Ilon kortit

Ilon kortit tilattavissa!

Intuitio-kortit oli saatu kolme ja puoli vuotta sitten painoon. Minä, Sanni Nevalainen, ajattelin nyt koittavan ihanan loma-ajan, jolloin olisi aikaa ihan toisenlaisille asioille. Henkimaailmalla oli kuitenkin toisenlainen suunnitelma. Minulle viestittiin selkeästi, että on aika aloittaa seuraavan pakan maalaaminen, työnimeltään Intuition voimakortit. Yhdessä Intuitio-kortit ja itsenäiset jatkokortit muodostaisivat tasapainoisen ja voimaannuttavan kokonaisuuden. Tuumasta toimeen! Uusista korteista tuli Ilon kortit, joita yhdessä ideoitiin Katjan ja Sannin toimesta ja joiden ideaa kirkastettiin porealtaan kuplivassa keveydessä. Nyt ne ovat tilattavissa. Olen niin kiitollinen ja iloinen tästä! Voit ostaa kortteja kauttani, myös omistuskirjoituksella.

Ilon kortit tuovat elämääsi keveyttä ja myönteisyyttä. Ne muistuttavat elämän positiivisesta puolesta ja siitä, että ilo voi olla syvästi parantavaa ja muuttavaa voimaa.
Elämme ajassa, jossa tarvitaan enemmän positiivisuutta, valoa ja iloa maailmaan. Se lisää parantavaa energiaa maailmassa. Suuri muutos parempaan ei tapahdu murehtimisen ja toivottomuuden kautta, vaan ilosta ja inspiraatiosta, rakkaudesta. Ilo on syntymäoikeutesi.
Katja Frangen ja Sanni Nevalaisen yhteistyössä syntyneet Ilon kortit ovat jo heidän toinen yhteistyö huippusuosittujen Intuitiokorttien jälkeen.

Sanni Nevalainen on KTM, Suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. Viisas Elämä on julkaissut häneltä muun muassa enkelitrilogian Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä. Katja Frange on kirjailija, henkinen valmentaja, näkijä ja taiteilija. Intuitiolla ja Kuunsilta -kirjojen sekä Naisen Voimapakan myötä hänet tunnetaan etenkin intuitiivisen elämän sanansaattajana ja feminiinisen tietoisuuden avaajana.

Kortteja voit käyttää Intuitio-korttien kanssa yhdessä niin, että molemmat pakat sekoitetaan yhteen. Näin kortteja on 88 kappaletta.

Kortteja täydentävät loistavasti meditaatio-tallenteet Enkelimeditaatio Paraneminen, Syvärentoutus Kiitos-meditaatioTie Runsauteen enkelimeditaatiot,  Enkelitrilogian ensimmäinen itsenäinen osa Enkeleiden matkassa, toinen osa Enkelit arjessa, kolmas kirja  Enkelit ystävinä sekä muistikirjani Rakkauden polulla.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: