Maalauskurssit

elamanpolku_300Maalauskursseilla luot tai vahvistat yhteyttäsi valon enkeleihin, sekä huikeisiin ylösnousseisiin mestareihin. Saat myös oman maalausenkelin, joka auttaa sinua aina kun maalaat. Oma sielusi ohjaa myös voimakkaasti maalausta, joten sinun on ihanaa ja turvallista heittäytyä värien ja muotojen maailmaan. Arkkienkeli Mikael puolestaan huolehtii siitä, että jokainen kurssilainen keskittyy maalaamaan omia töitään.

Intuitiivisesti maalaat voimaannuttavia kuvia, jotka vievät sinua itseesi ja auttavat tekemään unelmistasi totta. Se, mihin keskityt, lisääntyy. Mikä olisikaan parempi keino muokata alitajuntaansa kohti unelmiasi kuin yhdessä enkeleiden kanssa maalattu voimakuva?

Aiempaa maalauskokemusta tai yhteyttä enkeleihin sinulla ei tarvitse olla. Halu uskaltautua maalaamaan riittää.

Kurssien kesto on 2 päivää. Mukaan tarvitset omat tarvikkeet ja eväät. Tarvikkeista keskustelen mielellään kanssasi ennen kurssia ja saat myös  halutessasi sähköpostitse tarvikelistan.

Kurssilla maalataan molempina aamu- ja iltapäivinä. Välissä on lounastauko. Sinulla voi olla jo näkemys, mitä haluat maalata ja montaako työtä. Jos näin, toimi sen mukaan.  Muuten kurssilla maalataan yleensä yhteensä neljää taulua.

Saman kurssin kertaajat pääsevät kurssille puoleen hintaan.

Tervetuloa voimaantumaan ja luomaan unelmiasi todeksi!