Enkelit ystävinä -kirjani

Kirjoittaessani kolmannen enkelikirjani Enkelit ystävinä – miten otat vastaan rakkauden viimeistä kappaletta näin voimakkaan näyn:

“Näen näyn, että tämä kirja ei olekaan pelkästään itsenäinen enkelikirja, vaan että tästä ja kahdesta aiemmasta kirjastani Enkeleiden matkassa (2018) ja Enkelit arjessa (2019) muotoutuu enkelitrilogia! Ennen tätä huikeaa kokemusta en sitä ollut ajatellut.” Enkeleiden seurassa ihanat yllätykset ovat arkipäivää – lämpimästi tervetuloa ystävyyteen näiden huikeiden valo-olentojen sekä koko valon maailman kanssa toivottaa Sanni

Kirja ilmestyi 8.2.2020 Minä Olen messuilla ja sen myynti on ollut loistavaa! Toivottavasti sinäkin ostat omasi ja koko trilogian!

Enkelit ystävinä on Sanni Nevalaisen enkelitrilogian itsenäinen päätösosa. Teos kiteyttää enkelten, lohikäärmeiden ja muiden valon auttajien kanssa elämisen tärkeimmät periaatteet ja auttaa luomaan rakkaudellisen ja toimivan yhteyden heihin.

Teoksen monet harjoitukset opastavat sinua pyytämään apua enkeleiltä ja tunnistamaan oman totuutesi muiden äänien joukosta – elämään tietoisena, rakkaudellisena ja aitona itsenäsi. Enkeliyhtey- den avaamisessa ja voimistamisessa sinua tukevat Sannin sekä hänen enkelikoululaistensa kokemukset elämästä enkelten kanssa.

Tuokoon tämä kirja sinulle elämänpolullasi toivoa, voimaa, erottelukykyä ja halua elää omaa elämääsi ilossa, valossa ja rakkaudessa.

SANNI NEVALAINEN on KTM, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. Viisas Elämä on julkaissut hä- neltä kirjat Enkeleiden matkassa ja Enkelit arjessa, Tie runsauteen -meditaatioäänitteen, Rakkauden polulla -muistikirjan sekä Intuitiokortit. Enkelikoulua Sanni on pitänyt yli 12 vuotta.

Palaute Enkelitrilogian jokaisesta osasta on ollut aivan loistokasta ja ihanaa! Sydämelliset kiitokset niitä lähettäneille! Alla palautteita luettavaksesi kirjaa Enkelit ystävinä koskien:

Helenan palaute:
Hei Sanni, onpa Seesteisen ja Hyvän Mielen tuova kirja, kirjasi Enkelit ystävinä! Mukava ottaa kirja käteen ja lueskella sitä eri kohdista. Kaunis. Kiitos tästäkin! Kun otan kirjan käteen niin minulle tulee rauhallinen olo ja tunne, että kirjaan on kanavoitu syvä henkien rauha ja rakkaus. Se kutsuu rauhoittumaan ja pysähtymään äärelleen. Otan itselleni pysähtymis- ja rentoutumishetken, saan yhteyden itseen ja sanattomaan toimintaan.

Pidän kirjaa meditaatiotuolini vieressä niin siitä se on kiva ottaa käteen ja virittäytyä kulloinkin minulle sopiviin sfääreihin. Kiitos!

Julian palaute:
Luen Enkelit ystävinä kirjaasi. Tekstisi on jälleen kaunista, soljuvaa ja viisasta. Ja rakkauden näkökulma on juuri sitä, mitä allekirjoitan joka solullani. Halusin vaan jakaa, että se on todella ihastuttava. Onnittelut vielä kerran onnistuneesta teoksesta! Julia

Liisan palaute:
Enkelit ystävinä on ihana ja rakkaudellinen kirja!! Kiitos Sanni ja Enkelit! Rakkaudella Liisa

Pirkon palaute:
Kirjaa Enkelit ystävinä ei voinut laskea käsistään, siinä on niin paljon asiaa monessa kerroksessa. Mielenkiintoinen ja upea kirja, joka avasi paljon asioita. Suosittelen kirjaa kaikille! Kiittäen Pirkko

Toivottavasti ostat pian omasi, jos joku trilogian osa puuttuu, sillä kirjat voimistavat toisiaan. Alla suora lainaus kirjasta:

Enkelit ystävinä kirjan Sivulla 159 arkkienkeli Gabriel viestii näin:
Jokainen kirja on ainutlaatuinen kokonaisuus ja se on tarkoituskin, että kirjoja voi lukea vain jonkun osan tai kaikki yhdessä. Kuitenkin jos lukee kaikki kolme, energiat ja kaikki muukin ikäänkuin kumuloituu. Koska enkelikirja on vahva energeettinen työkalu, joillekin voi jopa riittää se, että kirjat ovat yöpöydällä ja sitä kautta avaavat enkeliyhteyttä. Toki ystävyyteen enkeleiden kanssa kuuluu myös säännöllinen yhteydenpito, kuten ihmisystävienkin kanssa.

Toivomme enkelitrilogian ja Sannin rohkeuden tulla näkyväksi näissä asioissa avaavan sinua, rakas lukija meille, ilolle, valolle ja rakkaudelle. Ennen kaikkea toivomme, että uskallat olla se valo, joka sinä oikeasti olet. Sydämelliset kiitokset Sanni, kaikki muut kirjaan osallistuneet ja lukija yhteisistä hetkistämme! Rakkaudella arkkienkeli Gabriel

Kiitollisena, ihania lukuhetkiä toivottaen, palautteista kiittäen ja sydän pullollaan rakkautta Sanni

Kirjaa täydentävät loistavasti Enkelitrilogian ensimmäinen itsenäinen osa Enkeleiden matkassa, toinen Enkelit arjessa ja

upeat Ilon ja Intuitio-korttimme.
Suosittelen myös meditaationi ja enkelimeditaationi.

Kurssit ja retriitit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: