Maalauskurssit

Edessä kuvataiteilija Katja Kouvalainen Intuitiivisen maalaamisen ohjaajakoulutuksessa.

Uskaltaudu intuition ihmeelliseen maailmaan maalauskurssilla!

Intuitiivisen maalaamisen peruskurssilla heittäydytään maalaamaan ja luomaan ja näin avataan luovuutta ja heittäytymistä sekä uskallusta muuallakin elämässä. Yhteinen meditaatio ennen maalaamista johdattelee intuition kuiskeeseen.

Tätä kurssia voi luonnehtia seikkailukurssiksi, jonka alussa ei tiedä, minne matka kuljettaa. Kurssi avaa ja voimistaa intuitiota. Aiempaa maalauskokemusta tai muitakaan ennakkotaitoja ei tarvita, rohkeasti mukaan vain!

Kurssin kesto on 2 päivää. Maalaat omilla tarvikkeilla. Aloitamme molempina päivinä kello 10, lauantaina lopetamme, kun olemme valmiit, noin 15.30. Tarvikkeista keskustelen mielellään kanssasi ennen kurssia ja saat myös sähköpostitse tarvikelistan. Jatkotyöskentelyä varten saat sähköpostitse kirjallisen materiaalin.

Kurssilla maalataan molempina aamu- ja iltapäivinä. Välissä on lounastauko. Sinulla voi olla jo näkemys, mitä haluat maalata ja montaako työtä. Jos näin, toimi sen mukaan. Muuten kurssilla maalataan yleensä yhteensä neljää taulua.

Kurssi osa myös osa Intuitiviisen maalaamisen koulutusohjelmaa. Siitä voit lukea lisää http://valonvoimaa.fi/intuitiivisen-maalaamisen-koulutus/.

Maalaa Enkeleiden kanssa kurssilla luot tai vahvistat yhteyttäsi valon enkeleihin, sekä huikeisiin ylösnousseisiin mestareihin. Saat myös oman maalausenkelin, joka auttaa sinua jatkossa aina kun maalaat. Oma sielusi ohjaa myös voimakkaasti maalausta, joten sinun on ihanaa ja turvallista heittäytyä värien ja muotojen maailmaan. Arkkienkeli Mikael puolestaan huolehtii siitä, että jokainen kurssilainen keskittyy maalaamaan omia töitään.

Intuitiivisesti maalaat voimaannuttavia kuvia, jotka vievät sinua itseesi ja auttavat tekemään unelmistasi totta. Se, mihin keskityt, lisääntyy. Mikä olisikaan parempi keino muokata alitajuntaansa kohti unelmiasi kuin yhdessä enkeleiden kanssa maalattu voimakuva?

Aiempaa maalauskokemusta tai yhteyttä enkeleihin sinulla ei tarvitse olla. Halu uskaltautua maalaamaan riittää.

Kurssien kesto on 2 päivää. Mukaan tarvitset omat tarvikkeet ja eväät. Tarvikkeista keskustelen mielellään kanssasi ennen kurssia ja saat myös sähköpostitse tarvikelistan. Jatkotyöskentelyä varten saat sähköpostitse kirjallisen materiaalin.

Kurssilla maalataan molempina aamu- ja iltapäivinä. Välissä on lounastauko. Sinulla voi olla jo näkemys, mitä haluat maalata ja montaako työtä. Jos näin, toimi sen mukaan.  Muuten kurssilla maalataan yleensä yhteensä neljää taulua.

Pidän myös yksityismaalauskursseja, kysy niistä lisää!

Sydämelliset kiitokset Maalaa enkeleiden kanssa kurssin kurssipalautteista! Julkaisen niitä, joskos ne rohkaisisivat sinuakin uskaltautumaan mukaan maalaamaan!

Pauliinan kurssipalaute:
Kiitos Sanni kurssista. On vaikeaa pukea sanoiksi sitä mitä kurssilla kokee. Kaksipäiväinen kurssi ei kestä ainoastaan yhdessä viettämäämme aikaa vaan ulottuu myös päivien välille. Yhdessä Sannin luomassa energian tilassa on uskomatonta maalata. Aivan eri asia kuin maalata yksin.

Sanni luo ihanan tilan ja meditaatiot johdattelee itsensä ja maalaamisen äärelle. Aika kuluu kuin siivillä hyvässä ja turvallisessa seurassa. Olen kahden maalaus kurssin aikana kehittynyt niin maalaajana kuin ihmisenä, kiitos Sannin. En malta odottaa seuraavaa maalaus kurssia. Koen myös, että kurssi on tietynlainen matka syvälle itseen jonne pääsen sukeltamaan maalaamisen avulla.

Pauliina

Susannan kurssipalaute:
Hei!
Kurssilla oli syvällinen vaikutus. Sain rohkeutta maalaamiseen niin, että uskallan heittäytyä ilman, että miettisin lopputulosta. Nautin joka hetkestä ja annan vaan mennä! Tapahtui myös syvällisempää puhdistumista ja se jatkuu vieläkin, seuraavana päivänä kurssin loppumisesta. Tunnen, että olen jollain lailla myös erilaisissa energioissa, kun kurssille tullessa.

Suosittelen! Kiitos! T.Susanna

Tuijan kurssipalaute:
Hei Sanni!
Kiitos taas! Kurssisi ovat niin kauniita ja kohottavia: saa todella kokea ilon ja valon voiman – sen huikean energian, jossa olla ja jonka saa vielä lähtiessä mukaansa.

Ihanaa syksynjatkoa! t. Tuija

Katjan kurssipalaute:
Kurssilla oli lämminhenkinen, välittävä ja taianomainen ilmapiiri. Sanni olet ohjaajana inspiroiva ja heittäytymiseen ja oman intuition kuulemiseen kannustava. Kiitos paljon, voin
lämpimästi suositella kaikille maalauksesta kiinnostuneille!
Terv. Katja

Soilin kurssipalaute:
Kiitos ihanasta maalauskurssista. Meditointi yhdessä viritti todella keksittyneeseen ja intensiiviseen tunnelmaan, jossa oli helppo kuunnella omaa sisäistä ääntään ja antaa oman todellisen itsensä ilmentyä pensselin välitylsellä kankaalle. Mitään alkuajatusta siitä, mitä tai miten aikoo maalata, ei tarvittu. Maalaus alkoi muodostua sitä mukaa kun kuljetti pensseliä ja valitsi värejä. Huikean voimakas energinen kokemus! En koskaan aikaisemmin ole maalannut tämänkaltaisia kuvia. Olen itse tuotokseen itodella tyytyväinen, sillä se ilmentää todellistä minuuttani.