Maalauskurssit

Maalauskursseilla on hauskaa! Tämä on yleisin palaute kursseista. Toinen on, etten olisi ikinä uskonut, mitä maalaan! Lisää palautteita on sivun alalaidassa.

Kurssilla luot tai vahvistat yhteyttäsi valon enkeleihin, sekä huikeisiin ylösnousseisiin mestareihin. Saat myös oman maalausenkelin, joka auttaa sinua jatkossa aina kun maalaat. Oma sielusi ohjaa myös voimakkaasti maalausta, joten sinun on ihanaa ja turvallista heittäytyä värien ja muotojen maailmaan. Arkkienkeli Mikael puolestaan huolehtii siitä, että jokainen kurssilainen keskittyy maalaamaan omia töitään.

Intuitiivisesti maalaat voimaannuttavia kuvia, jotka vievät sinua itseesi ja auttavat tekemään unelmistasi totta. Se, mihin keskityt, lisääntyy. Mikä olisikaan parempi keino muokata alitajuntaansa kohti unelmiasi kuin yhdessä enkeleiden kanssa maalattu voimakuva?

Aiempaa maalauskokemusta tai yhteyttä enkeleihin sinulla ei tarvitse olla. Halu uskaltautua maalaamaan riittää.

Kurssien kesto on 2 päivää. Mukaan tarvitset omat tarvikkeet ja eväät. Tarvikkeista keskustelen mielellään kanssasi ennen kurssia ja saat myös sähköpostitse tarvikelistan. Kurssilla jaan jatkotyöskentelyä varten myös kirjallisen materiaalin.

Kurssilla maalataan molempina aamu- ja iltapäivinä. Välissä on lounastauko. Sinulla voi olla jo näkemys, mitä haluat maalata ja montaako työtä. Jos näin, toimi sen mukaan.  Muuten kurssilla maalataan yleensä yhteensä neljää taulua.

Saman kurssin kertaajat pääsevät kurssille puoleen hintaan.

Ensimmäistä kertaa julkaisen nyt kurssipalautteita marraskuussa 2018. Olen tätä pitkään pohtinut, sillä saamani palautteet ovat olleet aivan ihania. Useat ihmiset myös tulevat kertaamaan aina uudelleen ja uudelleen. Tämäkin kertoo siitä, että kahden päivän maalausmatka on aina uudestaankin ihana tapa suoda itselleen tilaa ja aikaa. Tuntuu hyvältä tämä uusi toimintatapa jakaa palautteeet näkyviin. Toivottavasti tämä innostaa uusia maalareita kursseille! Soili oli kertaajana jo toista kertaa eli kolmannella Maalaa Enkeleiden kanssa kurssilla peräkkäin. Katrinakin oli kertaamassa eli oli mukana jo aiemmalla kurssilla. Toivon näiden tietoja rohkaisevan sinuakin, rakas lukija uskaltautumaan mukaan maalaamaan!

Sydämelliset kiitokset Soili ja Katrina Maalaa Enkeleiden kanssa -kurssipalautteista!

Soilin kurssipalaute:
Kiitos ihanasta maalauskurssista. Meditointi yhdessä viritti todella keksittyneeseen ja intensiiviseen tunnelmaan, jossa oli helppo kuunnella omaa sisäistä ääntään ja antaa oman todellisen itsensä ilmentyä pensselin välitylsellä kankaalle. Mitään alkuajatusta siitä, mitä tai miten aikoo maalata, ei tarvittu. Maalaus alkoi muodostua sitä mukaa kun kuljetti pensseliä ja valitsi värejä. Huikean voimakas energinen kokemus! En koskaan aikaisemmin ole maalannut tämänkaltaisia kuvia. Olen itse tuotokseen itodella tyytyväinen, sillä se ilmentää todellistä minuuttani.

Katrinan palaute maalauskurssista:
Tämä oli sekä maalaamisen osalta että meditaatioissa mukavan
yllätyksellinen kurssi, kuten edelliselläkin kerralla. Tarpeen
mukainen maalausohjaus”hoiti” maalaamista ja lisäksi apuna oli Valon
olentoja tukemassa taiteilijoita monillakin olemassaolon ja olemuksen
tasoilla. Tätä voi pitää jo hyvin monipuolisena kurssiantina.
Kurssilla ei välttämättä toteudu ihan se mitä oli etukäteen
ajatellut, mutta tämän tyyppisissä tilanteissa se on positiivista.

Olen jälleen kerran iloisesti hämmästynyt ja kiitollinen, että
kohdalleni osui mahdollisuus tähän(kin) askeleeseen omalla polullani
tässä elämässä. Suosittelen lämpimästi Sannin maalauskursseja!

Tervetuloa voimaantumaan ja luomaan unelmiasi todeksi!