Enkelit ystävinä -kirjani

Kirjoittaessani kolmannen enkelikirjani Enkelit ystävinä – miten otat vastaan rakkauden viimeistä kappaletta näin voimakkaan näyn:

“Näen näyn, että tämä kirja ei olekaan pelkästään itsenäinen enkelikirja, vaan että tästä ja kahdesta aiemmasta  kirjastani Enkeleiden matkassa (2018) ja Enkelit arjessa (2019) muotoutuu enkelitriologia! Ennen tätä huikeaa kokemusta en sitä ollut ajatellut.” Enkeleiden seurassa ihanat yllätykset ovat arkipäivää – lämpimästi tervetuloa ystävyyteen näiden huikeiden valo-olentojen sekä koko valon maailman kanssa toivottaa Sanni

Kirja ilmestyy 8.2.2020 Minä Olen messuilla.

Enkelit ystävinä on Sanni Nevalaisen enkelitrilogian itsenäinen päätösosa. Teos kiteyttää enkelten, lohikäärmeiden ja muiden valon auttajien kanssa elämisen tärkeimmät periaatteet ja auttaa luomaan rakkaudellisen ja toimivan yhteyden heihin.

Teoksen monet harjoitukset opastavat sinua pyytämään apua enkeleiltä ja tunnistamaan oman totuutesi muiden äänien joukosta – elämään tietoisena, rakkaudellisena ja aitona itsenäsi. Enkeliyhtey- den avaamisessa ja voimistamisessa sinua tukevat Sannin sekä hänen enkelikoululaistensa kokemukset elämästä enkelten kanssa.

Tuokoon tämä kirja sinulle elämänpolullasi toivoa, voimaa, erottelukykyä ja halua elää omaa elämääsi ilossa, valossa ja rakkaudessa.

SANNI NEVALAINEN on KTM, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. Viisas Elämä on julkaissut hä- neltä kirjat Enkeleiden matkassa ja Enkelit arjessa, Tie runsauteen -meditaatioäänitteen, Rakkauden polulla -muistikirjan sekä Intuitiokortit. Enkelikoulua Sanni on pitänyt yli 12 vuotta.

Kirjaa täydentävät loistavasti meditaatio-tallenteet Syvärentoutus Kiitos-meditaatioTie Runsauteen enkelimeditaatiot, Enkelitrilogian ensimmäinen itsenäinen osa Enkeleiden matkassa sekä toinen osa Enkelit arjessa, muistikirjani Rakkauden polulla sekä iki-ihanat Intuitio-kortit.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: