Enkeleiden matkassa kirjani

Esikoisteostani Enkeleiden matkassa – miten etenet omalla enkelipolullasi kirjoitin seitsemän vuotta. Sydämessäni on suuri ilo ja riemu, sillä kirja on huippusuosittu. Ja tästä myydään uutta painosta!

Toinen kirjani on Enkelit arjessa ja kolmas Enkelit ystävinä.

Koe enkeleiden valon ja rauhan  maailma.

Ekonomi ja entinen kilpapurjehtija Sanni Nevalainen kertoo kirjassaan koskettavasti siitä, miten elämä kuljetti hänet enkeleiden pariin. Kirja on samalla myös kattava matkaopas enkeleiden maailmaan.

Enkeleiden matkassa kertoo keitä ja mitä enkelit ovat ja miten enkelin tunnistaa. Kirjan sivuilla esittäytyvät muun muassa jokaisen oma suojelusenkeli, Äiti Maa, arkkienkelit sekä muut valo-olennot ja energiat. Kirja paneutuu enkeleiden tehtäviin ja siihen, miten ja millaista apua heiltä voi pyytää.

Kirjaan sisältyy runsaasti selkeitä harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä enkeleihin. Harjoitusten avulla löydät lisää iloa, tasapainoa ja rakkautta jokapäiväiseen elämään ja teet elämäsi matkan omaan itseesi.

Sanni Nevalainen on Kauppatieteiden maisteri, Suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. Enkelikoulua hän on pitänyt yli kymmenen vuotta. Sanni myös maalaa sydämen ja sielun maisemia, joilla inspiroi ja tuo iloa yhdessä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa.

Kirjan kansikuva on oma maalaukseni. Kuvasta voi huomioida hahmon sydämen, jossa kiertää ja laajenee energia kahdeksikon eli ikuisuuden  merkin muotoisesti.

Kirjaa täydentävät loistavasti
upeat Ilon ja Intuitio-korttimme.
Suosittelen myös meditaationi ja enkelimeditaationi.

Palaute kirjasta on ollut huikeaa! Tässä kaksi palautetta kirjasta:

Kurssit ja retriitit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: