Intuitiivisen maalaamisen koulutus

Sisälläni on kypsynyt vuosia toive: saada opettaa laajasti intuitiivista maalaamista. Intuitio-korttien tekeminen, lukuisat näyttelyt ja vuosien maalaaminen intuitiivisesti sekä valon maailman auttajien kanssa ovat johdattanut tähän. Olen pitänut vuosia Maalaa enkeleiden kanssa kursseja ja jatkokursseja, Omaan voimaan maalauskursseja ja monia muita intuitiivisen maalaamisen kursseja. Minulta on paljon kyselty ohjaajakoulutusta tähän. Nyt on aika kokonaiselle koulutusohjelmalle, johon kuuluu myös ohjaajakoulutus.

Sydämeni riemuitsee kovasti tästä kokonaisuudesta! Loin koulutusohjelman tammikuussa 2020 ja ensimmäisen Ohjaajakoulutettava valmistui yksityisopetuksesta huhtikuussa. Sydämelliset onnittelut ja lämpimästi tervetuloa seuraavat oppilaat ja ohjaajakoulutettavat!

Koulutuksen jokaisella tasolla käytetään aktiivisesti  Intuitio-kortteja johdattelemaan intuition maailmaan.

Koulutusohjelma koostuu kolmesta tasosta:

  1. Perustasolla opetellaan intuitiivisen maalaamisen perusteet. Kursseja tähän ovat esimerkiksi: Maalaa enkeleiden kanssa kurssi, Omaan Voimaan maalauskurssit sekä uutuutena Intuitiivisen maalaamisen peruskurssi. Myös perustason yksityiskurssit ovat mahdollisia.
  2. Toisella tasolla eli jatkotasolla syvennetään intuitiivista maalaamista ja intuitiivisuutta. Kursseja tähän ovat mm. Maalaa enkeleiden kanssa jatkokurssit sekä Intuitiivisen maalaamisen jatkokurssit. Jatkotaso voi olla myös yksityiskurssi.
  3. Kolmas taso jakaantuu kahteen itsenäiseen kokonaisuuteen.
    3A on näyttelyn pitämisen taso. Tämä taso ei ole edellytyksenä 3B:lle.
    3B on ohjaajakoulutustaso. Ohjaajaksi aikovalla on jo huomattava kokemus maalaamisesta sekä sydän palo tähän. Intuition käyttäminen elämässä on arkipäivää. Ohjaajakoulutukseen hakeudutaan sydämen kutsuun vastaten: “Rakkaus ja intuitio johdattavat elämääni ja haluan jakaa tätä myös muille maalaamisen yms. keinoin.” Kolmannelle tasolle soveltuvuus sekä 3A:lle että 3B:lle kuulostellaan ja jutellaan yhdessä. Koska on valmis tähän, mitä toivoo tältä sekä miten koulutus toteutetaan jokaisen kohdalla. 3B:ssä yleistä on tulla opettajaharjoittelijaksi jollekin perustason kurssille, mutta muitakin vaihtoehtoja on. Koulutukseen halukkaat, ottakaa vapaasti yhteyttä niin jutellaan tästä lisää!

Sydämen riemusta ja ilosta Sanni

Kurssit ja aikataulut:
Maalaa enkeleiden kanssa kurssit
Aarrekarttatyöpaja enkeleiden kanssa
Elämäntehtävä ja sielunsuunnitelma
Rakkauskurssi enkeleiden kanssa
Regression kautta uuden luomiseen kurssit
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: