Intuitiivisen maalaamisen koulutus

Sisälläni on kypsynyt vuosia toive: saada opettaa laajasti intuitiivista maalaamista. Intuitio- ja Ilon korttien tekeminen, lukuisat näyttelyt ja vuosien maalaaminen intuitiivisesti sekä valon maailman auttajien kanssa ovat johdattanut tähän. Olen pitänut vuosia Maalaa enkeleiden kanssa kursseja ja jatkokursseja, Omaan voimaan maalauskursseja ja monia muita intuitiivisen maalaamisen kursseja. Minulta on paljon kyselty ohjaajakoulutusta tähän. Nyt on aika kokonaiselle koulutusohjelmalle, johon kuuluu myös ohjaajakoulutus.

Sydämeni riemuitsee kovasti tästä kokonaisuudesta! Loin koulutusohjelman tammikuussa 2020 ja ensimmäiset  kaksi Ohjaajakoulutettavaa valmistuivat yksityisopetuksesta samana vuonna. Kolmas valmistui kesällä 2021. Lämpimästi tervetuloa seuraavat oppilaat ja ohjaajakoulutettavat!

Koulutuksen jokaisella tasolla käytetään aktiivisesti  Intuitio ja Ilon-kortteja johdattelemaan intuition maailmaan.

Koulutusohjelma koostuu kolmesta tasosta:

  1. Perustasolla opetellaan intuitiivisen maalaamisen perusteet. Kursseja tähän ovat esimerkiksi: Intuitiivisen maalaamisen peruskurssi, Maalaa enkeleiden kanssa kurssi ja Omaan Voimaan maalauskurssit. Myös perustason yksityiskurssit ovat mahdollisia.
  2. Toisella tasolla eli jatkotasolla syvennetään intuitiivista maalaamista ja intuitiivisuutta.
  3. Kolmas taso on ohjaajakoulutustaso. Ohjaajaksi aikovalla on jo huomattava kokemus maalaamisesta sekä sydän palo tähän. Intuition käyttäminen elämässä on arkipäivää. Ohjaajakoulutukseen hakeudutaan sydämen kutsuun vastaten: “Rakkaus ja intuitio johdattavat elämääni ja haluan jakaa tätä myös muille maalaamisen yms. keinoin.” Koulutukseen halukkaat, ottakaa vapaasti yhteyttä niin jutellaan tästä lisää! Sitova ilmoittautumismaksu ohjaajakoulutukseen 150 e (katso kurssien varausehdot), loppumaksut sovitaan yhdessä.

Sydämen riemusta ja ilosta Sanni

Kurssit ja aikataulut:
Maalaa enkeleiden kanssa kurssit
Aarrekarttatyöpaja enkeleiden kanssa
Elämäntehtävä ja sielunsuunnitelma
Rakkauskurssi enkeleiden kanssa
Regression kautta uuden luomiseen kurssit
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: