikkeen. Illan isäntinä ovat arkkienkelit Rafael ja Samuel sekä voimakkaasti hoitavana energiana Kristusenergia. Lisäksi mukana on lukuisa joukko ylösnousseita mestareita ja muita valon auttajia. Näin voit aloittaa vuoden 2019 vieläkin korkeammissa ja kirkkaammissa energioissa.

21.12. klo 20.00 on kaukohoito-ilta, jolloin laskeudumme talvipäivänseisaukseen, jouluun ja vuoden vaihtumiseen. Joulukuussahan on enkeleiden sesonkiaika. Heitä parveilee runsaasti apunamme tässä hoidossa. Kaukohoidosta ovat vastuussa äiti Maria, Jeesus Kristus ja Kristusenergia. Sanat eivät riitä kuvaamaan tätä mahdollisuutta, joka meille suodaan. Voit myös pyytää hoitoa siihen ja niille, joille haluat. Ihmeet ovat mahdollisia. Hoito myös toimii siltana alkavan vuoden energioihin, jolloin vuoden loppu ja alkava vuosi muodostavat yhdessä sujuvan, valoisan jatkumon.

28.1.2018 klo 20.00 kaukohoidossa on mahdollisuus voimakkaaseen etenemiseen. Hoidossa hoidetaan solutasoa ja dna:ta, erityisesti vanhoja malleja ja muistoja. Näin sinun on entistä helpompi elää elämääsi ilman vanhaa painolastia ja mielen vanhentuneita malleja. Voit luottaa siihen, että kaikki hyvä ja rakkaudellinen pysyy. Oma sielusi ohjaa voimakkaasti hoitoa. Hoitajina ovat arkkienkelit Rafael ja äiti Maria, Arkkienkeli Sandalfon maadoittaa hoitoa ja hoitaa maatähtichakraamme jalkojemme alla. Lisäksi mukana on paljon yksisarvisia, lohikäärmeitä ja ylösnousseita mestareita. Serapis Bay ja El Morya auttavat purkamaan ja muuntamaan vanhaa, jotta uudelle ja säteilevälle tulevaisuudelle ja unelmien toteutumiselle olisi tilaa. Hoidossa hoidetaan myös vastustusta, joka pitää sinut erillään unelmistasi. Ihan huikea paketti taas kerran, joka vuoden alussa auttaa luomaan alkaneesta vuodesta parhaan mahdollisen.

28.2.2018 klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään työhön, runsauteen ja tasapainoon kaikilla elämän alueilla. Teetkö liikaa töitä – tai tunnistatko muuten epätasapainoa työn, vapaa-ajan, perheen tai jonkun muun alueen kanssa? Nyt on mahdollisuus oivaltaa oppiläksyjä ja vanhoja malleja, jotka pitävät kiinni vanhassa ja muuntaa niitä yhdessä yksisarvisten, kultaisen Kristusenergian sekä ylösnousemusenergian avulla. Mukana hoitamassa ovat erityisesti tulilohikäärmeet, arkkienkelit Metatron ja moni muu. Myös uusi sali, joka on päivitetty Armon ja Anteeksiannon salista vieläkin korkeammalle on käytössä ja kaikkien hoitoon osallistuvien sielunsopimuksia käsitellään siellä Sanat Kumaran toimiessa puheenjohtajana. DNA:ta päivitetään ja kristallikehoa (uuden ajan ylösnousemuskeho) aktivoidaan ja kristallisoidaan. Ihan huikea tilaisuus edetä omalla elämänpolullaan oivallusten, ilon ja valon kautta!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!