Harjoituksia

Yhteys enkeleihin ja muiden valon auttajiin voimistuu säännöllisellä harjoittelulla. Kirjani Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa, Enkelit ystävinä, muistikirjani Rakkauden polulla sekä Ilon ja Intuitio-kortit johdattelevat sinua näihin upeisiin, korkeisiin ja puhtaisiin energioihin.

Viisas Elämä verkkokaupassa https://kauppa.viisaselama.fi/ ovat myynnissä meditaatiotani. Enkelimeditaatio Rakkaus, Enkelimeditaatio Paraneminen, Syvärentoutus Kiitos-meditaatio ja Meditaatio-tallenne Tie Runsauteen.

Enkelimeditaatio iloksesi tuomaan tasapainoa ja rakkautta: https://www.facebook.com/501491943288336/videos/2910144575881533

Alta pääset katsomaan kevätpäiväntasauksena 2020 tekemäni videon, jossa enkelimeditaatio tähän kevääseen. Voit toistaa videoita aina kun siltä tuntuu.

Enkelimeditaatio kevätpäiväntasauksen voimallisissa energioissa.

On ihanaa pitää huolta energiakentästään, pysyä omassa voimassaan ja olla oma itsensä, riippumatta siitä, mitä ulkopuolellasi tapahtuu. Tässä meditaatiossa jaan työkaluja tähän.Voit myös ostaa Enkelimeditaatio Paranemisen, Tie Runsauteen meditaatiot (sisältää puoli tuntia irtipäästämistä enkeleiden kanssa ja puoli tuntia runsauden vastaanottamista) sekä Syvärentoutus Kiitos- meditaation Viisas Elämä verkkokaupasta. Videot löytyvät myös äänikirjapalveluista. Upeita ja tehokkaita kuunteluhetkiä sekä viisaita päätöksiä kevääseen! Pidetään huolta itsestämme ja läheisistä ja valitaan rakkaus. Joka hetki, aina uudestaan ja uudestaan!Lämpimästi tervetuloa myös maaliskuun maksullisen kaukohoitoon 26.3. kello 20.00. Lisätiedot www.valonvoimaa.fi.Lämmöllä Sanni

Julkaissut Valon Voima & Ilo Perjantaina 20. maaliskuuta 2020

Tässä kevään 2019 Enkelihoitajakoulutuksen aloitusmeditaatiota ja aktivointeja. Lämpimästi tervetuloa!

Meditaatio enkeleiden maaailmaan, Enkelihoitajakoulutuksen ensimmäinen harjoitus, Sanni Nevalainen

Julkaissut Valon Voima & Ilo Lauantaina 9. maaliskuuta 2019

Alla on sinulle linkki helmikuun 2019 kuukausittaiseen kaukohoitoon, jotta pääset aistimaan energioita. Tämä video toimii mainiosti toistettuna useastikin valmistellen sinut yhteyteen valon maailman kanssa. Videossa maadoitutaan eli haetaan voimakas maayhteys, avataan energiat ylös kosmokseen ja tehdään täydellinen valon suojaus arkkienkeli Mikaelin kanssa. Tämän jälkeen voit seurata omaa intuitiotasi ja pyytää enkeleiltä, mihin toivot apua.

Olet tervetullut kurssille tai kaukohoitoon voimistamaan ja avaamaan yhteyttäsi lisää!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: