Kirjani Enkeleiden matkassa

Esikoisteostani Enkeleiden matkassa – miten etenet omalla enkelipolullasi kirjoitin seitsemän vuotta. Sydämessäni on suuri ilo ja riemu, sillä kirjasta  myydään jo uutta painosta!

Kirjoittaessani kolmannen kirjani Enkelit ystävinä  viimeistä kappaletta näin näyn, että tuo kirja on Enkelitrilogian itsenäinen päätösosa. Niinpä tästä kirjasta tuli Enkelitrilogian itsenäinen ensimmäinen osa ja toisesta kirjasta Enkelit arjessa trilogian itsenäinen toinen osa.

Koe enkeleiden valon ja rauhan  maailma.

Ekonomi ja entinen kilpapurjehtija Sanni Nevalainen kertoo kirjassaan koskettavasti siitä, miten elämä kuljetti hänet enkeleiden pariin. Kirja on samalla myös kattava matkaopas enkeleiden maailmaan.

Enkeleiden matkassa kertoo keitä ja mitä enkelit ovat ja miten enkelin tunnistaa. Kirjan sivuilla esittäytyvät muun muassa jokaisen oma suojelusenkeli, Äiti Maa, arkkienkelit sekä muut valo-olennot ja energiat. Kirja paneutuu enkeleiden tehtäviin ja siihen, miten ja millaista apua heiltä voi pyytää.

Kirjaan sisältyy runsaasti selkeitä harjoituksia, jotka avaavat ja voimistavat yhteyttä enkeleihin. Harjoitusten avulla löydät lisää iloa, tasapainoa ja rakkautta jokapäiväiseen elämään ja teet elämäsi matkan omaan itseesi.

Sanni Nevalainen on Kauppatieteiden maisteri, Suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. Enkelikoulua hän on pitänyt yli kymmenen vuotta. Sanni myös maalaa sydämen ja sielun maisemia, joilla inspiroi ja tuo iloa yhdessä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa.

Kirjan kansikuva on oma maalaukseni. Kuvasta voi huomioida hahmon sydämen, jossa kiertää ja laajenee energia kahdeksikon eli ikuisuuden  merkin muotoisesti.

Kirjaa täydentävät loistavasti Enkelitrilogian toinen itsenäinen osa Enkelit arjessa, kolmas osa Enkelit ystävinä, muistikirjani Rakkauden polulla sekä Ilon ja Intuitio-kortit.

Suosittelen myös meditaatioitani: Ilon meditaatio, Oma Voima ja Elämänpolku ja Syvärentoutus Kiitos -meditaatio sekä
Enkelimeditaatioitani:
Enkelimeditaatio Rakkaus,  Tie Runsauteen meditaatio sekä Enkelimediaatio Paranemista.

Palaute kirjasta on ollut huikeaa! Tässä kaksi palautetta kirjasta:

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: